Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes pár nap

Science Hotel SzegedScience Hotel Szeged a térképen

2019. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. február 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálloda nagyon jó helyen van, pár perc séta a központ, igazából minden elérhető gyalogosan. A szoba egyszerű, szép és tiszta. Az ágy hatalmas, kb 3 méter széles, amit még értelmezni sem tudok, hogy minek, inkább maradna szobában egy kis tér.
Igaz, mi csak 2 éjszakát szálltunk meg, ezért nem releváns, de a hűtő mérete szintén érthetetlen a maga kb 30 cm-es magasságával, amibe ha használni szeretné valaki, semmi sem férne be, még egy üveg üdítő sem.
A sötétítő függöny, legalábbis a mi szobánkban úgy volt felakasztva, hogy kb 20 cm rés volt a kettő között, persze megoldottuk, hogy az utolsót átakasztottuk, így összeért, de valahogy mégis vicces volt, hogy ez eddig senkinek nem tűnt fel.
Mástól már olvastam a mosdó magasságát, amit el nem tudok képzelni, hogy egy kisebb gyerek hogy használ, mert nem éri fel.
A wifi jól működik a szobában is, és a tv adók mennyisége is átlagon felüli, mindenki talál magának kedvére valót.
A reggeli igazán kellemes volt, jó minőségű felvágottak, egészséges ételek, változatos pékáru. Akinek kedve van frissen facsarhat magának narancsot, amihez nagyon finom a kirakott narancs, egyszerűen mézédes.
Az egyetlen negatívum, hogy a garázs állapota kicsit szánalmas a hotelhoz képest. Konkrétan olyan mennyiségű víz állt lent, hogy normál cipőben helyenként ki sem lehet szállni a kocsiból, és ahogy olvasom ez régóta fennálló, nem megoldott probléma, ahogy az sem új keletű, hogy a mélygarázs teljesen nyitott, ahova az sétál be, aki akar...
Furcsállom, hogy a recepción nem kaptunk tájékoztatást, miszerint a zöld rendszámmal nem ingyenes a parkolás, annak ellenére, hogy jeleztünk, hogy azért nem állunk le a parkolóba, mert zöld rendszámra úgysem kell fizetni. Megtanultuk, hogy Szeged a kivételek közé tartozik, ahol igen.
Összességében kellemes 2 napot töltöttünk ott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Science Hotel további értékelései

2022.08.14a párjával
Átlagos
Érkezéskor rendkívül lassan kezelik az ügyfeleket , az ,hogy előre fizettetnek el nem végzett szolgáltatásért és szállásert az egyáltalán nem korrekt rögtön bejelentkezéskor. A szobában nincs légkondi csak zúg és 29-26 C fok van az felháborító. Szombati érkezés hétfői távozásunkkor nincs...
2019.11.26egyedül
Kiváló
Jó megközelítés, gyönyörű szálloda, kiváló személyzet, maximális ellátás. A hotel minden igényem kielégítette, nagyon kényelmes volt a szoba, a recepcióstól kezdve a szakácsig, takarítóig mindenki kedves, figyelt rám. A reggeli választékos. Üzleti úton voltam itt, és a sok munka ellenére...
2019.10.28gyerekekkel
Kiváló
Pozitív: Két 10 év körüli gyerkőccel extra kényelemben volt részünk az egybenyitható superior "családi" szobá(k)ban. A két önálló szoba egybenyitva, remek megoldás és nagyon nagy kényelmet biztosít egy min. 4 fős család számára. A reggeli bőséges és változatos volt, folyamatosan töltötték, nem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
21.951 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval