Hotel Marina Balatonfüred ★★★

Hotel Marina BalatonfüredHotel Marina Balatonfüred
Hotel Marina BalatonfüredHotel Marina Balatonfüred
71 fotó

Hotel Marina Balatonfüred bemutatkozása

A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.

146 vendég értékelése alapján

4,6Személyzet
4,2Ár / érték
3,5Kényelem
4,4Szolgáltatás
4,6Étkezés
4,5Elhelyezkedés
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Két ünnep között
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Hotel Marina Balatonfüred vélemények

Kiváló 2013. május 29.a párjával járt itt
Harmadik alkalommal töltöttünk el négy éjszakát a Hotel Marinában és most sem
csalódtunk. A szálloda szolgáltatásai és az ár a legkedvezőbbek között van. A szálloda szolgáltatásai közül élveztük 25-méteres úszomedencét amely kevés
szállodában található.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2013. május 23.gyerekekkel járt itt
Nagyon szép emlékeket őrzök arról az 5 napról, amit ebben a szállodában töltöttünk. A férjemmel, és 2 kis gyermekünkkel, egy 3 és egy 2 évessel mentünk. Abszolút meg voltunk elégedve. A szoba tiszta volt,a franciaágy nagyon kényelmes, a gyerekeknek gyerekágy egyből bekészítve, az étteremben pedig több etetőszék is volt kihelyezve.
Kiváló 2013. május 15.a párjával járt itt
Mindennel meg voltunk elégedve, mert egy olyan öt napot kaptunk, amire nem számítottunk. A rossz idő ellenére nagyon jó volt. Egyetlen kifogásunk: A 223-as szobában a tv. még a szálloda őskorából maradt meg, mert élvezhetetlen volt, se a hang, se a kép nem volt elfogadható. Ez a készülék legalább 25-30 éves.
Kiváló 2013. április 30. járt itt
Már többször jártunk a szállodában Balatonfüreden. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész. Az ételek nagyon finomak és bőséges adagok. A környezet nagyon kellemes. A strand kiváló. A lányomék nászútját is ide szerveztem meg. Csodálatos hetet töltöttek itt. Az idén velünk együtt jönnek pihenni szeptemberben. Ez az amit nem lehet megúnni.
Kiváló 2013. április 25.barátokkal járt itt
Ötödik éve járunk vissza a szállodába,de még sohasem csalódtunk. Jó a szobák elég retró hangulatúak,de egyébként sem a szobába kívánjuk eltölteni az időt. A szemelyzet nagyon kedves segítőkész,ugyanúgy az étteremben,mint a snack bárban,vegy éppen a wellnesben. Az ellátás elsőosztályú.
Kiváló 2013. április 23.gyerekekkel járt itt
18éve ide járunk,kislányunk 6éves egyre jobban érzi magát,nagyon sok a foglalkozás,este gyermek diszkó. Szobák lehetnének szebbek,kényelmesebbek, kiszolgálás kitünő. Strand nagyon szép gondozott és tiszta. Ott dolgozók udvariasak,névszerint ha megemlithetem Parádi Ádám úrat ő aki készségel kérésemet azonnal teljesitette ezért külön köszőnet illeti.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2013. április 23.családjával járt itt
A tavalyi évben az unokatestvéremmel pihentünk a Hotel Marinában. Ajánlom mindenkinek: a Balaton közelsége, a saját strand,a figyelmes kiszolgálás, a házias, finom és bőséges ételek, mind-mind a hotel mellett szólnak. Egy negatívumot azért megemlítek; a szobában rengeteg pók tanyázott - tehát a takarítószemélyzet nem vizsgázott példásra -, de kifejezett kérésünkre jöttek és eltávolították a nagyját.
Hotel Marina Balatonfüred - Környék
Kiváló 2013. április 23.családjával járt itt
2012-ben voltunk családommal, istenien éreztük magunkat!
Ebben az évben ismét megyünk, mert minden igényt kielégít,árban kiszolgálásban egyaránt. Ajánlani tudom mindenkinek!
Fantasztikus volt a kaja , a szoba is tökéletes volt. A part teljesen a vendégek kényelmét szolgálta. Ha valaki elérhető áron szuper ellátás szeretne itt megkapja! Figyelmes udvarias személyzet.
Kiváló 2013. április 23.gyerekekkel járt itt
4 éve ide járunk. Az animációs programok rettentő jók, főleg mióta a Tiszta Dili csapata vette át az irányítást... :)
Az All inclusive ellátás kifogástalan.
A szobákban erős a retro hangulat, de tiszták... A közvetlen part, a strand fantasztikus, árnyék is van bőven, gyerekekkel kifogástalan....
Hotel Marina Balatonfüred - EgyébHotel Marina Balatonfüred - Szórakozás/SportHotel Marina Balatonfüred - KörnyékHotel Marina Balatonfüred - Medence/kertHotel Marina Balatonfüred - EgyébHotel Marina Balatonfüred - Egyéb
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2013. április 23.a párjával járt itt
Már több éven keresztül nyaralunk ebben a szállodában. Mindenben megfelelt az igényeinknek. Az ára megfelelő az általa nyújtott szolgáltatásoknak. Az uszoda vize tiszta, hőmérséklete kellemes. Itt a bolaton, strandja kulturált. Az ételek sokfélék, minen igényt kielégítenek, Jó ízüek. A programok sokfélék, gyermekes családoknak is ideális. A személyzet kedves, udvarias.
Hotel Marina Balatonfüred - Medence/kertHotel Marina Balatonfüred - KörnyékHotel Marina Balatonfüred - Környék