Szár

Szár

Szár és környéke legfrissebb értékelései

2025.05.14egyedül
Ebédre érkeztem, egy boxot rendeltem kedvesen segített a kishölgy gyors pontos kiszolgálásban volt részem,minden nagyon finom volt csak ajánlani tudom
2025.05.14a párjával
A véleményem és a szakács ( chef ) ismerősöm szerint zöldborsó levesbe a burgonya nem kell. Nincs olyan szakácsiskola és tankönyv ahol azt írnák, hogy kell bele! A pultos szerint a szakács így főzte! Azt még le kell írnom, hogy 13-órakor voltunk ott ebédelni és a fennt említett leves teljesen...
2025.05.13egyedül
A Köki bevásárlóközpontban szembe jött ez a cukrászda. A kávé, sütemények hozzák a megszokott és jó Szamos minőséget. A felszolgáló úr, aki kiszolgált nem volt különösebben udvarias. Az üzlet előtt több asztal, szék van, meg lehet pihenni bevásárlás közben, egy jó kávé mellett.

Szári szállások (1)

Élni jó Vendégház Szár

Vendégház, Falusi szálláshely - lássam a térképen
Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
• étterem / kávézó
• Gyerekmedence
Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Szár és környéke kedvelt szállásai

Villapark Várgesztes - Kedvezményes Villapark Pihenés önellátással
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Szár és környékén

Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 23.575 Ft/fő/éj ártól
165 értékelés
Hotel Charles BudapestHotel Charles, BudapestCsomagok már 13.339 Ft/fő/éj ártól
18 értékelés
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis, GárdonyCsomagok már 29.500 Ft/fő/éj ártól
116 értékelés
Grand Hotel Esztergom EsztergomGrand Hotel Esztergom, EsztergomCsomagok már 22.198 Ft/fő/éj ártól
57 értékelés