Jam : Átlagos rendezvényház,apró ,de orvosolható hibákkal,viszont k... - Sziki Vigadó Szeged

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

Sziki Vigadó Szeged értékelése
62. helyezett a 194 szegedi étterem közül

Értékelést írta:
26 szállásértékelés 27 városban járt
15 étteremértékelés 40 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Átlagos rendezvényház,apró ,de orvosolható hibákkal,viszont korrekt ételekkel és személyzettel.

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy rendezvény okán jártunk a helyen.Maga az épület belülről szép tágas, tehát nagyobb létszámú rendezvény megtartására simán ajánlható a hely.Amin azonnal javíthatnának a hely megközelítésének elősegítése,jól kihelyezett irányt mutató táblákkal a bekötő úton. Akinek nincs helyi jártassága igen nehezen találja meg a fogadót. Az út bal oldalán található graffitis OSB lap,mint cégér igen hervasztó.Én ezt azonnal lecserélném a cégvezetők helyében. A kertben sok szép virág és növény van.Igaz elég nehezen bejárható a külső tér a sok lépcső,kis út miatt.Az ember jó,ha az orra elé néz,mert hamar orra bukik. Talán itt elmondható ,hogy a kevesebb több lett volna!:-)Tavak, szaletlik,padok,dézsák..Így az egész kicsit kaotikus és giccses összességében.A terem belülről kellemes, a vas rácsos ablakokkal,amik hűvös időben könnyen zárhatóak,igen ötletes megoldás,mert nagy melegben viszont jár a levegő.Ami szintén orvoslásra vár a hely gazdájától a teremben lévő szint különbség megfelelő JELZÉSE (figyelemfelhívó csíkkal a kövezetre ragasztva- vagy ennek kiküszöbölése .Van egy kb 2-3 méteres csempézett rész,ami kb 4 cm-rel magasabb,mint a szőnyegpadlós terem.Nincs jelzés a szint különbségre ,nálunk is többen botladoztak ,illetve volt,aki elesett. Ez nagyon veszélyes és nagyobb baleset is bekövetkezhet.Talán a szőnyegpadlós részt kéne megszüntetni,mert azon táncolni nem nagyon lehet!! Táncparkett! Benne van szóban! De gond is a szőnyegpadló,hiszen bármi kicsöppenhet egy pohárból,egy tálból.Ennek láttuk is nyomát a szőnyegen.:( A környékben nincsenek lakóházak,így bátran szólhat a zene,ez pozitív. Az ételek nagyon finomak voltak,egyetlen kivétel a galuska volt,az elázott.A személyzet korrekt ,készséges és mosolygós volt.Igazi régi bútordarabok,de feldobták a rendezvényt a maguk egyéniségükkel.A rendezvény házban van pár szoba is,ez szintén szimpatikus. Elég egyszerűen, de ízlésesen berendezve. Ami eléggé szokatlan megoldás az a szobákhoz tartozó fürdőben a wc.- k hiánya!Ilyet még nem láttam és meglepett. Van kicsi fürdő,amiben van zuhanyfülke- abszolút rendben volt- kis mosdó, de a wc.-nek nem jutott hely. Ami azért bosszantó,mert csak a közös wc-re lehet kimenni,amit amúgy is használtak az este folyamán a vendégek. Tehát,ha valaki előbb lepihent és mégis ki kellett mennie,akkor mehetett ki pizsamában a folyosóra a vendégek közé.Mondjuk azt meg kell hagyni a puritán wc-k nagyon TISZTÁK VOLTAK végig a rendezvény ideje alatt és reggel is. A takarítónő nagyon jól vizsgázott! A férfi wc két fülkéjére viszont 1-1 riglit azért célszerű lenne felszerelni,hogy nagy dolog esetén azért zárható legyen legalább. Összességében azért jól éreztük magunkat a helyen,köszönjük!

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Jam felhasználót?    Igen

Cím
6791 Szeged
Vereshomok út

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. szeptember 16.
Csodálatos helyszín, figyelmes kiszolgálás, rendkívül finom ételek, és profi felszolgálók! Köszönjük a csodálatos napot ennek a kis össze szokott csapatnak, akik mindenre oda figyeltek mig mi buliztunk ezerrel a lakgziban. Mindenkinek csak ajánlani tudom!