luxi étterem értékelései

Értékelései
8
16
11
12
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg luxi értékeléseit!

Olvasd el luxi étterem értékeléseit!

Óriás rántotthús kóstolás -

Kis Szieszta Étterem Balatonboglár

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Az Erzsébet utcában volt a szállásunk a Melinda Apartmanban és egy reggel elsétáltam az étteremig, hogy megnézzem az étlapot, illetve az árakat. Az első pillanatban felkeltette a figyelmemet az óriás rántott szelet. Este meg is látogattuk a helyet és megkóstoltuk az említett ételt, ami nagyon ízletes és a nevéhez méltóan nagy adag volt.
Megosztom
Kirándulás utáni pihenő -

Szomjas Csuka Bélapátfalva

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Nagyon szép helyen van az étterem, voltam már korábban is a tónál, de akkor nem ettem az étteremben. Most baráti társasággal tértünk be és úgy döntöttünk, hogy megebédelünk vasárnap kora délután. Meglepően sokan voltak a vendégek, ezért egy kicsit el voltak havazva a felszolgálók, de nem nem volt kibírhatatlan a várakozás, az ételek finomak és elégséges mennyiségűek voltak.
Megosztom
Egy újabb kellemes szombat este -

Hórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
Már többször voltunk itt, mindig kellemes élményekkel távoztunk, a kétszemélyes tálak mind nagyon finomak, viszont most a szarvashúsos ételt választottam, nem tudok rosszat mondani róla, nagyon finom volt, ajánlom mindenkinek! Záróráig tartózkodtunk az étteremben, senki nem szólt az idő előrehaladtáról!
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 8.
Már másodszor voltunk párommal az étteremben hétköznap és most sem csalódtunk sem a kiszolgálásban, sem az ételekben. Mindennel meg voltunk elégedve az ételek bőségesek és finomak.Ajánlom mindenkinek, nem kell megijedni, ha nincs tele a parkoló, mert akkor nincs rendezvény, bátran be kell ülni!!!
Megosztom
Csalódás!!!! -

Csülök Csárda Miskolc

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 8.
Előre megfontoltan,(mivel többször is próbáltunk bejutni, de mindig telt-ház volt)asztalt foglaltam két nappal korábban. Megérkezésünkkor a pincér megmutatta az étterem legmelegebb, üveg ablak melletti asztalát (az ablakon besütött a nap, min. 40 C fok! ! ! ) A terasz és a benti asztalok foglaltak a pincérek elmondása szerint, csak azt nem értettem, mikor foglalták le azokat?
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 15.
Barátaim rendszeresen járnak ide, így mi is úgy döntöttünk a párommal, hogy egy kirándulással egybekötve meglátogatjuk az éttermet. A környezete gyönyörű, a kiszolgálás és az ételek kiválóak, A kétszemélyes tál nem túl bőséges, de pontosan elegendő két felnőttnek, hiszen nem azért mentünk, hogy "madárlátta" ételt vigyünk haza.
Megosztom
2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
Aki ide betér, az biztosan megtalálja a pénztárcájának és étvágyának megfelelő ételt az étlapon. Első napon nem azt a pizzát kaptuk amit rendeltünk, a pincér szerint ez rendszeresen előfordul az azonos hangzású pizza rendelések esetén és bocsánatot kért, és megettük amit kaptunk, viszont a hátralévő napokon nagyon jókat ettünk itt! Ajánlom mindenkinek.
Megosztom
Szép hely, de kicsit csalódtunk -

Sziget Csárda Tiszaújváros

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A napokban jártunk a párommal az étteremben, nagyon jókat hallottunk az ismerőseinktől róla. A környezet és a berendezés ízléses, szép, a kiszolgálás gyors és udvarias. Mindezek után azért csak átlagos az értékelésem, mert a rendelt harcsa halászlé és a korhely halászlé szinte ehetetlenül sós volt! Az áraik pedig kiemelkedően magasak a környék halászcsárdáinak áraihoz képest!
Megosztom
2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miskolcról hazafelé jövet úgy gondoltuk párommal, benézünk az étterembe és ha lehetséges eszünk valamit. A hely szép belülről, a terasz még nem üzemelt, hiszen március eleje volt. Nem volt vendég rajtunk kívül, kicsit meg is szeppentünk, de a felszolgáló hölgy kedvessége és segítő készsége hamar eloszlatta félelmünket.
Megosztom
Máskor is bejövünk -

Szantofer Vendéglő Eger

2016. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. január 10.
Az ételek finomak, bőségesek, kiszolgálás udvarias, gyors, viszont az előttem szóló Watsonhoz csatlakoznék, a pincér a számla mellé megjegyezte, hogy a kiszolgálási díj nincs az összegben! ! ! Nem néztük meg a számlát tüzetesen,(bár nem volt irreálisan magas az összeg) de legközelebb mindenképpen meg fogjuk tenni! ! !
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX