Akadémia Hotel Balatonfüred - Vendégvélemények összefoglalója
Az Akadémia Hotel Balatonfüred modern, tiszta és igényesen berendezett szállás, amely a vendégek kényelmét helyezi előtérbe. A szobák tágasak és világosak, erkéllyel rendelkeznek, a fürdőszoba pedig tágas és higiénikus. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégközpontú kiszolgálás minden igényt igyekszik kielégíteni. Az étkezések során a kínálat változatos, a reggeli és a vacsora ízletes és bőséges. A svédasztalos ellátás mellett is kiemelkedik az ételek minősége és ízvilága.
A Balaton-part közelsége és a saját ingyenes parkoló megkönnyíti a tartózkodást. A wellnessrészleg és az uszoda hozzásegít a pihentető kikapcsolódáshoz, a létesítmény modern berendezése pedig kényelmes környezetet teremt. A kutyabarát hozzáállás és a vendégbarát légkör általánosan kedvező benyomást kelt. A belső terek és a tisztaság magas színvonalúak, a tetőterasz pedig kellemes kilátást nyújt. Az ár-érték arány e szállás esetében általában kedvező, a szolgáltatások minősége pedig következetesen pozitív benyomást kelt. Összességében az Akadémia Hotel Balatonfüred olyan választásnak tekinthető, amely modernitást, kényelmet és barátságos kiszolgálást kínál a Balaton környékén.
Az őszi szünetben voltunk Balatonfüreden a fiammal az Akadémia Hotelben. A hotel nagyon modern, szép és igényes. A szoba tágas és kényelmes, tiszta. Kedves volt a személyzet, nagyon figyelmesek :) Kellemes a közvetlen átjárás az uszodába. Az étteremben bőséges a választék reggelinél és vacsoránál egyaránt.
Öten vettünk részt egy hétvégi 2 éjszakás programon a Hotelben. Minden nagyon tetszett és meg voltunk elégedve vele. A személyzet és az étkezés az kiváló volt. Egy kicsit a fűtés hangos zaja zavart éjszakánként, meg a folyosók érdekes "illata". Az uszodai szolgáltatás remek volt.
A szálloda önmagában szuper! Igényes, tiszta, kényelmes. A személyzet is nagyon kedves volt. Egyetlen negatívum, hogy sétálva(különösen kisgyerekkel) eléggé messze van a strandfürdő ill. a sétány. A tetőterasz nagyon jó! A 1. 5 éves kisfiam imádott szaladgálni a füves részen.
A szolgáltatások közül kissé hiányzott egy saját medence, bár igaz, hogy hotel melletti uszoda ingyenesen használható, de egy kisgyerekkel nálunk ez nem nagyon volt opció. Összességében nagyon jól éreztük magunkat a hotelben!
Nagyon szép, új szállás közvetlen a Balatonfüredi uszoda mellett,átjárással. Tágas szép szobák,erkéllyel,minibárral,fürdőköpennyel. Tökéletes tisztaság,és első osztályú svédasztalos reggelit és vacsorát kaptunk. Én csak a wifit találtam a szobában gyengének. Minden tökéletes volt,ha legközelebb erre járunk,ismét itt szállunk meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A személyzet, akikkel érintkeztem igazán kedves és szolgálat készek voltak. Az ételek választéka nagyon jó volt. A felszolgálók kedvesek, igazán minden igényt kielégítettek. Egyedül a wellnes részleg, ami finoman szólva is fölösleges, azzal az egy kis medencével. Igaz, hogy Balaton parton vagyunk, de nem mindenki szeret és tud benne fürödni.
Úszómedence fürdőköppenyben elérhető nekem ez volt a legfontosabb. A szállás tiszta volt a személyzet kedves a reggeli bőséges és változatos a vacsora finom. Sajnos hiába van közel a Balaton, a part menti szállodák hosszú partszakaszt lezárnak nyáron hosszú séta lemenni a strandra vagy autóba kell ülni.
A part közelben a parkolás fizetős min. 500 Ft/ó vagy meg sem lehet állni. A szállodának saját ingyenes parkolója van. A szobai tv csatornák választéka nem nagy/nekünk nem is kell több/de a szomszédban van a mozi és egy szabadidő központ.
Kedves,segítőkész személyzet. Tágas, tiszta, világos szoba és fürdőszoba. A svédasztalos vacsora választéka megfelelő, de az ételek (harcsapaprikás, vörösboros marhapörkölt) ízvilága, fűszerezése idegen volt számomra, ami nem azt jelenti, hogy rossz volt. A levesek viszont ízetlenek, só nélkül készültek?
Minden nagyon kellemes és kielégitő volt,az ételek nagyon finomak és változatosak a szállodában. a desszertkinálatban éreztem egy kis hiányt,de ezzel együtt mindennel elégedett vagyok. A fürdőkomplesszumban zavaró volt hogy a sok gyerek állandóan ott volt, nem találtunk olyan időpontot amely nyugodt körülményeket biztositott volna. azonban a fiataloké a jövő, legyünk elégedettek a sorsunkkal.
A hotel kissé távol esik a Balatontól. Ennek ellenére az autóval érkezők pár km megtétele után egy parthoz közeli fizetős parkolóban le tudnak parkolni és gyönyörködhetnek a Balatonban. A szálláshelyen dolgozó személyzet mindent meg tesz, hogy a vendég jól érezze magát. Az éttermi a kiszolgálással teljes mértékben meg voltunk elégedve.