Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyílegyenes út az álomvakációhoz ‒ pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak

2023.03.13 | 7 perc

Lépjetek Michael Smith, a 2023-as dartsvilágbajnokság győztesének nyomdokaiba, mert a most következő kiváló wellness szállodákban a sodrófolyón, látványvízesésen és panorámás jakuzzizáson túl valódi darts csatákat is vívhattok! Az izgalmas beltéri programoknak köszönhetően ki sem kell mozdulnotok a hotelből ahhoz, hogy teljes legyen a vakáció. Célozzátok meg velünk a legjobb élményeket!

 

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****sup (Zalakaros)

Nyakig merülhettek a luxusban Magyarország egyik legkülönlegesebb szállodájában, a MenDan Magic Spa & Wellness Hotelben. A zalakarosi hotel magas színvonalú szolgáltatásai között egyedi élmények is lapulnak. A pompás beltéri vízi világ úszó-, termál- és élménymedencéit a közelmúltban látványos tetőtéri wellness oázissal egészítették ki. Lazítsatok a panorámás szaunában és hagyjátok, hogy körülöleljen benneteket a simogató víz a részben üvegfalú, tetőtéri medencében! További kitűnő szórakozási lehetőséget kínál a MenDan FunHouse, ahol dartsozni, csocsózni, biliárdozni, rexezni, illetve x-boxozni lehet, amit a felnőttek és a kamaszok is imádni fognak. Tovább a Mendan Magic Spa & Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****sup (Zalakaros)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****sup (Zalakaros)

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****sup (Zalakaros)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****sup (Zalakaros)

 

 

 

Hotel Pagony**** Wellness & Conference (Nyíregyháza)

A nyugalom szigetén érezhetitek magatokat a természet által körbefogott Hotel Pagonyban. A mesés környezet mellé ízléses és kényelmes szobák is járnak, ahonnan feltöltődve indulhattok el felfedezni a szálláshely által kínált fantasztikus kalandokat. A vízsugarakkal élénkítő élménymedencében, illetve a csodás pezsgőfürdőben maximálisan kikapcsolódhattok, de beülhettek pár körre a gőzkabinba vagy az infraszaunába is, ha lazításra vágytok. A mozgás szerelmeseinek több sportolási lehetőség is a rendelkezésére áll. A tenisz, a pingpong, valamint a lengőteke mellett ráadásul egy unaloműző biliárdterem is helyet kapott az épületben. Itt dartsban, biliárdban és csocsóban mérhetitek össze az ügyességeteket. Tovább a Hotel Pagony Wellness & Conference szállásajánlataihoz>>

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Pagony**** Wellness & Conference (Nyíregyháza)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Pagony**** Wellness & Conference (Nyíregyháza)

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Pagony**** Wellness & Conference (Nyíregyháza)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Pagony**** Wellness & Conference (Nyíregyháza)

 

 

 

Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

Közvetlenül a Tisza-tó csillogó vize mellett magasodik a Tisza Balneum Hotel, ahol csodaszép szobákban, lakosztályokban és cölöpökre épített házikókban tölthetitek az éjszakákat. A mesébe illő panorámát ígérő Platán Étteremben az ízletes fogások elfogyasztása mellett a környékben is gyönyörködhettek. Próbáljátok ki a rengeteg programot, amit ez a nívós szálláshely biztosít nektek: az óriás-jengán, a társasokon ‒ és természetesen a dartson túl ‒ ugyanis akár bor- és sajtkóstolóra is benevezhettek! Azért hagyjatok időt a Balneum SPA magával ragadó wellnessrészlegének kipróbálására is, melyet egy csónakázás, lovaskocsikázás vagy kerékpártúra után is betervezhettek!  Tovább a Tisza Balneum Hotel szállásajánlataihoz>>

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A legjobb wellness szállodák, ha utazás alatt is bowlingozni szeretnél!
A bowling az a tökéletes sport, ami mindig összehozza az embereket, akár baráti társaságról, akár csapatépítő tréningről beszélünk. És miért ne élvezhetnénk ezt egy kényelmes hotel falai között? Cikkünkben bemutatunk öt saját bowlingpályával rendelkező szállodát, ahol az esti kikapcsolódás már garantáltan biztosítva lesz.

 

 

 

Hotel Azúr**** (Siófok)

Családoknak valódi felüdülés lesz a Hotel Azúrban tett látogatás. A gyerekbarát szolgáltatásokról az AzúrKaland játszóház, az Olive Garden étterem gyermek büféasztala, a játszósarok, a megszámlálhatatlan animációs program, valamint a színvonalas wellness gondoskodik. A 3500 négyzetméteres vízi világ a felnőtteknek is tartogat bőven élményeket. Egy kis időtöltés az illatkamrában, a jakuzziban vagy az élménymedencékben egészen kicserélik az embert! Ha szárazföldi kikapcsolódásra vágytok, akkor a szálloda saját szórakoztató központjában 4 pályás blowling, végeláthatatlan kártyapartik és szuper darts csaták várnak rátok. Tovább a Hotel Azúr szállásajánlataihoz>>

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Azúr**** (Siófok)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Azúr**** (Siófok)

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Azúr**** (Siófok)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Azúr**** (Siófok)

 

 

CE Plaza Hotel**** (Siófok)

Jól felszerelt szobák garantálják az otthonos kényelmet a balatoni CE Plaza Hotelben, mely a wellnessezésre is nagy hangsúlyt fektet. Akár egész nap élvezhetitek a színes szaunavilág relaxáló hatását, ami után beiktathattok egy frissítő úszást az élménymedencében vagy ejtőzhettek a pezsgőágyakon. A sodrófolyó, a látványvízesések, a buzgárok minden generációnak nagy örömöt jelentenek majd. További jó hír, hogy a CE Plaza Hotel ad otthont az ország egyik legnagyobb szállodai játszóházának. Emellett térítés ellenében darts, csocsó és biliárdozás közben is együtt mulathat a család. Tovább a CE Plaza Hotel szállásajánlataihoz>>

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - CE Plaza Hotel**** (Siófok)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - CE Plaza Hotel**** (Siófok)

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - CE Plaza Hotel**** (Siófok)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - CE Plaza Hotel**** (Siófok)

 

 

 

Hotel Visegrád**** (Visegrád)

Magyarország egyik legszebb részén, a festői Dunakanyarban bukkanhattok rá a Hotel Visegrádra. A páratlan kilátást az ízlésesen berendezett, komfortos szobákból is élvezhetitek. Az itt töltött idő alatt egyedülálló programokban, wellness- és gasztroélményekben lehet részetek. Az esős napokon bowling, darts vagy csocsózással dobhatjátok fel a hangulatot. Egy emlékezetes sétahajókázás, lovagi torna bemutató vagy kalandos gyalogtúra után pedig úszkálhattok feszített víztükrű medencében, méregteleníthettek a sokféle szaunában és a dunai, panorámás pezsgőfürdőzést se érdemes kihagyni a napból! Tovább a Hotel Visegrád szállásajánlataihoz>>

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Visegrád**** (Visegrád)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Visegrád**** (Visegrád)

Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Visegrád**** (Visegrád)Pazar hotelek (nem csak) darts rajongóknak - Hotel Visegrád**** (Visegrád)

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Kitűnő szőlők teremnek a Gerecse Duna-menti peremén fekvő, teraszos lejtők vastag lösztakaróján. Az ezekből készülő, élénk, vibráló borok mellett persze számtalan más oka van annak, hogy miért is érdemes Neszmélybe látogatni. Az 1400 fős település ínycsiklandó ízeket, régi korok emlékeit, ékes arborétumot, és egy érdekes hajóskanzent is tartogat nektek.
Kóstoljatok bele az Őrség varázslatos ízeibe, keressétek meg egy rejtélyes vonatrablás helyszínét, kutassátok fel hazánk egyik leggyönyörűbb templomát vagy inkább a több millió éves ősmaradványok nyomaiba erednétek „a magyar Pompeit” feltérképezve? Akkor ez a lista nektek szól!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.