Alig száz méterre a zalakarosi Strandfürdőtől található a négycsillagos Hotel Aphrodite, amely wellness és gasztronómiai szolgáltatásaival változatos programlehetőségeket kínál.
Nagyon megszerettük ezt a helyet a párommal! Minden valòszìnūséggel vissza megyünk 2019-ben is, de akkor már 4esben! Nagyon kedvesek,segìtōkèszek,lelkesek,s csalàdbarátok voltak! Mindent köszönönünk! Kilàtogattunk a farmra is, nagy kàr lenne kihagyni! Annyi,de annyi èlmènnyel gazdagodtunk,hogy az hihetetlen!
Remek programok mint gyerekeknek,s mint felnōtteknek egyaránt! Lovagoltunk,ìjászkodtunk,quadoztunk is! Mèg a hideg sem tántorìtott el bennünket! Nagyszerū hely! Ezek mellett mèg a masszàzst is kihasználtuk! Nagyon jòl esett! Ùgy èreztük magunkat ott,mintha családtagok lennénk! Nem mindenhol érezheti magát ennyire jól az ember! Amiről még nem írtam, az az étel! Minden házi,saját készítésű! Nagyon finomak,majd kipukkadtunk minden egyes étkezésnél! Egyszerűen nem lehet kihagyni a finomabbnál finomabb ételeket! Borzasztóan hálásak vagyunk a sok figyelemért,segítségért, s legfőképpen az élményekért!
Kellemesen pihentető négy napot töltöttünk a hotelben. Figyelmes, udvarias személyzet segítette a kikapcsolódást és tájékozódást. Kényelmes, rendezett szobában, hangulatos wellnessben, házias ételeket fogyasztva -amelyeket saját farm termel- igazi, gondtalan kikapcsolódásban volt részünk.
A hotelban nem kisértek fel a szobába. Nem gond feltalálok. Igaz kuponnal érkeztem ami 35 000Ft értékű, ebből 10 000Ft-ot sikerült felhasználni mert elfelejtettek szólni, hogy masszázs és squash és ingyenes számunka . Ellenben a parkolás fizetős :D ***csillagos venusba kaptunk helyet pedig **** aproditeba kértem. Megmagyarázza nem gáz.
De koszos penészes a fürdőszoba a töröközők foltosak nincs nagypárna a függöny le van szakadva . Csalódottan tértünk haza . Nem ajánlom senkinek. Ha jót szertnénk enni mehetünk máshová is. :(
A személyzet végtelenül kedves, figyelmes a légkör családias. A wellness részleg igazán alkalmas a pihenésre, feltöltődésre. Az ételek helyi, saját farmon termelt alapanyagokból készülnek. Programokat szerveznek a farmra lovas szekérrel. Nagyon ízletesek. Szeptember elején a környék nyugodt, csendes. A város tiszta, sok parkkal, játszótérrel rendelkezik.
Jakuzzis lakosztályban laktunk,amiről eddig nem is hallottam. A személyzet kedves, segítőkész volt. A hotel saját farmjára,ahonnan a finom házi ételeket kaptuk lovas fogattal vittek ki minket. Nagy élmény volt még lovagolhattam is. Az étel, a kiszolgálás minden szuper volt. Remélem lesz még alkalmam eljutni oda.
Ez volt a legszebb születésnapom(61). Köszönöm fiaméknak akiktől ezt a csodás 3 napot kaptuk. Csodás környezetben,nagyon kedves személyzettel és sok élménnyel. Képeket most nem tudok feltölteni de minden nagyon szuper volt.
Már többször jártunk itt, főleg a paraszti gasztronómia miatt. Tisztában vagyok vele, hogy nem egészséges a sok koleszterin, de majd otthon diétázom. Véres hurka, oldalas, töpörtyű reggelire és vacsorára. A grillező szakácson a kitűző "mindenes" abszolút megállja a helyét.
Az elmúlt héten két csodálatos éjszakát töltöttünk párommal ebben a szállodában. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. ott tartózkodásunk kellemesen telt nem éreztük semminek hiányát. Félpanziós ellátást kértünk, mely kiadós volt, változatos és finom. Kipróbáltuk a szálloda wellness részlegét is mely teljes mértékben elnyerte tetszésünket. Örülök, hogy ezt a pár napot itt tölthettük.
Most már a nyaralásunkat is itt töltöttük mert több alkalommal voltunk télen welneshétvégén és annyira tetszett hogy szivesen visszautaztunk nyaralni mivel a kinti medence is csábítóan hangzott a már jól ismert welnes részleg melett Kiváló konyhájukban most sem csalódtunk melynek éléskamrájuk saját farmjuk és ez nekünk már első alkalommal nagyon szimpatikus volt A szenélyzet kedves udvarias magatartása segítőkézsége már nem okozott meglepetést Köszönjük szépen a vendéglátást! !