Vár Étterem & Pizzéria Székesfehérvár

1,3Kiszolgálás
1,8Hangulat
1,7Ár / érték
2,3Tisztaság
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Platán Székesfehérvár - Október 23.
Hotel Platán Székesfehérvár
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Téli szünet
Prémium Hotel Panoráma Siófok

Vár Étterem & Pizzéria Székesfehérvár vélemények

Szörnyű 2016. május 2. járt itt
Mint sokan mások, a vár megtekintése után próbáltunk ebédelni egyet a helyen . . . sikertelenül. . . A kinti részen található bútorok igen viseletesek voltak. Ezen túl is teszi az ember magát, de azért nem nagy költség a műanyag székeket lecserélni és máris jobb az első benyomás. A pincérek megjelenése szintén nem volt valami bizalomgerjesztő.
Szörnyű 2013. december 2. járt itt
Megdöbbenésemre a roston sült hal belül nyers volt. Szóltam a pincérnek, aki nem is tűnt meglepettnek. Abban bíztam, hogy felajánlják, hogy válasszak másik ételt vagy hogy legalább egy új szelet halat fognak megsütni. Vagy neadjisten engedményt kapok az árból. De nem: ugyanazt a halszeletet hozták ki, csak bedobták kicsit még a serpenyőbe.
Szörnyű 2017. július 6.a párjával járt itt
Most, miután elolvastam a 35 kommentet, teljesen igazat adok mindegyiknek. Hihetetlen, de mindezek megtörténtek velünk is. Lompos, udvariatlan pincér, hosszú várakozás és szörnyű ételek: a májgombóc leves tényleg olyan volt, mint az egyik kommentelő írta még 2016-ban:mócsingos kissé büdös gombóc valami barna lében, a Csülök pékné módra szintén ugyanolyan volt,mint ahogyan az egyik előző kommentelő írta: 5 dkg bőrös főtt csülökmorzsa, nagydarab főtt krumplikkal, amit jól eláztatott a rálöttyintett lecsó.
Szörnyű 2016. május 16.barátokkal járt itt
Jó kedvűen és nagyon éhesen betértünk a Vár étterembe. A pincér az érkezésünk után kb 5 percel tűnt fel először, leadtuk az italrendeléseket, amit szép lassan meg is kaptunk. Sajnos az ebédet fél óra elteltével se tudtuk megrendelni, mert a pincér többet felénk se nézett.
Szörnyű 2015. október 11.gyerekekkel járt itt
Borzalmas,még nem jártam olyan étteremben ahol a pincér nem tudja megjegyezni mit kért a vendég. A tulaj igaz kedvesen jött oda hozzánk,hogy majd Ő felveszi az ételrendelés akkor biztos meglesz minden,ennek ellenére ez nem így történt. Azért közölte velünk,hogy Ő a szakács és mindent Ő főz.
2014. március 22.a párjával járt itt
Sziasztok 2013. 07. 17. -én volt az esküvőnk és itt volt a lagzi s. t. b. Minden jó volt azt kivéve hogy az érkezésünkkor a tulaj totál részeg volt,bele kötött a vendégekbe köpködött s. t. b. Szóval nem igazán ajánlom senkinek. Távozáskor még az Ő fogyasztását is ki akarta számlázni nekünk.
Szörnyű 2017. augusztus 20.a párjával járt itt
Augusztus 20-án 12-óra után ebédelmi mentünk be a messziről átlagos kinézetű étterembe. A rendelés leadását követően tapasztaltuk a pincérek sutaságát, a felületesen mosott asztalterítőt, a mosdóhelység hiányosságait. A felszogálók a vendéglátás, kiszolgálás alapjait sem ismerték, de kinézetre sem voltak azok.
Szörnyű 2017. augusztus 6.családjával járt itt
Sajnos kivételesen nem olvastam el előre a véleményeket. Már az is gyanús volt. hogy a teraszon nagyon lepukkantak voltak a műanyag bútorok. Belépve egy pincérnőnek nem igazán nevezhető kislány fogadott bennünket. Asztalt. Nem választhatunk. Oda ülhettünk, ahová mondták. A pincérnő angol nyelvű. étlapot adott, bar kérésre cserelte.
Szörnyű 2017. április 30.családjával járt itt
Nyaraló takarítás után egy kis olasz pizzára vágyott a család, goooo Székesfehérvár google kiadta a Vár Étterem és Pizzariát, mikor oda értünk semmi gyanús nem volt, mikor beléptünk a pincér nem köszönt sőt vagy 5 percet "molyolt" az evőeszközök között, több asztal nem volt leszedve sőt ami levolt az is tiszta kaja maradék volt, kértünk ásványvizet ami a Lidlben kapható 39Ft volt, itt 350 ért, na itt gondoltuk meg magunkat ha már úgyis elment az étvágyunk, arról nem is beszélve hogy egy részegnek tűnő nő üvöltött a konyhából a pincér tulajnak. Senkinek nem ajánlom! Soha, soha, soha, véletlenül sem! ! !
Szörnyű 2017. április 8.gyerekekkel járt itt
Az épület messziről bizalomgerjesztő a felületes szemlélő számára. Közelebb érve már gyanút foghat aki eszreveszi a lehullott jarólapokat es a napszítta ajanló ètlapot a kapun. Belépve enyhe doh szag csapja meg a Bory várból érkező kellemesen fáradt, éhes látogató orrát.