Budapesttől 115 kilométerre, a Balaton déli partján található a Wellamarin Wellness Hotel. A szálloda a tóparton helyezkedik el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az északi partra és a Tihanyi-félszigetre, így kínálva kellemes lehetőséget a feltöltődésre.
Az interneten látva a szálloda akciós ajánlatát, felkeltette figyelmünket és két órán belül elhatároztuk lányommal, hogy ott a helyünk. Csodálatos környezet várt minket a Balaton partján. A szobák modernek és gyönyörű szépek. A paplan puha, friss illatára még ma is emlékszem. A szálloda alkalmazottjai lesték minden gondolatunkat.
Igazi meglepetés volt számomra ez a szálloda. Felülmúlta várakozásaimat. A wellness részleg teraszán nagyon kellemes volt napozni és olvasni. A személyzet nagyon barátságos volt. A svédasztalos vacsorán is igazi élményt jelentett, különlegességeket kóstolhattunk. A szobák berendezése nagyon elegáns, ízléses, a fények igazán tetszettek.
A szálloda dolgozói segítőkészek, figyelmes és teljes körű kiszolgálásban volt részünk. Nagyon jól éreztük magunkat náluk. Bőséges és nagyon finom volt a kaja. Én nem igazán szeretem a Wellnes részlegeket használni, de itt ezt az szolgáltatást is igénybe vettem családom nagy örömére.
Igazán kellemes 3 napot töltöttünk a szállodában, első alkalommal jártunk ott, de még szeretnénk élvezni a szálloda által nyújtott szolgáltatásokat máskor is. Fantasztikus panoráma, szuper apartman, kedves személyzet, gyerekbarát programok, kényeztető wellness, finom ételek. . .
talán a svédasztalos menüt hiányoltuk a büfévacsora helyett és egy benti úszómedence tenné teljessé a pihenést, mindezektől függetlenül csak ajánlani tudom!
Meghitt karácsony. Mi a családommal éa a barátaimmal töltöttük itt a karácsonyt és nagyon rendben volt minden. A szálloda csodálatos a személyzet kedves volt, az étel kicsit lehetett volna bőségesebb választékkal. Amit nagyon sajnálok, hogy az árak igen felszöktek, így nem tudunk idén is újra elmenni. Azért örülünk,hogy ott járhattunk! !
A karácsonyt töltöttük itt párommal. Az egész szálloda nagyon "újszagú" volt. A szoba hangulatos és dizájnos, a bekészített bor, kellemes meglepetés volt. Az ételek igen változatosak, finomak, nem hétköznapiak voltak. A gyertyafényes fürdőzés, a szaunaszeánszok nagyon romantikusak voltak. Bár nem volt telítettség, mégis minden 100%-osan üzemelt.
Szép, ápolt környezet, nívós berendezés, hangulatos szobák, szuper wellness. Finom ételek, kedves személyzet. Mindennel elégedettek voltunk, talán a büféreggeli választéka lehetett volna eltérő a napokon, íz ízvilág kitűnő volt! A gyerekek a tepidáriumból és az élményelemekkel teli medencéből alig akartak kijönni.
Apartmanban voltunk, hatalmas terasszal, kilátással a Balcsira, a szobák megvilágítása, a fürdőszoba felszereltsége extra jó volt! Nagyon jól éreztük magunkat. Visszamennénk:)
A szálloda egyszerűen lenyűgözö! Nem taláhat rá senki semmi rosszat,biztos vagyok benne hogy aki ott járt az nagyon gazdag élményekkel tért haza. Az ár kicsit magas,de a színvonalat szerintem meg kell fizetni. Csak pár napja jöttűnk haza,de még most is boldogsággal tölt el,hogy sikerűlt a 3-éves kisfiamnak és a páromnak egy felejthetetlen nyaralást biztosítani.
Sok helyen jártam már de ilyen szép és tiszta szállodával még nem találkoztam. Minden elismerésem a szoba asszonyoknak akik olyan tisztaságot hagytak nap mint nap a szobában hogy az szinte hihetetlen. A felszolgálókról és a recepciósokról is csak jót tudok mondani. Az a kedvesség,segítökészség. . . és hogy mindenki mosolyog. . . Ami még nagyon tetszett az a parkolási rendszer a szálloda udvarán. De említésre méltó még a gazdag és finom választék az étkezéseknél,a medence,és a panoramatikus kilátás a Balatonra a napozó teraszról. Egyszóval minden!
Az első ami szembeötlött a szobába lépve, a különleges hangulatot kölcsönző sokszínű világítási lehetőség, melyből az ágy körüli és a szemben levő falé külön említést érdemel. A szálloda elegáns, szép tiszta, a személyzet és a kiszolgálás figyelmes. Jó a konyha, az ételek választéka bőséges.
Nagyon praktikus, hogy a szobakártya egyben bármely szolgáltatás fizetőeszközeként is használható, valamint hogy közvetlen átjárás lehetséges a segítségével a Balaton partjára. Nagyon jó dolognak tartom, hogy nélküle még a szobák előtti folyosóra sem lehet bejutni. A szobai vízforralónak és a mellé minden nap bekészített kávénak/teának külön örültünk. A hotel kiemelkedően gyermekbarát. A "szokásos"-okon kívül külön gyermekméretre berendezett svédasztal és étkezősarok is áll a legfiatalabbak rendelkezésére,azonban én nem tartom higiénikusnak egyik részről sem a többiekkel való együtt fürdésüket a 3 év alattiaknak még úszópelenkában sem. Nem túl felemelő belegondolni, hogy a pelenka mégiscsak egy nedvszívó dolog, ami vízben oda-vissza is működik, bármilyen fólia is védi. A másik dolog amit nehezményeztem, hogy egy ekkora hatalmas szállodának egyetlen liftje van. Nem telt házas napokon valószínűleg kevésbé kényelmetlen, de az augusztus 20. -i hosszú hétvégén egymást kerülgettük a lépcsőn, mivel képtelenség volt a lifthez jutni. Ettől az utóbbi két kis kényelmetlenségtől eltekintve tökéletesen éreztük magunkat, és mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát.
A szálloda nagyon szép, ízlésesen berendezett, kényelmes szobák. Fürdésre több helyszínen van lehetőség,(belső medence, külső medence, Balaton. )A wellness rész is igényes, szép. A személyzet nagyon barátságos,segítőkész, a felmerülő problémát azonnal megoldották. A harmadik ott tartózkodásunk után törzsvendég kártyát kaptunk, ami kedvezményekkel jár.
Mindig nagyon jól éreztük magunkat, reméljük még sokszor lesz lehetőségünk a szálloda szolgáltatásait élvezni. Bátran ajánlom mindenkinek! Üdv: Tünde68