Vácduka

Vácduka és környéke legfrissebb értékelései

2026.03.16a párjával
Itt jártunk már, ugyan úgy, mint most: DiningCity keretében. Akkor IMÁZS nevet viselt és akkor is jó hely volt. Valójában ami változás: egy kis belső átalakítás és még inkább keleties stílus a nevében és a kínálatában - pl. szűkítették a magyar "származású" italok körét, néhány pálinka és néhány...
2026.03.16családjával
Sajnos a cukormentes Somlói,amit most vettünk szerintem romlott. Vagy olyan az íze mintha romlott lenne. 1900 Forintért. Az egész kuka. Nem tudom a többi Süti milyen,de ezután nem mennék vissza
2026.03.15családjával
Kedves kiszolgálás,és a legfinomabb gofri és fagyi itt Erzsébeten .Ha a központba jársz minden féle képp látogass el ! Csak ajánlani tudom!

Vácduka és környéke kedvelt szállásai

Libra Hotel Veresegyház - Lazulás a Librában ellátás nélkül
Hotel Visegrád

Vácdukai látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Vácduka és környékén

Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 24.395 Ft/fő/éj ártól
177 értékelés
Portobello Wellness Hotel Esztergom EsztergomPortobello Wellness Hotel Esztergom, EsztergomCsomagok már 20.085 Ft/fő/éj ártól
226 értékelés
Cardoner Hotel PilisszentkeresztCardoner Hotel, PilisszentkeresztCsomagok már 23.409 Ft/fő/éj ártól
17 értékelés
Grand Hotel Esztergom EsztergomGrand Hotel Esztergom, EsztergomCsomagok már 16.726 Ft/fő/éj ártól
60 értékelés