Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 tipp, hogy 2018-ban is a tiéd legyen a legjobb vakáció!

2017.12.07 | 2 perc

Mintha 2018 is ezt szeretné a következő esztendőnk ugyanis kilenc hosszú hétvégét tartogat nekünk ezekre a meghitt, vidám, pihenős együttlétekre.

Az ünnepvárás, az adventi készülődés közben, az éj leple alatt lopva csomagolt ajándékok között gyakran megfogadjuk: jövőre több időt töltünk azokkal, akiket szeretünk. 

 

Vedd kézbe a szervezést, légy te az, aki megtervezi a családi, baráti nyaralásokat!

 

 5 tippel mi is segítünk a tervezésben, íme!

Ha nem vagy a nyári hónapokban szabadságolós típus, akkor jó, ha tudod: 2018-ban a március 15-i hétvégét csupán két hét választja el a húsvéttól. Ez az időszak éppen alkalmas lehet egy igazán különleges pihenésre.

Kétségtelen, hogy jövőre is a legnépszerűbb nyári üdülőhelyek között dobogósok lesznek a balatoniak. Sosem lehet megunni! Pláne úgy, ha 2018-ban egy kicsit más programokat szervezel: ha idén apartmant béreltél, jövőre szállj meg hotelben, vagy, ha 2017-ben a déli parton nyaraltál, jövőre gondolkodj az északiban!

Nevezd el 2018-at mondjuk a belföldi hegyek évének! Csapd fel a térképet, jelöld be azokat a magyarországi helyeket, amelyek legmagasabb pontjait meg szeretnéd hódítani, gondold ki, az év mely időszakai lennének erre a legalkalmasabbak, és már indulhat is az utazásszervezés!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Kész stressz a nyaralásra készülődés? Azt sem tudod, hogy kezdj a pakoláshoz? Vagy szinte biztos vagy abban, hogy valami otthon marad? Akkor most dőlj hátra és relax: írtunk helyetted, pontosabban neked egy listát!
Ha te azok közé tartozol, akik télen szeretnek a termálvízben pihenni, szaunázni, akkor ez a cikk tetszeni fog, ugyanis olyan wellness szállodákat mutatunk neked, ahova azonnal kedved támad elutazni.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
Utazási tippek és szállásajánlatok húsvétra és a tavaszi szünetre
Az idei húsvét lezárja a márciust és elkezdni az áprilist: a négynapos hosszú hétvége alatt még emlékezetesebbé tehetjük az ünnepet, ha valamelyik hazai wellnesshotelben foglalunk szállást. Olyan vidéki szállodákat gyűjtöttünk össze, ahol a felnőtteknek sem kell lemondaniuk a pihenésről, és a gyerekek számára is változatos programokkal készülnek.
Falusi húsvét a Sóstói Múzeumfaluban
2024.03.20 | 4 perc | Gyermekekkel | Események
A Sóstói Múzeumfalu húsvét hétvégéjén igazi hagyományőrző programokkal vár mindenkit. Lesz például tojásfestés, táncbemutatók, locsolkodás, kézműves foglalkozás, ételkóstoló, népi játékok, falusi vásár és fotósarok is.
Húsvét az egri várban
2024.03.21 | 2 perc | Gyermekekkel | Események
Nagypéntektől Húsvét hétfőig tart a programkavalkád a Dobó István Vármúzeumban, ahol számos lehetőség közül választhatnak az érdeklődők.
Húsvétkor nyitja meg a szezont a Richter Safari Park
A tavaszi szünet első napján újra kinyitja kapuit Magyarország első és egyetlen autós szafari parkja. A húsvéti nyitó hétvégére a környező települések hátrányos helyzetű családjait invitálták meg, akik idén először vehetik birtokba a megújult nagykőrösi élményparkot.
Szeri húsvét - családi programok az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban
Páratlan húsvéti hangulattal, változatos programokkal: látványos locsolkodással, tojásfestéssel, muzsikaszóval, kézműves foglalkozásokkal és néptánccal vár minden látogatót az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark március 31-én és április 1-jén.