bhanni étterem értékelései

Értékelései
7
8
5
1
0
0
64

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bhanni értékeléseit!

Olvasd el bhanni étterem értékeléseit!

Finom ebéd jó áron -

Halcentrum Vendéglő Békéscsaba

2013. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. július 2.
A menüs ajánlataikat kóstoltam többnyire ebédszünetben, amivel mindig megvoltam elégedve. Rengeteg féle ételből lehet választani, és mind nagyon finom. Egyáltalán nem jellemző a megszokott menza íz, inkább házias jellegűek. Nagyon forgalmas, rengeteg ember jár ide ebédelni, de nem hiába választják ezt!
Megosztom
Finom vacsora szép és nyugodt környezetben -

HalászCsárda Békéscsaba

2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 2.
Finom ételek és bőségesek. Az étterem tiszta mind bent, mind a teraszon. A pincérekre sem lehet panasz, ők is kedvesek. Délben a menüs ajánlataik is jó ízűek és elégségesek, mindezt reális áron, így mindenkinek merem ajánlani. Érdemes úgy asztalt foglalni, hogy az élővíz csatornára jól ráláthassunk, mert nagyon hangulatossá teszi az ebédet/vacsorát.
Megosztom
2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 21.
Augusztus elején jártunk itt, és gondoltuk fagyizunk egyet náluk. Leültünk, épp hogy helyezkedünk, már jött is a pincér, hogy mondjuk, hogy mit kérünk. . . . mondtuk, hogy nem tudjuk, előbb szét néznénk a kínálatból. Nem sok időre rá megint jött, akkor mondtuk, hogy melyik kelyhet néztük ki. Aztán vártunk. . . vártunk. . . és vártunk.
Megosztom
2012. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. május 23.
A férjem édesapja nősült újra tavaly, és az esküvő után itt ünnepeltünk. Hangulatos étterem, udvarias, kedves, és nagyon barátságos, közvetlen pincérekkel. Az ételek nagyon finomak, és bőségesen elégségesek. A gyerekekre is gondoltak, nekik több etetőszék is be volt készítve, játszósarok is volt sok játékkal, illetve az udvaron csúszda, hinta, homokozó.
Megosztom
2012. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szűkebb család ebédeltünk itt tavaly nyáron. Nagyon jót beszélgettünk az asztalnál, közben pedig végig mindenki pótolta magának amire éppen "éhezett". Nem töltöttük ki a három órát csak kettőt, de ennyi idő is bőven elég volt. Az ételek nagyon finomak voltak, és gyönyörű volt a tálalás is. Ha valami fogyóban volt, azonnal pótolták.
Megosztom


TérképX