Koska étterem értékelései

Értékelései
4
7
27
14
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Koska értékeléseit!

Olvasd el Koska étterem értékeléseit!

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szerintem csak egy étterem a sok közül.
Az adag láttán meglepődtem, irtózatosan kevés volt, de lehet csak én voltam peches. A férjem csirkéje belül nyers volt, szóval ha rajtam múlik nem megyek többet. Igaz, most is más szeretett volna ide menni, én már a korábbi rossz tapasztalat miatt elve nem voltam túl lelkes...
Megosztom
Semmi különös... -

Ristorante Limoncello Budapest

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
Egyszerű kis étterem a XVI. kerület nem annyira távol eső részén. A hely maga semmi különös, elvileg a belső rész légkondicionált, de mivel a 40 fokban is fixen nyitott az ajtó, ez semmilyen felüdülést nem jelent egy meleg nyári napon, így ehhez képest még a külső rész is kellemes. Szerintem kisebb ráfordítással sokkal igényesebbé lehetne tenni.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régóta készültünk a helyre, de valahogy a hely jellege miatt mindig kimaradt, mert nem az a külső, ahova valakit elvisz az ember. Viszont a Vígszínház közelsége miatt egyik színházi este után beültünk egy vacsorára. Hát belülről még lepusztultabb, mint gondoltuk, de sebaj, attól még az étel lehetne jó. Nem az egyszerűsége miatt, hanem az igénytelensége miatt lehangoló.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 14.
Valentin nap szerettünk volna itt vacsorázni, de nem foglaltunk előre. Mire eszünkbe jutott már nem volt hely. Ennek ellenére odamentünk, és másfél órára mégis sikerült asztalt kapnunk, ami bőven elég egy vacsorára. Isteni ételek, és hatalmas adagok érkeztek az asztalunkra. A másnapi ebéd is bőven megmaradt. Az árak is teljesen rendben voltak.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 13.
Egy szerdai este tértünk be az étterembe. A hangulat kellemes volt, elég sokan voltak, de foglalás nélkül is kaptunk asztalr. A velszolgáló kedves volt, és minden kérdésre készséggel válaszolt. Az étrlek finomak voltak, de az árak kissé magasak. 1 leves, 1 főétel (1 szelet hús grill zöldséggel), 3 üdítő 5200 ft.
Megosztom
Finom és bőséges adagok -

Kiskakukk Étterem Budapest

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 13.
Egy vasárnapi családi ebédet töltöttünk az étteremben. Az ételek kiválóak és bőségesek voltak, a pincér nagyon készséges, az étlapon nem szereplő összeállítás esetében is. Az árak normál belvárosiak, 6 főre, ahol 5 főnél volt előétel, főétel, desszert, és 1 fő csak főétel, szeszes ital nélkül 60 ezer. Minden nagyon finom volt, kivétel a kávé, az nagyon nem.
Megosztom
Túlárazott turista csalogató.. -

Hot Stone Steakhouse Budapest

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23.
Barátainkkal ültünk be egy hétköznap este. 3 lehetőség volt az asztal kiválasztására, az egyik a jéghidegre hűtött hátsó rész, a másik az iszonyú büdös és meleg első rész, vagy az utca. Még mindig az utolsó volt a választásunk, bár az járdán rettentően össze vannak zsúfolva az asztalok, szó szerint a másik feneke belelóg az asztalodba, ha a bemegy a helyére.
Megosztom
Nem rossz, de semmi különös... -

Végállomás Bistorant (Bistro & Restaurant) Miskolc

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Térképes kereső alapján találtuk a helyet, az értékelést néztük mindössze. Nem menüt kértünk, ezért kicsit tovább tartott, de hosszú időnek nem nevezném. Grill halat és grill zöldséget kértem, az íze semmi különös, viszont szerintem elég kevés volt egy adagnak, éppen arra elég, hogy akkor valamit ettél, de egy óra múlva már éhes vagy.
Megosztom
Szörnyű kávé -

Desszertem Miskolc

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A férjemmel tértünk be ajánlásra egy szombat esős délután.
Én csak egy kávét ittam, de azt is megbántam, mert életem második legrosszabb kávéja volt. Igazából nem volt zaccos, de határozottan zacc ízű keserű szörnyűség.
A férjem fagyit evett, ami szerinte isteni jó volt, a sütije átlagos.
Az árak viszont elég magasak...
Megosztom
Isteni pisztráng... -

Murphy's Étterem Miskolc

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 24.
Férjemmel tértünk be az étterembe egy szombati ebédre. Ő már többször volt ott kollégákkal miskolci munkák alkalmával. Sajnos a kerthelyiségben nem tudtunk leülni egy rendezvény miatt, amit később, mivel eléggé lehűlt a levegő nem is bántunk. A pincér nagyon készséges volt, nem volt fennakadás abból, hogy más köretet kérek az ételhez, nem ami az étlapon van.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX