Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcal a Tokaj-Hegyalja szívében nyújt árnyalt eleganciájú kúriás szállás- és wellnessélményt. A szobák tágasak és kényelmesek, a matracok és a berendezés magas színvonalúak. Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcal wellnessrészlege kiemelkedő, széles skálájú szolgáltatásokkal, köztük barlangfürdővel, infra- és finn szaunákkal, élményzuhanyokkal és beltéri úszómedencével várja a vendégeket.
A pezsgőfürdők és merülőmedencék lehetővé teszik a nyugtató fürdőzés sorát, miközben a környező étteremkínálat hangulatos tálalást és a helyi borokat kínál. Az ételek minősége és ízvilága kiemelkedő; a reggelik széles választéka és a boros vacsorák emlékezetes gasztronómiai élményt adnak. A személyzet figyelmes és udvarias, a szolgáltatások nyújtása gördülékeny, ami hozzájárul a zavartalan pihenéshez. Az alapos felújításokat követően a szálloda modern és elegáns arculata megőrizte a hagyományos kúria jellegét. Tarcal falujának nyugalma és a Tokaj-Hegyalja borvidék közelsége tovább erősíti a különleges helyszín élményét. A hely, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcal ideális kiindulópont a borutak és borkóstolók számára, miközben a lakóhelyi kényelem és luxus biztosítja a pihenés teljes megvalósulását. Összegzésként a szállás és spa szolgáltatások magas színvonalúak, a környezet ízléses és a gasztronómiai élmény felejthetetlen.
Idén augusztusban töltöttünk el 3 napot a tarcali Andrássy rezidencián. Már maga a táj, környék is gyönyörű és lélegzetelállító volt. A szállással nagyon meg voltunk elégedve. A wellnes részleg tetszett a legjobban. nagyon igényes, rendezett, és szerencsére alig voltak. :) Az ellátás is nagyon korrekt volt.
Mi csak reggeliztünk, de az is nagyon választékos, friss, minőségi volt. A Szobával is meg voltunk elégedve, bár a falak elég vékonyak, és elég sok mindent hallottunk a szomszéd szobából. :) De csak ajánlani tudom a szállást! ! !