Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni

A legjobb balatoni szálláshelyre vadászol mesés kültéri medencével, panorámás kilátással, pezsgőfürdős wellnesszel vagy kiváló étteremmel? Az sem hátrány, ha egyből a parton van a hotel, a panzió vagy az apartman? Csekkold le, melyik balatoni szállások kerültek fel TOP10-es listánkra!

A legjobb balatoni szálláshelyek egy helyen>>

 

Villa Plattensee*** (Vonyarcvashegy)

A festői szépségű Vonyarcvashegyen alig egy rövid sétára a Balaton hűsítő vizétől csodálatos szálláshely rejtőzik, ahol a bőséges, finom reggelit egyedi, panorámás teremben fogyaszthatod el. A tökéletes kikapcsolódásról a Villa Plattenseeben a kristálytiszta felnőtt- és gyermekmedence, a frissítő drink bár, az ingyenes szabadidős szolgáltatások, valamint a minden igényt kielégítő, kényelmes, légkondicionált szobák gondoskodnak.

Foglalj szállást a Villa Plattensee-be>>

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Villa Plattensee*** (Vonyarcvashegy)10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Villa Plattensee*** (Vonyarcvashegy)

 

 

Hotel Holiday (Csopak)

A hangulatos borvidéket, a Csákány-hegyi Kilátót vagy a Csonkatornyot is útba ejtheted, ha Csopakon jársz, de először még célszerű szállást foglalnod. Pihenj meg a 90 szobás, erkélyes Holiday Hotelben, ahol nagyméretű családi lakóterek várják a gyerekekkel érkezőket! Plusz, ha szeretnéd, akkor kedvencedet is magaddal tudod vinni a nyaralásra, aki önfeledten rohangászhat a szálloda parkjában.

Foglalj a Holiday Hotelbe>>

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Holiday Hotel (Csopak)10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Holiday Hotel (Csopak)

 

 

Viktor Bor- és Vendégház**** (Balatonmáriafürdő)

Balatonmáriafürdő szívétől pár lépésnyire bukkanhatsz rá a Viktor Bor- és Vendégházra, ahol csodálatos szobákban, illetve családi apartmanokban töltheted a vakációt. Sőt, mi több: megkóstolhatod a ház pincészetének remek borait is! A kiváló wellness részlegben pezsgőfürdő és többféle szauna is a rendelkezésedre áll. Nyáron azonban a kerti medencében is jó lesz megmártózni.

Foglald le a szállásod a Viktor Bor- és Vendégházba>>

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Viktor Bor- és Vendégház**** (Balatonmáriafürdő)10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Viktor Bor- és Vendégház**** (Balatonmáriafürdő)

 

 

Admiral Family Resort**** (Keszthely)

A csendes zöldövezetben található keszthelyi Admiral Family Resortban összesen 24 ízlésesen berendezett szoba közül választhatsz. Napozz a hatalmas kültéri medence mellett, miközben a gyerekek a kalózhajós játszótéren mókáznak vagy a trambulinon ugrálnak egy nagy pancsolás után! Este közös grillezéssel zárhatjátok le a napot, de pingpongozni és tollasozni is lehet, amíg készül a vacsora.

Foglalj szállás az Admiral Family Resortba>>

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Admiral Family Resort**** (Keszthely)10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Admiral Family Resort**** (Keszthely)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A Balaton-felvidék tányérra varázsolt kincsei
Bár kirándulásainkat sokszor épp az otthon elkészített elemózsiák piknikezős elfogyasztása koronázza meg, a Balaton-felvidék annyi-annyi gasztroélménnyel kecsegtet, hogy kár lenne kihagyni a helybéli finomságokat!

 

 

Tokajer Wellness Panzió*** (Keszthely)

Kényeztető élmények minden mennyiségben. Akár ez is lehetne a nyugodt környezetben fekvő, keszthelyi Tokajer Wellness Panzió jelmondata. A fantasztikus wellness oázisban pezsgőfürdő, szaunavilág és beltéri medence is helyet kapott, de a nyári időszakban akár a szabad ég alatt is lubickolhatsz.  A gyerkőcök számára nagyméretű játszóteret is kialakítottak a kertben, közvetlenül a nyugágyakkal szemben.

Foglalj a Tokajer Wellness Panzióba>>

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Tokajer Wellness Panzió*** (Keszthely)10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Tokajer Wellness Panzió*** (Keszthely)

 

 

H55 Balatonlelle  Apartmanházak (Balatonlelle)

Összesen 23 darab otthonos és modern apartmanban lazíthatsz a H55 Balatonlellében, amikhez nagyméretű teraszok is társulnak. A légkondicionált, világos terekben komfortos ágyat és okos berendezéseket is találsz. A legtöbb időt azonban az óriási kültéri medencében vagy a pezsgőfürdős, szaunás wellness kuckóban fogod tölteni. Akárhogy is, de a testi-lelki feltöltődés biztosan garantálva lesz.

Foglalj a H55 Balatonlelle Apartmanházakba>>

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - H55 Balatonlelle Apartmanházak10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - H55 Balatonlelle Apartmanházak

 

 

Füred Centrum Panzió**** (Balatonfüred)

Prémium, felnőttbarát nyaralásra az egyik legjobb a Füred Centrum Panzió. Az egyedi, klimatizált szobák egy-egy virág után kapták a nevüket és minden ízükben nyugalmat, harmóniát árasztanak. Személyes kedvencünk a Százszorszép szoba, melynek erkélyéről a balatoni panorámában is gyönyörködhetsz! Egy ízletes, ráérős reggeli a kávézóban és mindjárt jól indul a nap!

Foglalj szállást a Füred Centrum Panzióba>>

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Füred Centrum Panzió**** (Balatonfüred)10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Füred Centrum Panzió**** (Balatonfüred)

 

 

Aqua Blue Apartmanok (Siófok)

Közvetlenül a Balaton-parton magasodnak a siófoki Aqua Blue Apartmanok, ahonnan csak pár lépés a magyar tenger. Élvezd a kilátást a felújított szobákhoz tartozó erkélyekről és fedezd fel a balatoni szálláshely többi előnyét is! Úgy, mint: a felár nélküli parkolást, a könnyű megközelíthetőséget vagy a szuper elhelyezkedést. Utóbbinak köszönhetően bármikor célba veheted a közelben lapuló éttermeket, fagylaltozókat.

Foglalj az Aqua Blue Apartmanokba>>

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Aqua Blue Apartmanok (Siófok)10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Aqua Blue Apartmanok (Siófok)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Romtemplomtúrák a Balaton északi partján
Már féllábbal betoppant újra nyár, egyre közelebb van a nyaralás is, és sokan biztos a Balatont találják ehhez a megfelelő helyszínnek. A tóparti településeken a legnépszerűbb programok a vízhez kötődnek, de mit tegyünk, hogy kicsit változatosabb legyen az éves pihenésre szánt szabadidő?

 

 

Holiday Resorts***sup (Balatonszárszó)

A megkapó balatoni panoráma a balatonszárszói Holiday Resortsban is természetesnek számít. Miközben a csodálatos étterem és a stég bisztró kulináris kalandokra csábít. Térj be a finn szaunába, a mozaikokkal kirakott sókabinba, a masszázsszobába vagy ülj be a jakuzziba! Forró nyarakon az árnyas napozóteraszon, a kerti medencében és a saját stégen sziesztázhatsz!

Foglalj a Holiday Resorts-ba>>

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Holiday Resorts***sup (Balatonszárszó)10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Holiday Resorts***sup (Balatonszárszó)

 

Világos Hotel (Balatonvilágos)

Egyből a vízparton emelkedik a Világos Hotel, melynek gyönyörű, zöldbe borult strandja pompás élményeket kínál. Röplabdázz a homokos pályán, fürdőzz vagy napozz az elképesztő kilátás mellett! Napnyugta után a kényelmes szobában hajthatod álomra a fejed a kiváló vacsorát követően. Rossz idő esetén pedig fűtött medencés, szaunás wellnessben ejtőzhetsz.

Foglalj a Világos Hotelbe>>

10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Világos Hotel (Balatonvilágos)10 csodás balatoni szálláshely, aminek nem tudsz majd ellenállni - Világos Hotel (Balatonvilágos)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A természet nemcsak növény- és állatvilágával hívogat, a földtörténeti múlt is olyan meglepetéseket, lenyomatokat tartogat, amikért érdemes bakancsot és túrabotot venni és nekivágni hazánk geológiailag is izgalmas térségének.
Nem kell ahhoz ünnepnapnak lenni, hogy bruncholni induljunk, bármelyik lusta hétköznap alkalmas arra, hogy hódoljunk a késői reggeli hagyományának. Ha pedig hétvégére tervezzük, akkor egy kellemes városi programmal összekötni. Mutatjuk mit nem érdemes kihagynotok!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.