A település Bács-Kiskun megyében a Duna-Tisza közén fekszik. A község Közösségi Házában tekinthető meg a világutazó erdélyi fametsző Gy. Szabó Béla, több mint 700 alkotását bemutató tárlat. A település határán kezdődik a Bugaci Természetvédelmi Terület, könnyen elérhető a kiskunmajsai termál strand, a kiskunhalasi csipke, az Ópusztaszeri Nemzeti Park.
50 perc után kaptunk italt , utána nem úgy hozták ki a rendelést , ahogy kértük. A sushi ízetlen és ragadós volt , a nyári tekercs szétesett és ízetlen volt . Ennyiért kicsit többet várna az ember .A kiszolgálás minősíthetetlen.
A Pacal Útlevél egyik állomásaként látogattuk meg a Panziót.Sok jót olvastam róla a Pacalos csoportban,ezért is nagyon kíváncsian vártam a találkozást! A helyiség nagyon hangulatos,a felszolgáló hölgy nagyon kedves volt.Természetesen a pacalra voltam nagyon kíváncsi,mivel nagy...