Az Algyői Halászcsárda hagyományos csárda hangulatot teremt rusztikus berendezéssel és vendégszeretettel. A konyha középpontjában a halételek állnak, a kínálatban szerepel a halászlé, harcsapaprikás, sült ponty, harcsa és süllő, illetve ropogósra sült apróhalak. Az Algyői Halászcsárda kínálata a Szent András sörfőzde termékeivel és a Somodi borokkal gazdagodik, miközben a pálinka-kínálat sem hiányzik.
Tovább olvasom >>
A felszolgálók rutinosak és udvariasak, a kiszolgálás gyors, és igyekeznek a rohamok alatt is zökkenőmentesen dolgozni. A halak frissen készülnek, a tálak bőségesek, a korhely halászlé pedig emlékezetes része lehet az étkezésnek. A tarjától a dorozsmai molnárpontyig számos tradicionális fogás érhető el, a húsételek pedig többféle alapanyagból készülnek. A hely különleges hangulatát a családi vállalkozás karaktere és a vendégbarát hozzáállás adja, amely a vendégekhez közvetlen, mégis tiszteletteljes. A kenyér friss és ropogós, a halászlé és a halak íze rendszerint kiemelkedő, így az étkezés ízletes élménnyé válik. Az ár-érték arány általában kedvező, és a menü sokoldalúsága lehetővé teszi többféle ízlés kielégítését. A hely igazi erőssége a gyors, megbízható kiszolgálás és a gyakran változatos, hazai ízvilágot idéző kínálat. Összességében az Algyői Halászcsárda megbízható választás a halételek kedvelőinek, ahol a hagyományos fogások széles köre és a vendégközpontú kiszolgálás jellemző.
Szegedi Klinika után, hazafelé most először betértünk az Algyői Halászcsárdába, amit nem bántunk meg, finom ételek (halászlé- mellé jó erős zöld paprika, haltepertő finom, különleges salátával), gyors, kedves kiszolgálás. A pincérnő kedves, beszédes, segítőkész volt. A mosdó nagyon modern és tiszta volt.
A halászlé igen ízletes volt bár kicsit zsíros. A kétszemélyes tál már nem igazán ,a rántott húsok jók,a halak ízetlenek voltak. A kiszolgálás csapni való volt ,az üres üvegeket nem vitték el a másodikat a felszolgáló figyelmetlensége miatt, a leveses tányér alatt lévő tányérból fogyasztottuk el ,mert már kihűlt volna az étel!
Testvérem ajánlására kerestük fel a csárdát, amit valószínűleg nem biztos, hogy meglátogattunk volna, ha csak az úton közlekedünk Szeged felé. . . Érkezésünkkor éppen megtelt a terasz, de megfelelő számú felszolgáló dolgozott akik gyorsan kiszolgáltak bennünket!
Menüsorunk: Algyői halas palacsinta-ehetően melegen kaptuk:), Haltepertő és egy csésze filézett halászlé Mind-mind nagyon finomak voltak, meg kell említenem még, hogy a bodzaszörp rendkívül frissítő volt a nagy melegben! A köztes fogásnak gondolt Filézett halászlé ugyan lemaradt, de a Harcsa paprikás- kapros túrós palacsintával és a Dorozsmai Molnárponty kárpótolt érte/helyette. . . Nagyon jót ettünk!
Szegedi halászlé nagy kedvelője vagyok, ez a hely tökéletesen visszaadta amit egy halászcsárdának kell. Igazán ízletes és finom ételeket kínáltak fel, a haltepertő, a halászlé és a harcsapaprikás is kiváló volt. Az ebédhez hangulatos élőzene szólt. Kissé sokan voltak, de perceken belül kaptunk asztalt, és a remek kiszolgálás és finom ételek elfogyasztása után ez természetesnek tűnt. Ha legközelebb erre járunk biztosan betérünk.
Ha Szegeden, vagy környékén járunk, természetesen Algyőn étkezünk. A halászlé,a korhelyhalászlé, és a tepertő/amit itt ettem először, és csak itt tudják az én szám íze szerint jól készíteni! ! ! ! / fantasztikus. Igazi csárda hangulat uralkodik, a személyzet közvetlen, a tulajdonos EMBER. Ajánlom minden halfogyasztó figyelmébe, érdemes Algyőre ellátogatni! ! !
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.