Visegrád mellett, a Dunakanyarban várja vendégeit a négycsillagos Thermal Hotel Visegrád, a Pilis Parkerdőtől nem messze, Budapesttől mindössze 40 kilométerre. A szálloda szolgáltatásai között megtalálhatja a számítását a pihenni vágyó és a konferenciára érkező vendég is, széles körű szabadidős lehetőségeket kínál a hotel.
Kicsit zavaró tényező volt, hogy vasárnapi bejelentkezést pontosan 14 órakor kezdték meg és akkor már elég szép számban álltunk libasorban. Nekünk még ezután is várni kellett, mert a szobánkat még nem takarították ki. Minderről előtte sajnos semmi tájékoztatást nem kaptunk.
Igaz, utána a Wellness szolgáltatás kárpótolt mindent, a szauna programok nagyon jól és színvonalasan voltak összeállítva, külső és belső medencék tiszták és nagyon kellemesek. Az étkezésnél a választék kissé egyhangú, sok minden napról napra ugyanaz volt, egy kicsivel nagyobb kreativitást elbírna egy ilyen színvonalas szálloda!
Életkorunk miatt már volt alkalmunk sok jó helyen tölteni több-kevesebb vendégéjszakát. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy a négy csillagosok közt is kiemelkedően remek a THV. Minden tágas, kényelmes, tiszta, ami jelentősen növeli a komfort-érzetet. A wellness részleg valóban termál strand színvonalú, kicsinek, idősnek egyaránt kitűnő.
A büfé reggeli és vacsora minőségben, választékban, a kiszolgálás színvonalában egyaránt hibátlan. Csak az idő volt pocsék, de erről a kedves, figyelmes személyzet nem tehet. Jó szívvel ajánlom minden korosztálynak, mi az unokánkkal voltunk, nagy élményt jelentett neki a hétvége.
Kiváló pihenést biztosít Thermal Hotel minden korosztály részére. A Wellness részlege minden igényt kielégít. Az ízlésesen berendezett szoba maximális kényelmet biztosít. A Hotel tisztasága kifogástalan, a személyzet kedves és segítőkész.
A szálloda könnyen megközelíthető. A wellness részleg kiváló! A szauna világ minden igényünket kielégítette! A reggeli és a vacsora széles választékból állt. A szobák rendkívül tiszták és kényelmesek. A személyzet nagyon figyelmes. Remélem lesz még lehetőségünk visszatérni.
Nagyon kellemes 2 napot töltöttünk a hotelben,ami szép és tiszta! A wellness rész nagyon jó,a pihenő rész pedig egészen különleges! Az ételek elegendőek,ugyan kicsit sótlanok és szerintem kevés az 1 kávégép a sok emberhez. A szoba is szép és kényelmes,kivéve az ágy matracát,borzalmas puha.
Unokáink társaságában és barátokkal töltöttünk hétvégét a Thermál Hotel Visegrád vendégeiként. Ismét igazolódott a magyar vendégszeretet. Elégedettek voltunk, úgy az ételekkel ,a szobák és a wellnes részleg tiszataságával. Az alkalmazottak hozzáállása a vendégekhez kitünő. Köszönjük Biztos, hogy még visszatérünk. Aki nem hiszi,tessék kipróbálni. Ajánlom. Tisztelettel
Mâr a hotelhez vezető út is az èlmèny része a csodás Dunakanyaron ät, kênyelmes tàvolsâgra Budapesttől. A meleg és mèg melegebb medencèk, illatos gőzfürfők, szaunàk, relaxâlò termek, masszàzsok utân vär a hatalmas svêdasztal :)
A dunakanyar legszebb részén, a kiváló Thermal hotelben a pihenni vágyóknak minden adott,hogy csendes környezetben feltöltődjenek A wellness részleg mind az idősebbeknek,mind a gyermekkel érkező fiataloknak biztosítja a kellemes időtöltést.
2017. január 8-10 között volt szerencsénk eljutni ebbe a hotelbe,ami nagyon szép helyen található. Mi a parkolóra néző szobát választottuk,ugyanis a Dunára néző feláras,de nem igazán érte volna meg,mert annyira nem látni rá,mint gondolnánk. Az ételek finomak, a reggelinél törekednek a magyarosságra, pl.
4 éjszakát töltöttünk a 331-es szobában, minden este 10 órától éjfélig a 4. szintről , ami elvileg nem a vendégeké volt , folyamatos zörgést hallottunk minden egyes éjszaka. Félpanziós ellátáson voltunk, a reggelinél a tojás szárazra volt készítve, a többi azok tűrhetők voltak.
A vacsinál az összes húsok, halak agyonra volt sütve, nem voltak melegek, pedig erre nagyon kellene figyelni , főleg , hogy a szálloda 4 csillagos! ! ! 4 éjszakánk alatt ismétlődött a választék! A személyzettől ( főleg , akik a Wellness bárban voltak) semmi mosolyt nem kaptunk , nagyon unottan lettünk kiszolgálva!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • 24 órás szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár