A Balaton déli partján, mediterrán környezetben várja vendégeit a Pelso Panzió, Balatonmáriafürdőn. A komfortos, első osztályú szálláshelyet központi elhelyezkedése és wellness szolgáltatásai teszik igazán vonzóvá, de komfortos szobái és a lenyűgöző környezet is igazán impozáns lehet az ide látogató vendégek számára.
Kellemes, hangulatos nyaralásban volt részünk, de nem foghatunk mindent a jó időre, ugyanis kellett, hogy a szálláshely ilyen szuper legyen! Profin átgondolt panzióról van szó, ahol a kényelmen és tisztaságon túl az előzékenységre, figyelmességre van helyezve a hangsúly.
Sosem találtuk rosszkedvűnek, ingerültnek a személyzetet, mindig nagyon kedvesek, jó fejek voltak, külön figyelve a nagyon zsúfolt időbeosztásunkra, addig próbálkoztak ők, hogy végül még a masszázs is belefért! ! Az ételek szuperek, külön kiemelve a grillvacsorát! Bár nem voltunk kevesen mint vendégek (rajtunk kívül sok család volt még ott), de a tulajdonos tökéletesen képben volt az igényekkel, fejből tudta, hogy aznapra mit terveztünk, és kedvesen érdeklődött, hogy mizu, hogy telt a napotok pl Marcaliban, ahol a fürdőben voltunk. Ez igen! Amikor valakinek nem a munkája, hanem a hivatása az, amit csinál. Mindenképpen megyünk még, köszönjük az élményt!
Csak jót tudok mondani. Minden mesés volt. Olyan kedves fogadtatásban volt részünk,mint még soha sehol,és ez maradt is. Mindenben a kedvünkben jártak. A szoba kényelmes,hangulatos,tiszta és világos volt. A svédasztalos reggelivel egy "gondunk" volt,olyan bőséges,és választékos volt,alig tudtuk eldönteni,mit együnk.
A frissen főzött kávénak nem csak az illata volt csodás,de olyan finom volt,hogy az ember újjá éled tőle. Összességében csodálatos volt minden. Visszatérünk,mert szeretjük a kényeztetést,és a kényelmet. Mindenkinek ajánlom,aki felhőtlen kikapcsolódásra és kényeztetésre vágyik.
A Pelso Panzió a leírásnak megfelelő szolgáltatásokat nyújtott és mindösszesen pár méterre helyezkedik el a Balaton parttól és strandtól, bőséges és finom reggelivel és vacsorával. A kiszolgálás teljes körű,a légkör családias,a személyzet pedig elképesztően segítőkész! Csak ajánlani tudom!
Húsvéti csomagjuk kedvező ára miatt választottuk a szállást, a sok pozitív értékelés után nyugodt szívvel vágtunk neki az utazásnak. Nagyon kedves a szállásadó, mindenben a segítségünkre volt. A csomagban foglalt szolgáltatásokkal teljesen elégedett vagyok. Remekül éreztük magunkat.
A családi vállalkozás minden tagja nagyon segítőkész, kedves és figyelmes. A masszázs professzionális szintű voltés a szilveszteri zenekar is! Megoldásra váró probléma a wellness részlegbe és az étterembe lejutás a szobákból, ami csak az udvaron át lehetséges.
Jó lenne, ha meg tudnák oldani főképp a téli időszakban, hogy épületen belül, fürdőköntösben mehessenek a vendégek a wellnessbe. Ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat!
A klíma használata tetőtéri szoba esetén nem tartozott bele a szolgáltatásba. Strandolás után nem megoldott a törölközők ill. fürdőruhák szárítása. Tetszett, hogy rossz idő esetére azonnal programokat ajánlottak.
Nagyon jól éreztük magunkat! Az elhelyezés, az étkezés kiváló. A szobákban a TV minősége és a fogható csatornák mennyisége lehetne jobb. Sajnos az idő kicsit hűvös volt, de a Balaton így is csodálatos. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a szolgáltatások közül a jakuzzit és az álló szoláriumot vettük igénybe. Mindegyik kifogástalan volt. Köszönjük!
Családommal 3 éjszakát töltöttünk a Pelso Panzióban. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. Nagyszerű a wellness részleg, a szobát kényelmesnek találtuk. A reggelik bőségesek és változatosak voltak, a vacsoráknál esetleg lehetett volna kicsit nagyobb a választék.
A szilveszteri bál jól szervezett és hangulatos volt, bár egy kicsit táncosabb társasághoz szerintem kicsi lett volna a tánctér. Csak egy-két apróság, amin lehetne javítani: nem voltak akasztók a törölközőknek, lehetne nagyobb a tévé.
Augusztus közepén - sok keresgélés után - döntöttünk a panzió mellett. Most hosszabb nyaralást terveztünk, ki szerettünk volna törni a 3 nap, 2 éjszaka sztenderdből, hiszen pontosan tudjuk, hogy az valójában egy nap, így a 6 nap, 5 éjszakás hétköznapi csomag mellett döntöttünk.
A panzió, a szoba nagyon szép és hatalmas szerencsénkre utóbbit nem érte a nap, így az idei nyári negyedik hőhullám elöl olykor be tudtunk menekülni a szobánkba. A tisztaságra sem lehetett panasz. Egyetlen szívfájdalmam az volt, hogy maga a hely messze van a Balatontól, légvonalban hiába 150m, ha jóval többet kell gyalogolni a fizetős (! ) strandig, a partra másképp nagyon le sem lehet jutni, hacsak az ember el nem sétál a kb. 3km-re fekvő kikötőig. A reggeli elég egyhangú volt és nem sok választási lehetőséget biztosított, szerencse, hogy nem félpanzióra fizettünk. Más panasz nem fogalmazódott meg az ételek kapcsán, bár a minőségre sokkal jobban odafigyelhettek volna és némi reformkaja is helyet kaphatott volna. A grill est, amire befizettünk, viszont nagyon jó volt, a Stari kézműves sör pedig mennyei. :)
Mindent összevetve jól éreztük magunkat, bár furcsa volt, hogy 8 után üresen kongott a recepció egészen másnap reggelig, de kicsire nem adunk.
Családias,barátságos,kifogástalan személyzet. . hiányosságok talán gyermekjátszótér állapota(felújítást igényelne),homokozó szétesik,hinták használhatatlanok,labilisak,szobákban nem található ruhaszárogató,ami nyáron egy fürdőzéses nap után elengedhetetlen lenne. . mivel a szobában nem volt hely,ahova akasztani lehet a vizes ruhákat.