Alynka szállás értékelései

Értékelései
13
11
0
5
0
0
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Alynka értékeléseit!

Olvasd el Alynka szállás értékeléseit!

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. december 22.
A sok jó értékelés olvasása után nagyon vártuk az itt töltött pihenést. Összességében azonban csalódtunk. Gyönyörű új szálloda, modern szoba, de a kilátás mindenhol a parkoló autókra néz; szobából, étteremből, wellnessből. A wellnesstől sem voltunk elragadtatva (leszámítva, hogy pont elromlott a legnagyobb medence).
Megosztom
Fürdő minden mennyiségben -

Colosseum Wellness Hotel Mórahalom

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. december 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyaralásunkat töltöttük itt a gyerekekkel. Ami nagyon megtetszett a szállodában, a tisztaság. Nemcsak a szobák, hanem a wellness részleg is nagyon tiszta volt. Az ételek finomak, külön gyerekeknek is készítettek ételeket. Szimpatikus volt, hogy külön kérés nélkül volt asztal foglalva számunkra (nagyobb társasággal érkezőknek automatikusan volt asztal lefoglalva).
Megosztom
Gyógyszálló gyerekekkel -

Hunguest Hotel Hélios Hévíz

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szolgáltatásokban 4 csillag, modernitás, bútorzat alapján 3. A padlószőnyeg a szobában már igen viseltes volt. A légkondi régi. 35 fokos melegben 16 fokra állítva kapcsolt be elég hangosan működve. A szálloda kevésbé alkalmas kis gyerekes családoknak. Pici játszósarok, benti részen nincs gyerekmedence. Nyáron, melegben jó, mert a kinti medencék gyerekekkel is élvezhetők.
Megosztom
Igazi feltöltődés -

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tiszta szép szálloda. Panorámás étterem. Vacsoránál kevés választék, sajnos sok ételben ott a sertés(sonka, szalonna). Vegetáriánus étel két nap egymás után is tészta volt. Az ételek ízvilága nem nyújt élményt. A saláta összeszottyadt, jobb lenne friss salátát külön az öntetet tálalni. Wellness szép, tiszta.
Megosztom
Gyerekparadicsom -

Hotel Castello Siklós

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23.
Igazi gyerekbarát hely. A fürdőben valóban minden korosztályú gyermek talált magának megfelelő vízmélységet. A szállodában telt ház volt, mégsem lehetett érzékelni. Nyolcan voltunk, mégis volt mindig szabad asztal az étkezésnél. Az ételeknél nem volt bő választék, de változatosak és finomak voltak. Valami különlegesség mindig került a tálba.
Megosztom
Másodjára csalódás -

Hotel Eger & Park Eger

2015. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 4.
Visszatérő vendégként voltunk, de sajnos most csalódnunk kellett. 2 év után valószínűleg szakácsváltás történhetett, mert a változatos, finom ételekből egyhangú menü lett. A legnagyobb problémát a szakács ízesítési ismerete jelentette: mindenbe szalonnát vagy jobb esetben sonkát tett. Ide értem még a salátát is. A reggeli rántottában szalonna.
Megosztom
Kellemes Balaton parti szálloda -

Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 24.
Aki négy csillagos, modern szobákat szeretne, annak nem ajánlom. De, akinek nem a szoba modernitása a lényeg, az jól fogja itt magát érezni. Mindent megadott a szoba, amire szükségünk volt. Négyen kényelmesen elfértünk felár nélkül. Bár klímás szobát kértünk, nem ígérték, hogy kapunk, mégis végül légkondicionált szobában helyeztek el.
Megosztom
Igazi családi pihenés, teljes körű kiszolgálás -

Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hetet töltöttünk itt két kisgyermekünkkel július végén, telt házas időszakban. A hotel telítettsége nem volt érzékelhető, pedig kifogtuk az egyetlen hideg hetet a nyár közepén. A hotel berendezése, dizájnja retro hangulatot idéz, de mindezek ellenére a tisztaság első osztályú volt és minden komfortot kielégítő.
Megosztom
2014. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Öt csodás májusi napot töltöttünk a hotelben kisfiunkkal. Erkélyes szobát foglaltunk. A szoba egyszerű, az erkélyről viszont kellemes kilátás nyílt a Kőrösre és a kertre. Az ételek finomak voltak, folyamatosan pótolták, ha elfogyott egy-egy menü. Az étteremben egy pici játszósarkot is kialakítottak a gyerekeknek.
Megosztom
Szívesen visszatérünk -

Hotel Eger & Park Eger

2013. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. december 22.
Régen éreztem magam ilyen jól egy szállodában. Bár a telítettségről karácsony előtt nem lehetett beszélni, mégis minden 100%-os volt. A wellness részleg minden igényt kielégít, többféle hőfokú medencék gyakran váltakozó élményelemekkel; az infrakabin és a benn terjengő finom illat nagyon csalogató. . . Az ételek finomak és változatosak.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX