Átlagos 2020. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Utóbbi időbben ritkábban járok a 33-as úton így összehasonlíthattam a 1,5-2 évvel ezelőtti kiszolgálást és ételek minőségét az ezévivivel és azt tudom mondani, hogy a minőség romlott. Általábban gulyáslevest szoktam rendelni majd utánna egy turóscsuszát, hát utolsó alkalommal csalódás ért, a levesben a húst vadászni kellett, és az íz nem a megszokott volt, a csuszára vártam a leves utan kb húsz percet, gondoltam frissen készítik, hát nem, enyhős volt a tészta, szalonna meg tejföl alig volt rajta. Előző években ilyen nem fordult elő.
Régóta az egyik kedvencünk ez a nagyon régi csárda. Kb 35 éve jártam itt először, a nagyszüleim innen származnak. Remek hely, nyáron a hatalmas terasz mindig tömve van. Kutyabarát! Igazi, magyaros ízek, minden nagyon finom! Az adagok nagyok, a Jégsomlói pedig kihagyhatatlan!
HÉVÉGI KIRÁNDULÁS A TISZA TÖHOZ, UTKOZBEN EGY EBÉD A PATKOS CSÁRDÁBAN. AMI MÁR BEVÁLT NÁLUNK.. AKKOR SEM CSALODTUNK,MOST SEM. HAMAR MEGTELIK AZ ÉTTREM, BUBOS KEMENCE , KOCKÁS TERITŐ ÉS JO BENYOMÁS AZ IDOÜTAZÁSBAN. UDAVRIAS PINCÉR , GYORS RENDELÉS PAÁLOC LEVES, SLANBUC , RÁNOTT HAL...
Évente legalább egyszer visszatérek és soha nem okoz csalódást. Fantasztikus ízek, udvarias, gyors, kedves felszolgálás. Ár érték arány kiváló. Biztos, hogy legközelebb is betérek hozzájuk. Szívből ajánlom mindenkinek.