Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad

4
4
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
17. helyezett
városi Vasút/kisvasút közül
Kategória
Vasút/kisvasút
Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad
Szilvásváradi Kisvasút SzilvásváradSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad
Szilvásváradi Kisvasút SzilvásváradSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad
22 fotó

Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad bemutatkozása

A szilvásváradi kisvasút 4,5  km-es szakaszon közlekedik a Szalajka-völgyben. A kisvasút építését 1908-ban kezdték el, melyet akkoriban faanyag és mészkő szállítására használtak. Technikai fejlődés hatására egyre inkább háttérbe szorult az árufuvarozás, helyét a turizmus fejlődésének köszönhetően a személyszállítás vette át.
Tovább olvasom >>

4 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
25%
Érdekes
50%
Átlagos
25%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Érdekes

4 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Lilla Apartmanházak Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad vélemények

42
128
84
974
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 90 városban járt márFelfedező - 45 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2023. szeptember 17.gyerekekkel járt itt
Első programunk Szilvásváradon, irány a kisvasút. Pont időben érkeztünk, nem kellett sokat várunk, hogy felülhessünk az induló vasútra. Szerencsére pont nem voltunk sokan, kényelmesen feltudtunk szállni és leülni. Hát én nagyon élveztem, szerintem érdemes ezzel felmenni a célunkig.. lefelé pedig lesétálni.
Itt fényképeztem:
Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
33
1399
2082
42703
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 680 városban járt márFelfedező - 2238 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 42703 feltöltött kép
Átlagos 2023. szeptember 8.egyedül járt itt
Gondoltam, nem hagyom ki, igaz, a múltban még nem ültem fel rá egyszer sem, de most majd kivisz negyedóra alatt, gyalog meg egy óra lenne. . . a félnótás okoskodik így, ugyanis óránként megy a vonat, én meg kb. fél után három perccel döntöttem el, hogy na jó, akkor legyen kisvasút.
Itt fényképeztem:
Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - Külső képSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - Külső képSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - Külső képSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - Külső képSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - EgyébSzilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - Külső kép
Még több kép (12 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
27
110
27
17
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 59 városban járt márFelfedező - 30 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagság
Érdekes 2022. július 11.gyerekekkel járt itt
Hétvégén mentünk, számítottunk a tömött sorokra. A vonat indulása előtt kb 2 perccel nyitották ki a bejárati kapukat. Az ára csak egy irányban 1500 Ft / felnőtt, 700 Ft/gyerek, nem hiába visszaafele sokan inkább gyalogolnak. Ha valaki vissza is vonattal jönne, külön kell újra váltani jegyet az induló állomáson.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.
Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad a térképen
3348 SzilvásváradSzalajka út 6.
+36 36 355 197
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink
Nyerj wellness hétvégét!
Kristály Hotel Keszthely
A nyeremény értéke:
80.000 Ft