Világos Hotel Balatonvilágos - Vendégvélemények összefoglalója
A Világos Hotel Balatonvilágos a Balaton-partján helyezkedik el, saját stranddal és gondozott, zöldellő parkkal körülvéve. A közvetlen vízparti elhelyezésnek köszönhetően a vendégek könnyedén élvezhetik a sétányt és a tó örömeit, miközben a kert nyugodalmas pihenőhelyet kínál. A szobák többsége kényelmes és tiszta; sok közülük erkélyes és panorámás kilátást nyújt a Balatonra. Az étkezés félpanziós formában érhető el, a reggeli és vacsora svédasztalos jelleggel kínál változatos, megfelelő mennyiségű ételeket.
A személyzet barátságos és segítőkész, a szolgáltatások zökkenőmentesen működnek a recepción és az étteremben egyaránt. A park és a partszakasz rendezett, a napozóágyak elegendő számban állnak rendelkezésre, és a víz tiszta a nyugodt környezetben. A gyerekeknek játszóterem és különféle sportolási lehetőségek biztosítják a családbarát légkört a szállodában és a parton. A belső terek retró hangulatot idéznek, amely különleges atmoszférát ad a tartózkodásnak, miközben a karbantartás következetesen biztosítja a kényelmet. A Világos Hotel Balatonvilágos különleges előnye a saját strand és a Balaton közelsége, amely hosszabb nyaralások során is kényelmes pihenést nyújt. Világos Hotel Balatonvilágos kínálata kedvező ár-érték arányt képvisel, és a vendégek gyakran jelzik a visszatérés szándékát a jó élmények miatt. Összességében a szálloda, bár időnként szükség lehet kisebb felújításokra, a Balaton-part varázsát és a vendégek kényelmét kiemelve pozitív benyomást hagy maga után.
Nagyon jól éreztük magunkat. Minden van egy helyen, csodálatos a balatonpart, igazán pihenésre való hely. Az ételek is finomak voltak, legfeljebb a sütemény hiányzott. Gyerekek esetén napközben a lángos és a palacsinta hiányzik. Ezt jó lenne megoldani, hogy ne kelljen távolabbra menni napközben. De ez csak a kényelmesség...
A 3 csillagos kategóriát bőven teljesítette. Az étkezés, étterem nagyon jó. Megtalálni nem volt egyszerű, még a google navigációnak is feladta a leckét. Az elhelyezkedés, a panorána gyönyörű. A Balaton közelsége, a saját strand remek. A lift kapacitása telt ház esetén szerintem nem elegendő, főleg akkor ha bizonytalanul működik.
A tisztasággal elégedettek voltunk, a szoba rendben volt. A fürdő kicsi, a WC ülőke gyenge minőségű müanyag. A szoba klímatizált, igaz akkor is bekapcsolt, ha nem akartuk. Kutyabarát szálloda, bár van akinek nem tetszik, ha az éttermen keresztül viszik kedvenceiket az étterem teraszára. Összességében nálunk az AJÁNLOTT kategóriába került a szálloda.
3 éjszakát töltöttünk el a hotelben. A hotel elhelyezkedése tökéletes, a parton napágyak vannak, mindenki kedvére foglalhatja el őket. Még ilyen személyzethez nem volt szerencsénk mint ami itt volt. Kedvesek, mosolygósak, segítőkészek, egy nagyon jó fiatal csapat van. A reggeli és vacsora bőséges és nagyon finom volt. Már várjuk a következő foglalást, hogy újra mehessünk.
2021. július elején jártunk családdal a Hotelben. A szálloda kívülről felújításra szorul. Az udvar szépen rendben tartott, rengeteg napággyal. Saját partszakasza szuper,a víz tiszta, hínár mentes! A reggeli és vacsora nagyon ízletes volt,és folyamatosan töltötték. A szoba tiszta,és klímával felszerelt.
A fürdőszobára viszont ráférne egy felújítás. A személyzet nagyon kedves, figyelmes. Nagyon jól éreztük magunkat,és máskor is szívesen visszatérnénk! Bátran ajánljuk mindenkinek!
Nagyon udvarias kiszolgálás ,bőséges reggeli vacsora ,tisztaság ,rendezett udvar,mindenben nagyon segítő készek voltak .Örülök hogy ezt a szállodát választottuk.Máskor is jövünk!
Hoteltől pár méter a balaton. Mindenkinek jut napozó ágy. Van lehetőség csónak,vizibicikli bérlésére. Van röplabda,kosár futball pálya, és asztalitenisz,lehetőség a nagy parkjában. Autó parkolás jól megoldott, és ingyenes. A reggeli és vacsora is kiváló. Csak ajánlani tudom.
3 napot töltöttünk Balatonvilágoson a Világos hotelben. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Az ételek finomak voltak. Kedves, segítőkész kiszolgálás. Tiszta,rendezett szobába voltunk és gyönyörű kilátás nyílt a Balatonra. Mindenkinek ajánlom a helyet.
Nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteg szolgáltatás,kiváló környezet és elhelyezkedés tetszett. Kiváló superior szoba két erkéllyel és működő klímával. Nem tetszett: Penészes hűtőfagyasztó rész,erkélyen levő székek pók és pormentesítése. Bőséges reggeli és vacsora leírás a reggelire igaz,de a vacsora választékot kicsit szegényesnek írnám le.
Rizibizit választottam egyszer,de sercegett a fogam közt,mert nem volt jól megfőzve. Szakácsot biztos lecserélném,habár gondolom a szállodát is ugyanúgy sújthatja a munkaerőhiány,mint a többi vendéglátó egységet. Huszonéves felszolgálókkal találkoztunk kevés tapasztalattal,mindenütt még a szomszédos vendéglátóhelyeken is. Összefoglalva ettől függetlenül ajánlom a hotelt mindenkinek aki jó helyen sok szolgáltatás mellett akar pihenni. /Gyerekeseknek is kíváló/
Fantasztikus volt. Minden szempontból megérdemlik az 5 csillagot! A szobák, azok felszereltsége valamint a kilátás is remek. A reggeli és vacsora változatossága, bősége és minősége magáert beszél. A személyzet tagjai mindig segítőkészek. Alig pár méterre van a Balaton part, így elhelyezkedése nemis lehetne jobb.
Már nem először vagyunk itt ,valószínűleg nem is utoljára . Azt kaptuk amit vártunk , bár az első két nap étkezés szempontjából felejthető volt , utána viszont nem lehetett panaszra okunk . Köszönjük a szimpatikus fiatal vezető közvetlenségét és segíteni akarását , Melody szolgálatkészségét és bájosságát , és köszönjük mindenkinek , hogy hozzájárultak a kellemes , 7 napos kikapcsolódásunkhoz !