Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcal a Tokaj-Hegyalja szívében nyújt árnyalt eleganciájú kúriás szállás- és wellnessélményt. A szobák tágasak és kényelmesek, a matracok és a berendezés magas színvonalúak. Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcal wellnessrészlege kiemelkedő, széles skálájú szolgáltatásokkal, köztük barlangfürdővel, infra- és finn szaunákkal, élményzuhanyokkal és beltéri úszómedencével várja a vendégeket.
A pezsgőfürdők és merülőmedencék lehetővé teszik a nyugtató fürdőzés sorát, miközben a környező étteremkínálat hangulatos tálalást és a helyi borokat kínál. Az ételek minősége és ízvilága kiemelkedő; a reggelik széles választéka és a boros vacsorák emlékezetes gasztronómiai élményt adnak. A személyzet figyelmes és udvarias, a szolgáltatások nyújtása gördülékeny, ami hozzájárul a zavartalan pihenéshez. Az alapos felújításokat követően a szálloda modern és elegáns arculata megőrizte a hagyományos kúria jellegét. Tarcal falujának nyugalma és a Tokaj-Hegyalja borvidék közelsége tovább erősíti a különleges helyszín élményét. A hely, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcal ideális kiindulópont a borutak és borkóstolók számára, miközben a lakóhelyi kényelem és luxus biztosítja a pihenés teljes megvalósulását. Összegzésként a szállás és spa szolgáltatások magas színvonalúak, a környezet ízléses és a gasztronómiai élmény felejthetetlen.
A szálloda stílusa, hangulata kellemes! A konyha kitűnő, személyzet is figyelmes. Sajnos a welness részleg nem felel meg az 5 csillagnak! El kellene szeparálni a szaunákat, vagy eldönteni, hogy natur -e vagy sem? ! Ami leginkább kínos, hogy a gőzben lepotyogott csempe! A zuhanyoknál, merülő medencénél nem néhány napos vízkő lerakódás!
A szauna is szellőztetés és takarítás nélküli állapotban! Egyszóval a higiénia hiánya és az ott tétlenkedő alkalmazott látványa lehangoló! Kár, mert akár tökéletes is lehetne kis odafigyelèssel!
- - - - Egy 5 csillagos szállodában az, hogy nincs WiFi lefedettség, a TV-szolgáltatás minősége zavaros és a kávéautomatát mellőzve az ember kér egy presszót és ehhez fanyar arcot vág a kiszolgáló nincs igazán rendben. - egy 5 csillagos hotelben legyen már Nutella a reggelinél
Nyertem egy nyereményjátékon a lehetőséget, hogy 3 napot ott tölthessünk. Egyszerűen csodálatos élmény volt. Ajánlanám azoknak, akik valóban egy wellness élménnyel szeretnének gazdagodni és esetleg sokáig spórolt pénzből ritkán juthatnak el egy ilyen helyre. Teljes mértékben megéri az árát. Kényelmes, nagyon szép szobák.
Közel a távolban. . . . . . . . . . . . . . ez lehet a mottója számomra ennek a kiváló paradicsomnak. Párommal 2 éjszakát töltöttünk el, meglepetésként, születésnapján, decemberben. Már a hely is varázslatos, ahogy felkapaszkodik az auto a kis dombra, ahol előtünik a modernek látszó, de mégis patinás épületarc, a kedves kis szoborral, ami nem is sejted, de már érzékelteti a repülést az időben, ami ott bent vár.
A nagy terek leptek meg, bár tudjuk, régen nem zsufolták egymás szájába a szobákat, adtak teret a gondolatoknak. Itt aztán lehet ebben részed. Akár időutazást is tehetsz, s hagyj is időt erre, a képek, a tárgyak befogadásával. Kedves, vendégszerető fogadtatás, üdvözlő ital a kellemes télikertben, előzékeny betessékelés, figyelmes törődés. Itt tudják, ki az Ur és ki a szolga, a szavak nemes értelmében. Fiatal pinér, de ősi bölcsességgel és alázattal szolgált ki minket este a vacsoránál, de ez kevés dicséret azért a figyelemért, amit születésnapos Párom kapott. Az étkek, bár meglepetés volt ahhoz képest amit vártunk, a tálalásra, látványra gondolok itt, viszont laktató, finom, és érdekes. A szobák fejedelmiségéről nem lehet elég dicséretet mondani, MEG KELL ÉREZNI. Érdemes.
A szállodába megérkezve úgy éreztük, hogy az idő lelassult. A rohanást teljesen magunk mögött tudtuk a zűrös évvel együtt. Ennél jobb évkezdetet elképzelni sem tudok. A kapun belépve a ház kellemesen hűvös fehérborával fogadtak minket. A szobák eleganciát és nyugalmat sugároztak.
A barlangfürdő fülkéiben szerelmesen összebújva úgy éreztük, hogy ennél boldogabbak már nem is lehetnénk. Azért másnap energikusan vetettük bele magunkat az úszómedencébe és megállapítottuk, hogy a kiváló vízminőség és tisztaság itt éppen olyan alap követelmény, mint az előző esti kulináris élvezetek, aminek nyomától igyekeztünk úszással megszabadulni. Az étterem méltó alkotásokkal örvendeztetett meg minket minden este. Kiváló ételsorok, az öt csillaghoz méltó tálalásban, a környék kiváló borai mellett. Aki ide betér, az a diétát hagyja maga mögött, mert nem érdemes a kulináris örömök eme magas fokáról lemondania. Irány inkább a környék felfedezése! A kapun kilépve abban a meglepetésben volt részünk, hogy leesett a hó amíg a pezsgős reggelinket fogyasztottuk. A környék varázslatos arcát mutatta a hó fedte szőlőtőkékkel, templomtornyokkal és. . . . felfedeztünk egy fantasztikusan kiépített zarándokutat a hegy tetején álló Áldó Krisztus szoborhoz, ami egy hívő ember adománya volt, azzal a feltétellel, hogy építenek egy utat hozzá, ami meg is történt. A karbantartása pedig példaértékű, mert a teljes út már korán reggel letisztítva volt minden nap. Később utánanéztem és a szobor Szabó Sándor szobrászművész alkotása. Nem hívő embereknek is megér egy sétát tenni a hegytetőre és gyönyörködni az onnan elénk táruló panorámában. Visszatérve a szállodába egy kiváló masszázsban volt részünk, majd az estéről megmaradt borunkat kortyolgathattuk a kandalló tüzének pattogása mellett. Azon ritka szállodák egyike ez, ahol nem veszik rossz néven, sőt ajánlják a vacsora után megmaradt bor bekészítését a medence mellé, a télikertbe, a kandallóhoz, de akár a szobánkba is. Itt és most rosszat írni lehetetlen, mivel még keresve sem találok hibát.
Iszonyatos szép napokat töltöttünk itt párommal. Gyönyörű csendes helyen van a hotel, ami maga is eszméletlenül tetszett. Nagyon bejönnek az ilyen régi felújított kúriák. A kaja nem vidéki egyszerű embereknek való szerintem akik "kolbászos kennyéren" nőttek fel de hozzá lehet szokni az Úri módhoz és az egyébként finom ételekhez.
(Főleg a desszertek) A wellness részleg kiváló, főleg a szaunapark és a masszázs volt a kedvencem. Nagyon szívesen visszatérnék mihamarabb ha módom lenne rá. :-)
Tokajból mentünk át 2-en a 4. évfordulónk alkalmából a Rezidenciába egy 7 tételes borvacsorára. A vacsora felejthetetlen volt! Finom ételek, még finomabb borok, tökéletes tálalás, ízharmónia!
3 órán keresztül ettünk és ittunk, a pincér kedves és figyelmes volt, nem járt a nyakunkon, hagyta hogy élvezzünk mindent, amit felszolgált nekünk, teljesen elvarázsolódtunk, szavakba nem lehet önteni amit az éjszaka során kaptunk, ennyi élményt megélni és nehéz, hát még elmondani! Nagyon szépen köszönöm amiért felejthetetlenné tették számunkra az estét!
Wellnessezés céljából látogattunk a helyre! Tulajdon képpen ez egy török fürdő jellegű gyönyörűen kialakított a wellness részleg, gőzkabin,sókamra , szaunák,hideg-meleg vizes medencék ,minden megtalálható ! A személyzet kifejezetten kedves és odaadó! Mindenben segítségünkre voltak!
Egyetértek az előttem szólókkal,remek a wellness részleg,bár mi nem kaptunk a szaunához lepedőt és személyzetet sem találtunk. A recepción lévő hölgyek nagyon kedvesek,segítőkészek voltak. A reggeli minősége és választéka nagyon jó volt. Szombat reggel zavaró volt,hogy a rengeteg vendég mellett egy hölgy rohangált,próbált lépést tartani a fogyasztással.
Amit hiányoltam az egy fitnesz szoba,1-2 futópad,egyszerűbb gép. Biciklit lehet bérelni,bár szerintem ezen a szinten már ingyenesen is biztosíthatnák ezt a szolgáltatást,mint jónéhány olasz hotelban. A legnagyobb csalódás azonban a kiégett gyep volt a szabadtéri napozó részen. Aug. közepén voltunk ott és roppant lehangoló látvány volt a teljesen kiégett fű. Ennyi csillag mellett lehetne ápolni azt a kevés zöldet,amivel rendelkezik a hotel!
Tarcal, ez a Tokaj szomszédságában fekvő község, bármilyen hihetetlen is, két nagyszerű hotelt is magáénak mondhat. Én az Andrássy Rezidenciát ismerem, ezzel kapcsolatosan van személyes benyomásom. Nos, sok wellnessben jártam már, de ez az egyik, ha nem a legjobb, amit láttam.
A pezsgőfürdő szinte állandóan üzemel, nem kell érte sorba állni, a barlangrész egyedi, hangulatos, a medence vize nem fogvacogtatóan hideg, hanem nagyon kellemes. Viszonylag csendes környezet, kevés vendéggel--ami külön öröm a kikapcsolódásra vágyóknak. A személyzet kedves, a környezet tiszta, a berendezés elegáns, hangulatos, az épület stilusával harmonizáló. Kitünő kávét főznek itt, aki a bort szereti, az dúskálhat a választékban, én nem iszom bort,nincs e téren személyes tapasztalatom. Bár a szálloda messze van minden nagyvárostól, aki szereti és látogatja Tokaj vidékét, feltétlenül térjen ide be.