A Balaton-felvidék hangulatos kisvárosában, Tapolcán található a Pelion Szálloda, mely rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Gyógyászati részlegünk kezel reumatikus és légúti betegségeket. Közvetlen összeköttetést kínálunk a tapolcai gyógybarlanggal. Mindenkinek igazi felfrissülést kínál a wellness részleg.
Nagyon jól éreztem magam a szállodában.Igazàn kedves ès segítőkèsz volt a szálloda személyzete.Nagyon szívesen töltenék még bármikor több napot is ott.
A személyzet és a tisztaság kiváló !! A reggeli kínálata megfelelő volt, a vacsoráé már kevésbé. A wellness rész szép tiszta volt , de a medence vize szerintünk hideg volt.
Az elmúlt években két januári alkalommal pihentünk a szállodában, és valószínűleg visszatérünk még. Kiemelném a szállodai alkalmazottak figyelmességét, amit a recepción, az étteremben, a bárban, a wellness részlegen egyaránt érzékeltünk.
A wellness részlegen többféle szauna és sószoba áll a vendégek rendelkezésére, ezután pedig a csendes pihenőtéren nagyon kellemes a pihenés, különösen amikor téli időszakban a kandallóban ég a tűz. A medence, amiből télen-nyáron ki lehet úszni a szabadba, szintén nagyon tetszett. A hotel nagy előnye, hogy tágas terekkel rendelkezik, így mind a lobbyban, mind az étteremben kényelmesen elférnek a vendégek. A szálloda a Balatontól sincs messze, így a pihenést egy kirándulással is érdemes kiegészíteni. Maga a város is kedves és hangulatos, egy sétát mindenképp megér. Ha negatív dolgot kell említeni, az talán az erkély külleme - járólappal igényesebben nézne ki -, illetve a vacsoránál szívesen láttunk volna alternatív köreteket (pl. bulgurt), és ízletesebb aprósüteményeket. Ezek az apróságok azonban eltörpülnek a szálloda minőségi szolgáltatásai mellett.
Nagyon tetszett,medencék,szauna,játszótér,a szállodai összhang,személyzet rugalmassága,türelme,hozzáállása,és kiemelném a nappali gyermekfelügyeletet(ovoda).Hiányzott (bacon) a reggelinél, Bowling pálya,és kedvezmények a helyi belépőknél a szállóvendégeknek.
Régi vágyunk vált valóra, hogy eljuthattunk ide. A személyzet kedves, segítőkész, udvarias, az ételek változatosak és nagyon finomak! Dicséretre méltó, hogy gyerekbüfé és paleo ételek is színesítik a kínálatot. Melegen ajánljuk a szaunaszeánszokat, sok helyen voltunk már, de messze ez volt eddig a legigényesebb!
Utána élmény volt hűsölni, vagy tornázni a barlang jó levegőjén, de akár csónakázni a Tavasbarlangban! A gyerekeknek szervezett kézműves programot a kislányunk is élvezte, amíg mi, szülők romantikázhattunk kissé édeskettesben. Az átúszó medencében csillagfénynél lubickolni pedig már csak hab a tortán! Azt hiszem, a legjobb ajánló az, hogy már szervezzük ide a következő hétvégénket!
3 éjszakát töltöttünk szállodájukban. Már régóta nézegettük honlapjukat. Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép szobát kaptunk. A wellness tökéletes. Nagyon tetszett, hogy a külső medencébe közvetlen a belső medencéből mehettünk. A víz hőmérséklete is nagyon kellemes volt. A barlang plusz ajándék.
Este a vacsoránál a sajt hiányzott,ez más szállodákban van. Különben megfelelő volt a választék. A péntek és szombat esti programok is nagyon tetszettek /bor és mézkóstoló,élő zene/. Tapolca hangulatos kisváros. A malomtó és környéke csodálatos.
Nagyon jól éreztük magunkat barátainkkal Tapolcán a Hotel Pelionban. Már rögtön az indulásnál nagyon kellemes élményben volt részem , mert mikor felhívtam a szállodát , hogy egy kicsit később , de érkezünk , egy nagyon kedves recepciós hölgy nagyon udvariasan , kedvesen beszélt velem , és szerencsés utat kívánt , majd biztosított róla , hogy várni fognak minket.
Szerencsére nagyon jó idő volt így ki is tudtunk menni a medencébe a wellnessben . Nagyon élveztük a gyógybarlangot , ahol valósággal felfrissülhetett mindenki. Rendkívül szép volt a tavas barlang, ahol egy nagyon színvonalas előadást tartott egy fiatalember. Szóval rendkívül tartalmas három napot tölthettünk el Tapolca legszebb szállodájában. Köszönet érte a személyzetnek.
Hosszú hétvégén voltunk a szállodában. Egy szóval tudom jellemezni: SZUPER !!! A szoba,a wellnes, az ételek, a személyzet mind kiváló. Most nézzük az időpontot mikor tudunk nyáron visszamenni. :)
Tapolca központjában,jó fekvésű igényes szálloda. A személyzet, kedves segítőkész. A programok jók, a fűrdő szaunapark kiváló és tiszta szuper. Az étterem is jó, voltak azért hiányosságok. A szoba tiszta, szép.
Nagyon kellemesen éreztük Magunkat a szállodában. Minden rendben volt, a szoba kellemes, az ételek kiválóak voltak. Remélem eljutunk még egyszer a Pelionba. Bátran ajánlom mindenkinek!