esthajnal7 étterem értékelései

Értékelései
13
14
38
24
0
0
217

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg esthajnal7 értékeléseit!

Olvasd el esthajnal7 étterem értékeléseit!

esthajnal7 értékelései

Hangulatos, finom, thai ebéd a belvárosban -

Bangkok Thai Étterem Budapest

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 28.
Egy eldugott kis utcában, a Fővám tér és a Veres Pálné utca közelében található ez a thai étterem. Egy barátnőmmel jártam ott hétköznap délben, amikor nem voltak sokan, bőven volt üres asztal. Az étterem egy pincehelyiség, ami nagyon hangulatos a sok távol-keleti díszítés miatt.
Megosztom
Ízletes pakisztáni ételek hangulatos helyen -

Mughal Shahi Pakisztáni Étterem Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Városmajor utcában található ez az elég kicsi, de annál hangulatosabb pakisztáni étterem. Már kétszer jártunk itt, mindkétszer 14 óra körül, amikor vagy üres volt, vagy csak 1 asztalnál ültek vendégek. A kiszolgálás gyors volt, de vigyázni kell, mert a pincér ugyan megkérdezte, hogy mennyire legyen csípős a leves, és mi picit csípőset kértünk, ennek ellenére alig tudtuk megenni, annyira csípet.
Megosztom
Kiadós, ízletes félpanzió -

Orchidea és Nosztalgia étterem Gyula

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 18.
A szálloda vendégeként félpanziós ellátás keretében vettük igénybe az éttermet, ami nagyon szépen, kényelmesen berendezett. A terítést is nagyon ízlésesen oldják meg, más este és más reggel a színvilág. A tisztaságra is figyelnek, sosem volt pecsétes az abrosz! Főszezonon kívül jártunk ott, így szerencsére nem volt tülekedés, mindig találtunk üres asztalt.
Megosztom
Egészséges ételek a kicsi bisztróban -

Café Tripoli Budapest

2019. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Váci úttól pár perc sétára található a bisztró, ahol a mostanában divatos 'egészséges életmód' keretében kínálják az ételeket, italokat. A bisztróban reggelizni, ebédelni vagy uzsonnázni is lehet: édes és sós péksütemények, szendvicsek, wrap-ek, leves, saláták kaphatók egészségtudatos (minden mentes) formában.
Megosztom
Nem is olyan törpe ez a söröző -

Törpe Internet Kávézó Budapest

2019. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 15.
A Béke úton egy négyemeletes panelház aljában található a kávézó. Kívülről kicsinek, jellegtelennek gondoltam, belül azonban egy hangulatos sörözőt találtunk, mely 2 helyiségből áll. Az iszogatáson kívül sportközvetítéseket lehet nézni, illetve lottót, sportfogadást lehet feladni. Egy hétköznap délelőtt jártunk ott, amikor szinte üres volt, rajtunk kívül csak 1 vendég tartózkodott bent.
Megosztom
Finom, gyors reggeli a bevárosban -

Fresh Corner - Károly körút Budapest

2019. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ismerős volt a Fresh Corner név valahonnan, de csak fizetéskor derült ki a blokkról, hogy a bisztró a Mol tulajdona, és a benzinkutakon található hálózat része ez az egység is. Egy hétköznap reggel jártunk ott, amikor közepes volt a forgalom, az asztalok több mint felénél ültek, de még volt üres hely.
Megosztom
Gyors és finom ételek az Örs-ön -

Padthai Wokbar - Árkád Budapest

2019. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 9.
Nemrég nyílt meg a Padthai étteremhálózat újabb tagja az Árkádban. Egy péntek délben jártam ott egy kolléganőmmel, amikor elég nagy volt a forgalom, de azért még találtunk üres asztalt. Korábban nem jártam ennek az étteremhálózatnak az éttermében, nem ismertem a választékot, de a kiszolgáló kedvesen segített, készséggel válaszolt a kérdéseimre.
Megosztom
Régi díszletek között átlagos sütemények -

Százéves Cukrászda Gyula

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 9.
Pár napos gyulai pihenésünk során városnézés közben bukkantunk erre a cukrászdára. Nagyon meglepett a XIX. századi berendezés: a régi bútorokon kívül a felszolgálók is korhű ruhában dolgoznak. Hétköznap kora délután jártunk ott, amikor kevés vendég volt, csak 2-3 asztalnál ültek. Sajnos addigra a sós sütemények már elfogytak, csak torták, rétesek és bonbonok voltak kaphatók.
Megosztom
Finom és gyors mexikói ételek a Széna téren -

Arriba Taqueria - Széna tér Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 20.
Egy hétköznap kora délután jártam a párommal az étteremlánc Széna téri éttermében, amikor nem voltak sokan, rögtön sorra kerültünk. Az étterem önkiszolgáló, a pultnál kell kikérni az ételt, ami viszonylag rövid idő alatt elkészül. Párommal nem vagyunk jártasak a mexikói konyhában, de a kiszolgáló készségesen elmondta, hogy a falra kiírt étlap mit is takar.
Megosztom
Átlagos, jó étterem a belvárosban -

Bob Pizza Restaurant Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 20.
Könnyen megközelíthető helyen, a Deák tér közelében található ez az étterem. Hangulatosan berendezett, és különösen egyedivé teszik a humoros falfestmények. ;-) Egy hétköznap 14 óra körül jártam itt a párommal, amikor nem voltak sokan, csak 3-4 asztalnál ültek vendégek. De amúgy is bőven van hely, mert van egy emeleti része is.
Megosztom
4 oldalon / 38 találat


TérképX