A fenti negatívumok mellé még egyet sorolnék, ami nekünk nem tetszett. Ez a reggeli. Sajnos, mintha a szálloda nevén néven futó étterem(ami mintha külön egység lenne, legalábbis nagyon kihangsúlyozták a pincérek, hogy ez az étterem,ez más ,mint a hotel) szükséges rossznak kezelné a reggeliztetést. Kissé száraz péksütemények, egysíkú és elég szegényes választék,kávégépből silány capuccinó(ilyen pocsékat még nem ittam, de itt sem ,mert otthagytam az asztalon),csak 9 óra után elérhető meleg reggeli. . . Sajnos ez élesen elütött a szállodában tapasztaltaktól. Ott a recepciósok bár néha elkevernek ezt azt, de nagyon kedvesek és segítőkészek, a takarításba sehol sem tudtam belekötni, a szobában légkondi és emiatt ki sem kellett nyitnunk az ablakot az utcai zajból így nem sokat érzékeltünk, kicsi ,de LCD TV a szép szobában és kényelmes az ágy,a fürdő is megfelelő méretű volt. Kaptunk 1 óra privát jakuzzizást,ami nagyon jó volt és ezután bántam csak meg,hogy kihagytam a wellness részleget napközben, mert sokkal jobb és használhatóbb volt, mint vártam. Két szinten van, lent egy finn és egy infra szauna,mindkettő tökéletes. Fent pihenőágyak és a jakuzzi. Minden jó volt itt, működött megfelelően,talán csak a "normális" szaunázás tiltását nem értettem, legalább a késő délutáni,esti órákban. Hogy az étteremről is mondjak jót, pizzáztunk egyik este ott és egyébként minden oké vele, a kiszolgálás és az étel is rendben volt. Csak az a kényszerű reggeliztetés ne lenne. . . . Minibár ugyan nem volt a szobában, de emeletenként van hűtőszekrény, ha valaki italt szeretne hűteni, ott nyugodtan megteheti. A szállodába gyakorlatilag hátulról lehet bemenni,a parkoló felől. Az utcafrontról csak az éttermen át lehet a recepcióhoz eljutni.