Csatka

Csatka
CsatkaCsatka
CsatkaCsatka

Csatka és környéke legfrissebb értékelései

2026.07.24a párjával
Nekünk tetszett, ízlett is bőséges is volt.Az árak balatoniak ,de ez ellen nem tudunk mit tenni.
2026.07.24családjával
Kiváló élmény volt! A csülök egyszerűen fantasztikus, nagyon ízletes és tökéletesen elkészített. A kiszolgálás kedves és figyelmes volt, az étterem hangulata is nagyon kellemes. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2026.07.23a párjával
Már a fogadtatás sem volt rugalmas a szoba technikailag sem volt toppon (fürdőszoba kapcsolója nem működött rendesen, az éjjeli lámpa búra lötyögöt az izzó első éjjel kiégetett.Jelezttem a recepción erre adtak 1 izzót amit magamnak kellett becsavarni! A köszönés, tájékoztatás úgy tűnik itt nem...

Csatka és környéke kedvelt szállásai

Ferrata Vendégház Csesznek - Március 15.
Ferrata Vendégház Csesznek
67.650 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Újra vár a balatoni nyár
Két Korona Hotel Balatonszárszó
Hotel Margaréta Balatonfüred - Október 23.
Hotel Margaréta Balatonfüred
96.702 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással

Csatkai látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Csatka és környékén

Szárcsa Hotel SzékesfehérvárSzárcsa Hotel, SzékesfehérvárCsomagok már 14.800 Ft/fő/éj ártól
142 értékelés
Hotel Anna Villa BalatonföldvárHotel Anna Villa, BalatonföldvárCsomagok már 28.755 Ft/fő/éj ártól
7 értékelés
SunGarden Wellness Hotel SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokCsomagok már 23.400 Ft/fő/éj ártól
255 értékelés
Hotel Wellamarin ZamárdiHotel Wellamarin, ZamárdiCsomagok már 23.200 Ft/fő/éj ártól
181 értékelés