Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
livingston
730120
Országjáró - 24 városban járt márFelfedező - 10 helyen első értékelőNépszerű író - 22 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Fotói
20 fotó
Itt járt már

livingston adatlapja

38Értékelés
7
30
1
20
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Akció-figyelő
Regisztráció2016.03.08
Utoljára itt2023.12.13

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2023. április 24.barátokkal járt itt
Pár napja nyílt meg az étterem, közel a Blahához. Jól megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel, de autóval is meg lehet állni előtte vagy a közelben. Az étterem magyaros jelleggel működik: a neve, a berendezése, az ételek. A megkóstolt ételek ízletesek, megfelelő adagok, de lehet kis adagot is kérni.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
3Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Piros Csizma Étterem Budapest - Piros Csizma Étterem Budapest -
Átlagos 2023. május 29.a párjával járt itt
Az étterem nagyon retro hangulatú, s már a betérésünkkor azzal fogadtak, hogy a frissen sültekre kicsit többet kell várni, pedig már nem volt kimondottan ebédidő /3 óra/, de elég sokan voltak. Mivel készételt rendeltünk végül is nem kellett olyan sokat várni. A levesek elfogadhatóak voltak, de a palacsinta hideg volt és a túrós töltelék ízetlen, darabos volt.
3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
3Hangulat
2Ár / érték arány
4Tisztaság
Kihagyhatatlan 2023. február 25.a párjával járt itt
Annyira szép, hogy mindenkinek meg kéne látogatni életében legalább egyszer. De minden iskolának el kellene ide vinni a gyerekeit.