A szoba berendezése jő, de az ágyak recsegnek és gödrösek , TV rossz helyen van, az ágyból csak kitekeredve lehet nézni . jobb lenne az ággyal szemben felszerelve ( 403 szoba ). A szaunát még 11 órakor is csak kérésre kaopcsolták be és délután 4-kor már kikapcsolt és hülő félben volt !
A reggeli minősége és választéka még elfogagható - csak 5 NAPON KERESZTÜL azonos változatlan volt . A vacsora minősége kritikán aluli volt ! Minden pörköltnek híg , vizes volt a szaftja ,a sült karaj cipőtalp elvághatatlan , a sült oldalas ehetetlenül sós , a csilis csirkeszárnyo édes és nem csípős volt a szósz , a marhapörkölt még nekem is túl erős volt (pedig mindent csilivel eszek ) , Minden este főtt tészta ,rizs és sölt burgonya volt a köret , ezek közül egyik sem illik a pacalpörkölthöz ! Csak két alkalommal volt egyféle sütemény a vacsoráho , mivel a szilvásgombós és a derelye - szerintem és mások véleménye szerint sem sütemlny ! A reggelihez soha míg vacsorához is csak háromszor az öt napból volt gyümölcs ( kitárólag alma ) ! Összességében éhen soha nem maradtunk ,de a svédasztalos ellátást - mások véltményét osztva - mi is szegényesnek itéltük ! Több visszajáró / 10 és 5 éves ) vendlg szerint at ellátás évről évre romlik . Fenti negatívumok ellenére a környezet és Balatonpart miatt össtességében jól éreztük magunkat, és tervezzük visszatérésünket, bízva a bosszantó hibák kijavításában !
Maga a környezet jó! ! Az udvar, a part tökéletes a szabad hozzáférésel a tóhoz! ! DE, maga a hotel nagyon idejétmúlt, elhanyagolt! ! A szobák tisztaságával nem volt nagy gond, az elvárásnak megfelelt! ! A fördőszoba zavaróan kicsi, kényelmetlen! ! Az étterem szép, az ételek menyisége is megfelelő, választék elfogadható.
Viszont a konyhafőnök, ha van egyálltalán, el kell zavarni! ! A főtt ételek hidegen lettek tálalva, a reggelinél az omlett szintén. A jó dolgokat elrontotta gondatlan szervíz! ! Három éjszakát töltöttünk ott, tegnap jöttünk el és sajnos, a konyhai szolgáltatás végig siralmas volt! Azt tapasztaltuk, hogy a hotelnek nincs igazán gazdája! !
Többször jártunk itt! Nagyon szeretjük a szálloda közvetlen Balaton parti elhelyezkedését. Szép jól felszerelt parkja van, kitünő a kilátás a szobákból. Kicsit kevés az egyetlen lift a vendégek számára! Az étkezés ár-érték arányban jó! Gyönyörű leanderek lennének, csak senki nem locsolja őket, csontszáraz volt a földjük. Nagyon jól éreztük magunkat!
Kellemes "csendes" környezet, szép a kilátás a szobákból. A személyzet rendkívül udvarias, kedves, segítőkész. Az éttermi pincérek előtt le a kalappal, külön dicséret illeti mindet! A szálloda kiválasztásánál nem láttuk, hogy állatbarát szálloda. Ezért kicsit rosszul érintett a felismerés, amikor megérkeztünk.
Pihenni mentünk, nem kutyaugatást hallgatni. Nem szeretünk kutya ugatásra ébredni hajnalban. A kedves vendégek a parton sétáltatták kedvenceiket, de egyiket sem láttuk, hogy felszedték volna a végterméket. :( A fürdőszobában a wc használata kicsit nehézkes volt a hely szűke miatt, pedig nem vagyok egy michelin baba. A páromnak még nehezebb volt helyet foglalni. Egy jól karbantartott férfi embernek kínlódás, hogy elférjen és kényelmesen elvégezze a dolgát! Az étkezésről: a reggelinél bőséges választék és mennyiség volt, igaz egyforma mind a 4 reggelinél, de mindenki tudott választani. A vacsoránál már más a helyzet. Lehetne változatosabb és bőségesebb a választék! Volt olyan este amikor a vendég házaspár (külföldi) már nem tudott miből választani, mert 2 féle pörköltes dolog volt, a többi elfogyott. Sajnos erre az estére nem igazán készültek fel a konyhán. Ha jól emlékszem 4 féle főétel volt, mind pörköltes/ragus alapú. Sem tészta, se főzelék, se sült. Miért éppen 4 féle pörkölt? ? ? Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, viszont a házi kedvencek miatt, a jövőben jobban megnézem a szállás leírását! (régi Máv üdülő kicsit több befektetést igényelne)
A hotelről készült képek, amely alapján foglaltunk, meg sem közelti a valóságot! Szörnyű kosz, pókháló, madárürülék a terszon. Ez a hotel nem 3*-os, de még a 2*-ot is alig üti meg. A hotelben 4 éjszakát 5 napot töltöttünk ami alatt EGYSZER SEM takarították a szobánkat! A szemetet sem ürítették, nekem kellett lemenni a recepcióra WC papírt és szemeteszsákot kérnem.
A reggeli teljesen egyszerű, sablonos, de elfogadható. A vacsora katasztrófa. Pacal, 2 féle pörkölt és ennyi volt kb különböző variációkban. Egészséges ételt felejtsd el. Egyik éjjel a vacsora után a fiam hajnal 5-ig hasmenéssel szenvedett, valami rossz minőségű ételtől. A recepción próbáltam gyógyszert kérni, de nem volt semmilyen gyógyszerük. A személyzet egyébként kedves volt, a hotel saját strandja kellemes, de ennyi. És ár-érték arányban isznyatosan drága. A bárban az árak egy 5*-os hotel áraival vetekszik (pl. egy korsó sör 1700 Ft). Egy éjszakára egy főre elkérik a két fő 1 éjszakára érvényes árát, úgy hogy a szoba koszos, a szobában nem volt minibár(hűtő), a fürdőszoba 70es évek beli, láncos WC lehúzóval. Jártam már 3*-os hotelben, de ezért a pénzért ez konkrétan szabadrablás! ! !
Nem tájékoztattak semmiről a recepción, az étkezés csapni való kb. olyan valaki főzött aki nem tud ízetlen rágós húsok , minden egyes reggel ugyanaz a rántotta ehetetlen volt láttam a tányérokon mindenki visszaküldte ! eldugott rossz úton lehet megközelíteni mindentől távol egy járdanélküli utcában.
A standard szoba fürdőszobája olyan kicsi a wc. -el együtt van semmit letenni nem lehet olyan pici a mosdókagyló hogy az arcomat nem tudtam fölötte megmosni törölközőnek nincs egyetlen fogas v. kampó szóval SOHA TÖBBET ! ! Ennél egy sátor tábor is jobb.
Évek óta járok ide. Folyamatosan romlik a színvonal. Az étkezés számla szerinti árához képest (6000 ft/fő vacsora, 4000 ft/fő reggeli , szűrt csapvíz 0,75 liter 990 ft) szegényes a választék reggel-este, A gyermek barát szállodában sima csapvizet a vacsoránál nem lehet kapni. 5 éjszakás tartózkodás alatt takarító személyzet csak 2 alkalommal jött a szobába.
Nagyon jó környezetben, szép parton van a szálloda. A személyzet udvarias, kedves. A szoba (421) pici. A fürdőszoba nem praktikus, elöregedett, a WC-használat körülményes. A zuhanyfej kritikán aluli. Az erkélyt sem mostanában takarították. A légkondicionáló azonban jól működik! Félpanziós ellátást kaptunk.
A múlt évhez képest kissé csalódás volt, sajnos csak az árak emelkedtek, a színvonal nem. A standard szoba fürdőszobája csak átlagos testalkatúaknak megfelelő úgy ahogy, egyébként nagyon szűk, kényelmetlen. A vacsoráknál eltűntek a tartalmas levesek ( pl. raguleves, gulyásleves, húsleves ), csak gyümölcsleves van és egy zöldségleves jellegű másik leves.
Az ételek nevei nincsenek kiírva sem pl. az ételek fölé / mellé, vagy egy külön menütáblán, így pl. a panírozott ételeknél csak tippelni lehet, hogy mi van a panír alatt. Ami pozitívum az a saját strand, ez szépen rendezett, elegendő napozóággyal, pihenőterülettel. A Balaton vízszintje / vízminősége / vízhőfoka kiváló.
Szerintem nagyon jó az elhelyezkedése a Hotelnek, az meg hogy közvetlen vízparti mindent visz. Mondjuk itt igen nehéz este elmenni bárhová, mert konkrétan nincs semmi a környéken. Se fagyizó, se kávézó, de még egy árva bolt sem. De ez nem is fontos. Hotel parkja nagyon szép, van sportolásra is lehetőség, aki erre vágyik.
Mi 4 éjszakát töltöttünk itt, ennyi minimum kell egy éves hajtás után. Étkezések során az ételek választéka számunkra tökéletesen megfelelő volt, és még finom is. Csak itt lehet fogyasztani, mert nincs a környéken semmi. Egyetlen hibája, hogy a szoba nagyon picike, szerencsére szerencsénk volt, nem kellett ott ücsörögni, mert jó idő volt. Tisztasággal én elégedett voltam, nekem nem hiányzott semmi különösebben.
8171Balatonvilágos, Zrínyi utca 135
+36306709511
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • finnszauna • napozóterasz
Internet
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 8000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár