Szomjas Csuka Bélapátfalva

Szomjas Csuka BélapátfalvaSzomjas Csuka Bélapátfalva
Szomjas Csuka BélapátfalvaSzomjas Csuka Bélapátfalva
14 fotó

Szomjas Csuka Bélapátfalva - Vendégvélemények összefoglalója

A Szomjas Csuka Bélapátfalván, a Bél-kő tövében, tóparti környezetben található étterem, amely több helyiségből áll. A tóparti kilátás és a nyugodt légkör különleges hangulatot kölcsönöz a helynek. A konyha hagyományos magyar ételekre, különösen halételekre épít, halak sütve vagy panírozva kerülnek az asztalra. A kínálatban szerepel harcsa, pisztráng és más klasszikus fogások, melyek bőséges adaggal érkeznek.

38 vendég értékelése alapján

3,6Kiszolgálás
4,4Hangulat
4,4Ár / érték
4,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Szilvásvárad Camping Szilvásvárad - Október 23.
Szilvásvárad Camping Szilvásvárad
25.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Hunguest Hotel Flóra Eger - Legjobb ár félpanzióval, fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Flóra Eger
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Park Mátraszentimre

Szomjas Csuka Bélapátfalva vélemények

Kiváló 2015. február 15.a párjával járt itt
Barátságos, vendégbarát, otthonos étterem, a gyönyörű környezethez alkalmazkodva. Nem feltétel az öltöny-nyakkendő! !
Természetjárók, családok, gyermekes szülök minden igényt kielégítő szolgáltatás kapnak. Nem első alkalommal járunk itt, a színvonal nem változik, folyamatosan kitűnő úgy a kiszolgálás, mint az ételek minősége tekintetében!
Bronz fokozatú értékelő
2014. augusztus 26.gyerekekkel járt itt
Nincs sokféle étel, de nagyon finomak Egy főétel ára átlagosan 1.600 - 1.800 Ft között, az italok ára pedig egy drágább bolt árainak / benzinkút árainak megfelelőek. A pincér normális, figyelmes és a gyermek etetőszék kivételesen tiszta volt, ellentétben sok más hellyel, ahol nem is tisztítják.
Szomjas Csuka Bélapátfalva - Egyéb
Kiváló 2025. február 26.családjával járt itt
Tulajdonképen véletlenül tértünk be ebbe a vendéglőbe. Bár vagy jó néhány éve már jártunk erre, de akkor nem fogyasztottunk talán csak egy kávét és nem igazán hagyott bennem akkor nyomot a hely. Most viszont kiváló élményekkel, elégedetten távoztunk. Kellemes, hangulatosan berendezett, csendes kis hely, remek környezetben.
Kiváló 2024. december 9.családjával járt itt
Több helyiségből álló étterem, most csendes hely. (Nyáron nagy forgalom).
Udvarias, gyors kiszolgálás, azt a minőséget kaptuk, amit az előző alkalomkor tapasztaltunk. Vonatkozik ez az ételekre, és az italokra is. Bőséges mennyiség, az árak viszont kedvezőek, határozottan vendégbarát. Köszönjük, legközelebb is igénybe vesszük szolgáltatásaikat.
Kiváló 2019. augusztus 28.családjával járt itt
Nagyon meg voltam elégedve mindennel kedvenc éttermem lett. Az ételek nagyon finomak voltak, a pincérek is nagyon kedvesek, embercentrikusak, mindig van egy egy jó szavuk az emberhez.
Kiváló 2019. augusztus 16.egyedül járt itt
Nagyon finom, kiadós adagok barátságos tiszta környezetben, előzékeny kiszolgálás... Mindenkinek ajánlom aki Eger környékén jár...
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt már
2019. június 4.barátokkal járt itt
Nagyon szép helyen van az étterem, voltam már korábban is a tónál, de akkor nem ettem az étteremben. Most baráti társasággal tértünk be és úgy döntöttünk, hogy megebédelünk vasárnap kora délután. Meglepően sokan voltak a vendégek, ezért egy kicsit el voltak havazva a felszolgálók, de nem nem volt kibírhatatlan a várakozás, az ételek finomak és elégséges mennyiségűek voltak.
Kiváló 2019. március 15.családjával járt itt
A hangulat jó, nagyon szép helyen található az étterem. A pincérek nagyon segítőkészek, jo fejek a kaja nagyon finom és szépen felszolgált. Gyors kiszolgálás.
Szomjas Csuka Bélapátfalva - Étel/ital
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt márNépszerű író - 41 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Átlagos 2017. május 25.a párjával járt itt
Májusi évfordulós hosszú hétvégénket egészítettük ki egy bélapátfalvi túrával. Pazar kirándulási lehetőség, sok érdekesség és látni való van a településen és annak környékén. Sokat hallottam korábban a Szomjas Csukáról és lényegében mind pozitív volt, kivéve egy dolgot, de erre később kitérek.
Kiváló 2017. április 23.gyerekekkel járt itt
Vasarnap delben ebedeltunk, nagyon finomak voltak az etelek, egesz gyors volt a kiszolgalas, igaz mi voltunk az elsok, utanunk kezdtek jonni a vendegek. Ezetoszek van, keresunkre kis melytanyert hoztak a kislanyunknak. Egyetlen dolgot hianyoltunk egy mosolyt a felszolgalotol. 5500 Ft volt egy ujhazi tyukhusleves, 2 foetel, a somloi, ami igazan remek volt, valamint egy barnasor es egy kóla. Nagyon jo ar-ertek arányú etterem! Gyonyoru a kilatas!
Szomjas Csuka Bélapátfalva - EgyébSzomjas Csuka Bélapátfalva - Külső kép
Szomjas Csuka Bélapátfalva a térképen
3346 BélapátfalvaLak-völgyi tó
06 30 965 7741
Szolgáltatások
• parkolási lehetőség • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
magyar, nemzetközi, vegetáriánus
Specialitás
hagyományos magyar fogások
Zene
Gépzene: könnyűzene, magyar slágerek, nemzetközi slágerek
Főétel
1600 Ft (kb. ár)