Március végén jártunk a szállodában és az élménybirtokon,ami felejthetetlen élmény nyújtott az egész családnak. A wellness rész maximális kikapcsolódást nyújtott,és ami nagyon tetszett az a fürdő hőmérséklete. Amíg kint szakadt a hó,addig itt nagyon kellemes meleg volt. Az ételek nagyon finomak és természetesen svédasztal van sok választékkal. Köszönjük!
2011. szeptemberében töltöttünk el egy hétvégét nagyszülőkkel, akkor 10 hónapos gyermekünkkel. Az egész családnak sikerült kikapcsolódni. A birtokon sikerült szállást kapnunk, ahol mind a szobák felszereltsége, mind a tisztaság lenyűgözött minket. A programok is jók voltak, szervezettek.
Két kamasz fiúval jártunk itt. Gondos anyaként megterveztem, mikor mit nézünk meg a közelben. Nos ebből nem lett semmi. A srácokat vontatóval sem lehetett volna kimozdítani. Úgy töltöttünk el 6 napot, hogy minden percünket helyben használtunk ki, soha nem unatkoztunk.
Csodálatos hely, a személyzet segítőkész, udvarias, minden kívánságukat teljesítették, a szállás elsőrangú volt /az udvarházban laktunk/, az Élménybirtok tényleg élmény. Mindenkinek szívből ajánlom.
Többször is voltam, legjobban a francia udvarház tetszett, és persze nyáron a legjobb:) Tisztaság van, a wellnessrészleg remek, és a konyha. . . hát az valami egészen csodálatos volt:)Kicsit nehéz tömegközlekedéssel lejutni, de még ebben is segítőkész a szálloda, mert kijönnek eléd a vonathoz, ha nem tudod megoldani kocsival az odajutást. Ha tehetném minden évben visszamennék annyira jó élményeim voltak itt.
Mindenkinek csak ajánlom a szállodát. Mindegyik szálláshangulatot volt részünk kipróbálni és egyaránt elégedettek voltunk. Voltunk gyermekeinkkel, ketten a férjemmel, barátokkal. Voltunk télen, tavasszal, nyáron, ősszel. Voltunk születésnapkor, házassági évfordulókor vagy csak sima hétköznap.
Volt szerencsénk az Élménybirtokon még nyitás előtt bemutató napon részt venni, voltunk a megnyitón és láttuk azóta is mennyit változott, természetesen mindig még előnyösebbre. Egyszóval 6 éves tapasztalat alapján minden csak MAXIMÁLIS! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Visszatérve ismerősként üdvözlik az embert figyelnek a kivánságokra. Múlt nap is 3 szép napot töltöttünk ott kettesben a férjemmel és az étteremben a felszolgálók rögtön rákérdeztek a gyerekekre, hogy ők is itt vannak-e, jól vannak-e? Úgyhogy biztos nem fog csalódni aki náluk jár és mindenkit visszavárnak! ! ! ! Ha ezt olvassák a szállodából akkor köszönjük az eddigieket és reméljük még sokszor visszatérhetünk! ! Vigné Schlitt Rita