Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szállástipp a tökéletes nyaraláshoz: balatoni panziók és vendégházak kültéri medencével

A Balaton a Riviéra? Akkor tartsatok velünk és megmutatjuk, hol rejtőznek a legszebb panziók és vendégházak a magyar tenger mellett, ahol akár kültéri medencében is lubickolhattok! Persze panorámás reggelizésekből, wellnessből és programokból sem lesz hiány!


Wellness oázis és gyerekbarát szolgáltatások: Pelso Panzió**** (Balatonmáriafürdő)

Családias szállásról álmodoztok a Balaton-partján, mely tökéletes kikapcsolódást kínál a testi-lelki feltöltődéshez? Akkor itt az ideje, hogy már most foglaljatok magatoknak egyet a kényelmes, klimatizált szobák közül a felújított Pelso Panzióban! Itt a forró nyarak mellé kristálytiszta és frissítő kültéri medence is jár, mely egyszerre fűthető, valamint fedhető is, így még a hűvösebb időjárás alkalmával is gond nélkül élvezhetitek a fürdőzés. A wellness élményeket fényterápiás infraszaunával, pezsgőfürdővel, gőzkabinnal és masszázzsal fokozhatjátok tovább. A gyerekek pedig imádni fogják a játszószobát, az ugrálóvárat vagy az Xbox és PS2-t. Irány Balatonmáriafürdő! Nézzétek meg a balatoni szálláshely ajánlatait>>

Gyerekbarát balatoni panziók és vendégházak kültéri medencévelGyerekbarát balatoni panziók és vendégházak kültéri medencével

 

Álomnyaralás – tengernyi élménnyel: Villa Plattensee (Vonyarcvashegy)

Hatalmas medence partján, koktélt szürcsölgetve töltenétek a vakáció napjait egy kényelmes nyugágy ölelésében? Nagy szerencsétek van, mert a Villa Plattensee mesés panziójában mindez valósággá válhat! Kezdjétek a napot a varázslatos panoráma teremben, ahol a bőséges és ízletes reggelin túl a csodás kilátásban is gyönyörködhettek! Utána ballagjatok le a mediterrán hangulatú kertbe, mely egy helyett két fantasztikus medencét is rejt, hogy a gyerekek is örömmel lubickolhassanak a szabad ég alatt! A szálláshelyen ráadásul biciklit és e-rollert is bérelhettek, hogy kétkeréken át fedezhessétek fel a környék kincseit! Ha pedig kedvetek tartja, akkor akár vitorlázhattok is egyet a karnyújtásnyira fekvő Balaton-part egyik legnagyobb strandján! Nézzétek meg a balatoni szálláshely ajánlatait>>

Panziók és vendégházak kültéri medencével a Balatonon.Panziók és vendégházak kültéri medencével a Balatonon.

 

 

Sziesztázástól az átmozgató sportolásig: Tokajer Wellness Panzió (Keszthely)

Csodás zöld környezetben, egy rövid sétára a Balatontól, tárt karokkal vár benneteket a Tokajer Wellness Panzió, ha szeretnétek átengedi magatokat a zavartalan pihenésnek. A zuhanyzós fürdővel, televízióval, hűtővel felszerelt, barátságos szobákhoz erkély vagy terasz is társul. A wellness rajongóknak sem lesz oka a panaszra, ugyanis fedett- és szabadtéri medence, kényeztető pezsgőfürdő, méregtelenítő szauna és szuper napozóterasz is a rendelkezésére áll a vendégeknek. Amennyiben az aktív kikapcsolódási lehetőségek közül is szemezgetnétek, érdemes megcélozni a fitness gépeket, a dartsot, a biliárdot, de akár pingpongban is összemérhetitek az ügyességeteket! Nézzétek meg a balatoni szálláshely ajánlatait>>

Balatoni panziók és vendégházak kültéri medencévelBalatoni panziók és vendégházak kültéri medencével

 

 

Minden évszakban tartogat meglepetéseket: Admiral Family Resort**** (Keszthely)

Egy kőhajításnyira a Keszthelyi kikötőtől magasodnak az Admiral Family Resort illusztris épületei, melyekben összesen 24 db Superior szoba kapott helyet. A szemrevaló, légkondicionálóval, síkképernyős tévével, valamint antiallergén ágyneműkkel felszerelt lakóterekben kipihenhetitek majd az asztaliteniszezés, a tollasozás és a városnézés utáni fáradalmakat. Azonban érdemes az óriási, gondozott udvaron is több időt tölteni, ahol hűsítő kültéri medence és napágyak sokasága fogad majd benneteket, miközben a gyerekek kitombolják magukat a kalózhajós játszótéren és a trambulinon. Ráadásul hűvösebb időben sem lesz probléma a wellness élményekkel, amiket a Kristály Hotel**** biztosít. Nézzétek meg a balatoni szálláshely ajánlatait>>

Balatoni panziók és vendégházak kültéri medencévelBalatoni panziók és vendégházak kültéri medencével

 

Lovas birtok a Balaton-felvidéken: Matild Country Hotel (Nemesvita)

A természet megnyugtató közelsége, a friss levegő, a madárdalos reggelek és a tökéletes nyaralás gondolata nem csupán ígéret a Matild Country Hotelben. A kifogástalan, jól felszerelt szobák és apartmanok mindegyikét igényes berendezéssel, valamint természetes anyagokkal álmodták meg, hogy semmi ne állhasson az édes álmok útjába. A maximális kikapcsolódásról napközben a wellness részleg gondoskodik, ahol finn szauna, fűtött pihenőszoba és jakuzzi is található. Szép időben mindez a szezonálisan működő, kültéri medencékkel egészül ki. Ezen a kitűnő szálláshelyen ugyanakkor a lovas kalandokba is belekóstolhattok. Pattanjatok nyeregbe, járjátok be lóháton a környéket, este pedig a birtokról a konyhába kerülő, ízletes alapanyagokból készített fantasztikus ételkínálatot is letesztelhetitek! Nézzétek meg a balatoni szálláshely ajánlatait>>

Balatoni panziók és vendégházak kültéri medencévelBalatoni panziók és vendégházak kültéri medencével

 

Festői kilátás a magyar tengerre: Gizella Panzió (Badacsony)

A badacsonyi hegyoldalba ékelődve várja látogatóit a csodás panorámával rendelkező Gizella Panzió, mely 8 otthonos szobával és 1 db két szobás családi apartmannal bír. Egyedülálló módon, a házban liftet is kialakítottak, így egy fárasztó nap után sem kell megmásznotok az emeletre vezető utat. A csodás kertben lehetőségetek lesz fürdőzni a medencében, süttetni a hasatokat a napozóteraszon vagy kiaknázni a beltéri wellness élmények közül a pezsgőfürdőzést és az infraszaunázást. Ezen kívül pedig akár biliárddal, társasozással vagy túrázással is lazíthattok, ha szeretnétek. 

Balatoni panziók és vendégházak kültéri medencévelBalatoni panziók és vendégházak kültéri medencével

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Ki rendelte a balatoni panorámát a főétel mellé?
Egy finom éttermi vacsorát többféleképpen lehet még kellemesebbé tenni, például hangulatos élőzenével vagy kedves felszolgálókkal. Amitől mégis igazán tökéletes lesz, az a panoráma.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Az ember azt gondolja, hogy Budapesten kívül alig akad gasztronómiai csoda, pedig szép számmal vannak, ha jobban körbe nézünk. Útunk a pécsi „Morzsa” pékségbe és bisztróba vezet. Ha elolvassátok vendégszerzőnk, "M" élménybeszámolóját, 100%, hogy még ma ott akarok reggelizni, ebédelni vagy vacsorázni!
Sétáljatok vörös lankákon, másszatok fel a szélfútta fennsíkokra, utazzatok vissza a múltba, mert ezúttal a természetben lapuló, 12 különleges kincs nyomába eredünk. Magyarország legszebb természeti kincsei és látnivalói közül muatunk most párat.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.