Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

10 balatoni szálloda, ahonnan ki sem kell mozdulnod, hogy strandolhass

Ha a balatoni nyaraláson nem szeretnél nagy tömegben strandolni, van egy jó hírünk! Vannak olyan helyek, ahol el sem kell hagynod a szálloda területét, hogy napozhass, vagy csobbanj a Balatonban. Nézd meg az ajánlónkat.

Annyira kényelmesre tervezed a nyaralásod, hogy annak örülnél a legjobban, ha a szállodából ki sem kellene mozdulnod? Semmi akadálya! A Balatonon tucatnyi saját strandos hotelt találsz, így tényleg csak egyetlen lépést kell tenned a vízpartig. Mutatunk 10 isteni helyet, íme!
Ha pedig szétnéznél a többi balatoni szálláshely között, kattints ide.

Balatoni szállodák saját stranddal.Balatoni szállodák saját stranddal.

Hotel Marina Balatonfüred

Ha saját strandos szállodát keresel, a három balatoni főváros legészakibbjában, Balatonfüreden megtalálod. A Hotel Marinában nem nehéz elviselni a kánikulai napokat, pláne úgy, hogy a kényeztető wellness szolgáltatások és hűsítő csobbanós programok mellett mostantól egy vadonatúj élménymedencével is bővült a lehetőségek tárháza. A sárkányos vízköpőnek, a mérleghintának, no és a többi csúszdának persze főként a gyerekek örülnek, de a felnőtteknek sem kell csak a napozóágyon feküdniük: a szálloda ugyanis telis tele van megannyi sportolási és szórakozási lehetőséggel. 
További részleteké s foglalás>>

Hotel Marina, BalatonfüredHotel Marina, Balatonfüred

 

Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi

A Balatonalmádi szívében, egy ősparkban található Hunguest Hotel Bál Resortban nyáron saját strandjuk van a vendégeknek, ami ráadásul a szállodától mindössze 5 percnyi séta. Amíg a gyerekek a homokozóban élvezhetik a nyári napsütést és a Balaton hűsítő hullámait, addig a nagyok nyugágyakon és napernyők alatt pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait. A strand büféjét sem érdemes kihagyni, ahol jellegzetes balatoni ételeket, többek között isteni hekket és lángost is falatozhatsz.
További részletek és foglalás>>

Hunguest Hotel Bál Resort, BalatonalmádiHunguest Hotel Bál Resort, Balatonalmádi

 

Hotel Magistern Siófok

Akkor most irány a déli part, ott is Siófok, egészen pontosan a Hotel Magistern! A szálloda közvetlen vízparti fekvése, jó megközelíthetősége, saját strandja és játszótere miatt kisgyerekesek számára is kitűnő választás. Ha úgy érzed, hogy már eleget ültél a melegvizes jakuzziban, a gőzkabinban vagy a finn szaunában, akkor irány a part! Amiért tényleg alig kell néhány lépést megtenned.
További részletek és foglalás>>

Hotel Magistern, SiófokHotel Magistern, Siófok

 

Hotel Annabella Balatonfüred

A balatonfüredi Tagore sétány végén található Hotel Annabella egy igazán különleges nyaralás helyszíne lehet. A különféle sportolási lehetőségek és programok, valamint a magas színvonalú szolgáltatások mellett a szálloda kizárólag a vendégeinek tart fenn egy saját strandot. Így biztos, hogy jut majd napozóágy és találsz majd árnyékos pihenőhelyet is, ahol nyugodtan kortyolgathatod a nyár hűsítő ízeit.

További részletek és foglalás>>

Hotel Annabella, BalatonfüredHotel Annabella, Balatonfüred

 

Hotel Melis Balatonlelle

A közvetlenül a vízpart mellett, kellemes és nyugodt környezetben, távol a város zajától fekszik a balatonlellei Hotel Melis, amely kitűnő választás az intenzív pihenésre vágyó vendégeknek. A családias hely nemcsak játékokkal gazdagon felszerelt, hanem saját, homokos strandos is. Biztos lehetsz benne, hogy itt senki sem zavar meg, miközben a koktélodat szürcsölgeted a balatoni naplementében.
További részletek és foglalás>>


Hotel Melis, BalatonlelleHotel Melis, Balatonlelle

 

Hotel Marina-Port Balatonkenese

A megújult, gyermekbarát, 74 szobás Hotel Marina Port is tartogat meglepetéseket. Parkosított, saját balatoni strandjának korszerű játszóterén hinta, mászóka, kismozdony és óriás trambulin is van, ráadásul itt tényleg valódi tengerparti élményekben lehet részed: strandröplabdázhatsz, focizhatsz vagy éppen vitorlázhatsz.
További részletek és foglalás>>

Hotel Marina-Port, BalatonkeneseHotel Marina-Port, Balatonkenese

 

Hotel Móló Siófok

Saját stranddal és gyermekmedencével vár a Hotel Móló is, ami minden korosztály számára remek kikapcsolódást ígér. Aztán ott a szálloda épülete mellett álló külön vízparti fürdőház is, amelyben 25 méteres, élményelemekkel teli, feszített víztükrű úszómedence, beltéri és kültéri melegvizes jakuzzi, fitneszterem és szaunasziget is vár.
További részletek és foglalás>>

Hotel Móló, SiófokHotel Móló, Siófok

 

Club Tihany Hotel

A Hotel Club Tihany közvetlenül a Balaton partján, természetvédelmi területtel körülölelt, 13 hektáros ősparkban fekszik. 500 méter hosszú saját strandja a természetes vizet kedvelők valódi pihenőhelye, ahol megannyi napozóágyon pihenhetsz. Ne aggódj: itt bizony van hely bőven a napimádóknak és az árnyékot kedvelőknek is, a gyermekeket pedig egy nagy vízi csúszda várja!
További részletek és foglalás>>

Club Tihany Hotel, TihanyClub Tihany Hotel, Tihany

 

Hotel Residence Siófok

Kétfős és családi nyaralásokhoz is kitűnő helyszín a Hotel Residence, amelytől alig 100 méterre privát balatoni strand vár, ahol belevetheted magad a hamisítatlan balatoni fürdőzés élményébe. Ha rossz az idő, akkor sem kell csüggedned: a szálloda wellnesz oázisában legalább olyan jól fogod magad érezni, mint a szabad ég alatt.
További részletek és foglalás>>


Hotel Residence, SiófokHotel Residence, Siófok

 

My Lake Hotel Zamárdi

Közvetlenül a Balaton partján, saját partszakasszal vár a My Lake Hotel is, ahol igazi családi és baráti nyaralóélményben lehet részed. A szálloda parkosított kertjében kültéri medence és jacuzzi van, de természetesen nem hiányozhat a napozóstég és a ping-pong asztal sem. Mi több, találsz ott kerti sütéshez és bográcsozáshoz kialakított helyet is.
További részletek és foglalás>>

My Lake Hotel, ZamárdiMy Lake Hotel, Zamárdi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Úgy érzed, hiába szeded a sok vitamint, az év eleji lendület valahogy nem kap el, és a vírusok is megtalálnak? Jöjjön 6+1 tuti immunerősítő tipp, amivel felturbózhatod az immunrendszeredet.
Aki relaxált már télen, hóesésben termálvizes kültéri medencében, az tudja, mennyire hangulatos. Hazánkban is sok szállodában van erre lehetőség, íme egy válogatás tőlünk nektek.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Balatonfüredi bakancslista 8 bámulatos látnivalóval
Az elmúlt hetekben több cikk is született Balatonfüredről a görög falu bontása kapcsán: az egykori bulinegyed teljes felszámolása, és az azt megelőző kudarc és elhagyatottság járta be a sajtót. Ám az, hogy a görög falu végül nem lett hosszú távú sikertörténet, még egyáltalán nem kell, hogy elkedvetlenítsen a következő füredi kiruccanásod megtervezésétől, sőt. Ehhez gyűjtöttünk most egy inspiráló listát. Böngéssz belőle kedvedre!
8 remek rönkszaunás szállás Magyarországon az igazi szaunaélményért
Repülj te is gondolatban Finnországba a szaunaélmények szárnyán! Élvezd a szaunázás jótékony hatásait az alábbi 8 rönkszaunás szálláshely egyikén!
Utazási tippek és szállásajánlatok húsvétra és a tavaszi szünetre
Az idei húsvét lezárja a márciust és elkezdni az áprilist: a négynapos hosszú hétvége alatt még emlékezetesebbé tehetjük az ünnepet, ha valamelyik hazai wellnesshotelben foglalunk szállást. Olyan vidéki szállodákat gyűjtöttünk össze, ahol a felnőtteknek sem kell lemondaniuk a pihenésről, és a gyerekek számára is változatos programokkal készülnek.