Biri

Biri
BiriBiri
BiriBiri

Biri bemutatása

Biri község Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Nagykállói járásban. Számos védett épület található itt, úgymint a Görög katolikus templom, a Római katolikus templom, az Adventista Imaház, a Millenniumi Park és a Koktél Presszó épülete.

Biri és környéke legfrissebb értékelései

2026.06.05családjával
Nagyon szép szálloda, tiszta és rendezett szobák. Svéd asztalos reggeli és ala carte vacsora, az ételek finomak voltak, a svéd asztal folyamatosan töltve. A wellness részleg szép és tiszta. Nekünk nagyon tetszett az egész és árban sem volt elrugaszkodott. Ide még valószínűleg visszatérünk.
2026.06.05a párjával
Kellemes hangulatú étterem. Közel a zenélő szökökuthoz. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt. Az ételek gyorsan elkészültek és nagyon finomak voltak. Külön köszönet a kedves, udvarias kiszolgálásért!
2026.05.31családjával
Már többször rendeltem innen és párszor már ültem is bent - ezért is csodálkozom, hogy még nem írtam véleményt?! Nagyon szeretem ezt a helyet. Lehet kicsit drága - mármint, valamihez képest... - de nagyon finom palacsintákat csinálnak. A sós és az édes palacsinták is jócskán meg vannak...

Biri és környéke kedvelt szállásai

Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
141.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Frissítő nyári napok a Hunguest Hotel Békében
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló

Biri látnivalók (2)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Biri és környékén

Hunguest Hotel Aqua-Sol HajdúszoboszlóHunguest Hotel Aqua-Sol, HajdúszoboszlóCsomagok már 33.000 Ft/fő/éj ártól
118 értékelés
Hunguest Hotel Béke HajdúszoboszlóHunguest Hotel Béke, HajdúszoboszlóCsomagok már 23.328 Ft/fő/éj ártól
30 értékelés
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - SóstóHunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza - SóstóCsomagok már 34.750 Ft/fő/éj ártól
47 értékelés
Silver Hotel HajdúszoboszlóSilver Hotel, HajdúszoboszlóCsomagok már 25.425 Ft/fő/éj ártól
539 értékelés