A négycsillagos színvonalú Patak Park Hotel 2012 júliusában nyílt meg Visegrádon. Az erdővel sűrűn borított Apátkúti-patak partján helyezkedik el. Hegyvidéki környezettel és egyedülálló levegővel, patakkal várja kikapcsolódni vágyó vendégeit.
A hotel számos lehetőséget kínál azon vendégek számára is, akik az aktív kikapcsolódás érdekében látogatnak el ide.
Bár csak egy éjszakát töltöttünk a Patak Park Hotelban, de ez is fantasztikus volt. Feltöltődni mentünk és ez sikerült is. A teljes személyzet kedves volt, a hely gyönyörű, az esti privát wellness volt a legjobb!
A parkolóból a patak felett átívelő fahídon keresztül lehet a domboldalon elhelyezkedő szállodához eljutni. Már maga a környezet és a látvány is feltölti az embert. A környékbeli aktuális programokról, kirándulóhelyekről a kedves, mosolygós recepciós Hölgy tájékoztatott minket.
Ami nagyon szimpatikus volt, hogy van olyan lehetőség, hogy privát használatra 1-2 órára díjmenetesen, le lehet foglalni a szálloda jakuzziját és szaunáit. Wellness részlegből kicsit hiányoltuk a medencét, de sportolási lehetőségként, hamar találtunk más elfoglaltságot, mivel az erdei külső fittnesgépek, hat különböző ponton vannak a elhelyezve a szálloda feletti csodálatos környezetben. A szálloda és a szoba tisztasága tökéletes volt. A vacsoránál két menüből lehetett választani. Nekünk személy szerint nem ízlett semelyik fogás. Ezt a felszolgálónak is említettük. Viszont a reggeli annál bőségesebb és finomabb volt. Emlékezetes két napot töltöttünk el. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik az aktív pihenést részesítik előnyben.
A hotellel maximálisan meg voltunk elégedve, gyönyörű két napot töltöttünk ott. Csodálatos a környezet, színvonalas a szálloda, finom ételek, kedves dolgozók tették a lehető legjobbá az ott eltöltött hétvégét.
A szállás csodálatos helyen van. A patak fantasztikus élményt nyújt. A szoba szuper volt. Az étterem személyzete (3 felszolgáló) elképesztő udvariassággal és szakértelemmel szolgált fel. Nagyon kedvesek voltak velünk. Mindenki kedves, udvarias volt. Két dolog volt negatív.
A reggelit időre rendeltük a szobába és késve hozták, valamint a reggeli után a tálcát, szennyes edényt, étel maradékot csak este vitték el, mert a takarítónő elfelejtette. Ezt leszámítva, szívesen visszamennénk újra
2 ejszakat töltöttünk el a Patak Park Hotelben a ferjemmel. Gyönyörü helyen van a szalloda, szep modern epület, csodalatos a kilatas az etteremböl körös körül hegyek. Az etelek nagyon finomak voltak, a vacsoranal 2 fele levesböl es 2 fele föetelböl lehetett valasztani, es persze a desszert.
A recepcios hölgyek es urak, ugyszinten a kiszolgalo szemelyzet, es persze a szobaasszonyok nagyon kedvesek, szolgalatkeszek voltak. A szobank nagyon szep volt, kenyelmes aggyal, egyetlen egy kifogas volt, a fürdöben a zuhanyzo. Sajnos meg ilyet nem lattam sehol sem, zuhanyfüggöny es elhuzhato ajto nelkül. mikor fürödtünk az összes viz kifolyt a fürdöbe, nagyon balesetveszelyes volt. Ezen kellene valtoztatni. Mas minden nagyon jo es szep volt, ajanlom masoknak is.
A fönti értékelés a pozitív, ami nem tetszett : - a jaccuzzi fedelének eltávolításához, vissza tételéhez mindig elkelne a segítség, és sötétedés után több fényt a teraszra, mert 1. alkalommal nincs helyismerete az embernek. Köszönöm !
Maga a szállás tökéletes volt, tökéletes helyen. Aki szeret nagyokat kirándulni, túrázni annak mindenképpen ajánlom. Az ételek nagyon finomak és sok minden közül lehet választani. A wellnes rész kiemelkedő, főleg a szabadban kialakított jakuzzi. Novemberben voltunk mikor már elég hűvös van , de tökéletesen i tudtuk használni.
Visszajáró vendégek vagyunk, mivel gyönyörű helyen lévő szálloda, tökéletes kiszolgállással rendelkezik. Külön kiemelendő a szauna és a wellnes kialakítása. A helyszínen kialakított családias légkör és az aktív pihenési, feltöltődési lehetőség. Amivel kevésbé volunk elégedettek az a recepciós úr vendégekhez fűződő kapcsolata (de biztosan csak rossz napja volt).
az egyik felnott kerekesszeken kozlekedik es nincs megoldva hogy egyedul kozlekedjen, idoseknek, nehezen jaroknak es kerekesszeken kozlekedoknek nem ajanlom.Kulonben ha nincs mozgaskorlatozott a latogatok kozott akkor nagyon szep es kellemes hely.
Sajnos nagyon nagy hendikeppel indult a szálloda, mert a telefonon adott ár, emailes megerősítésére, másnap már + 20. 000Ft-ot számoltak rá. Nem tudták és ami a legrosszabb, nem is akarták megmagyarázni, miért lett drágább ugyanaz a szoba, ugyanakkora, ugyanannyi személynek. Avval indokoltak, hogy félrehallás történt.
De kizártnak tartom, hogy valaki 71eFt-ot, 57-eFt-nak értsen! ! Viszont a helyszínes már minden klappolt. A Halloween miatt boszorkányos üdvözlő ital:), a fenti recepcióst leszámítva, kedves személyzet. Minőségi szobafelszerelés, bútorok, jó stílus. Étterem jó, csak kár, hogy néha nem sül meg az a fránya krumpli. És ugyanaz a vacsora egymás utáni napon. Nagyon jó a hely ahol fekszik a szálloda. Reggel arra ébredni, hogy egy erdőben vagy szinte, varázslatos! A programszervező hölgy fantasztikus! Ötletes programok, rátermettség, hozzáértés jellemzi, mindezt kedves, barátságos stílusban. Még egy negatív dolog, egy belső kétszintes szobát eladtak 4 személyesnek. Ami nem lenne baj, csak az alsó szinten nincs ablak, fűtés, és bent van az ágy a lépcső alatt. . . A negatív dolgok ellenére, bennem pozitív élmény maradt. Lehet visszafogok térni. Ajánlom bárkinek.