A Baracsi Halászcsárda Baracs hagyományos ízvilágot képvisel a halászlé és halételek terén, és hosszú éveken át megőrizte jellegzetes hangulatát. A kínálat középpontjában a halászlé, a friss halakból készült ételek és a filézés magas színvonala áll, mind bőséges adagokban tálalva. A berendezés visszafogott, letisztult, a kerthelyiség pedig ideális külső étkezésekre is. A kiszolgálás gyors és udvarias, a személyzet figyelmes, a vendégek igényeire jó érzékkel reagál.
Tovább olvasom >>
A halak beszerzése friss és magas minőségű, a levesekben kiérződik a gondos elkészítés és a tiszta ízvilág. A hely hosszú évek óta megtartja a színvonalát és a hagyományőrző jellegét, amelyet a visszajelzések is alátámasztanak. A tálak gyakran kerülnek családi rendezvényekre is, így a kínálat méretei és ízvilága a csoportos étkezésekhez is ideálissá teszik. A halászlét kiváló minőségű halakból készítik, a ponty filézése precíz és szálkamentes, ami megkönnyíti a fogyasztást. A kerthelyiség és a belső tér egyaránt kellemes hangulatot nyújt, a régi ízek felidézésével. A Baracsi Halászcsárda Baracs kiváló hely a hagyományos magyar halételek kedvelőinek, ahol a makulátlan kiszolgálás és a megbízható minőség összetéveszthetetlen. Összességében a hely a környék meghatározó halászcsárdájává vált, amely a halászlé és a friss halak iránti igényt hosszú távon kielégíti.
Régen, évekkel ezelőtt jártunk a csárdában és most - mivel útba esett - megint meglátogattuk. A helyhez illően 2 adag halászlét kértünk tésztával. Nagyon kedves, udvarias már. már barátságos volt a fogadtatás, a helykínálás, jó érzésekkel ütünk le. Alig melegedtünk meg máris hozták a gőzölgő, illatos halászlét, házi gyufametélttel.
Fantasztikus Halászlét kínálnak,véleményem szerint a környéken a leges legjobb. A rántott halak is kimagaslóan finomak.Nem zsíros nincs az a jellegzetes "hal"íz.Kedves barátságos kiszolgálás.Remélem a szakácsot ,de legalább a receptet sokáig megtartják. ;-) Gyakran járunk ide családostól.:-)
A Baracsi halászcsárda egyszerű, puritán hely, mind berendezésében, mind konyháját illetően. Két komoly erénye van: igen jó a halászlé, selymes, nem túlpaprikázott, nem vízízű. Másrészt jellemzően frissek a halak. Egyébként az ételek zöme középszerű, a krumpli mirelit, ami túlfőzhető, azt túlfőzik, leszámítva a halat a halászlében.
De ez az egy ok, mm a halászlé minősége elég ahhoz, hogy mindenkinek javasoljak egy baracsi kiruccanást, aki még nem járt itt. Olyan stílust teremtettek meg, mely a maga nemében páratlan, halászlérajongóknak – magam is az vagyok - kötelező élmény.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.