Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 tipp, hogy 2018-ban is a tiéd legyen a legjobb vakáció!

2017.12.07 | 2 perc

Mintha 2018 is ezt szeretné a következő esztendőnk ugyanis kilenc hosszú hétvégét tartogat nekünk ezekre a meghitt, vidám, pihenős együttlétekre.

Az ünnepvárás, az adventi készülődés közben, az éj leple alatt lopva csomagolt ajándékok között gyakran megfogadjuk: jövőre több időt töltünk azokkal, akiket szeretünk. 

 

Vedd kézbe a szervezést, légy te az, aki megtervezi a családi, baráti nyaralásokat!

 

 5 tippel mi is segítünk a tervezésben, íme!

Ha nem vagy a nyári hónapokban szabadságolós típus, akkor jó, ha tudod: 2018-ban a március 15-i hétvégét csupán két hét választja el a húsvéttól. Ez az időszak éppen alkalmas lehet egy igazán különleges pihenésre.

Kétségtelen, hogy jövőre is a legnépszerűbb nyári üdülőhelyek között dobogósok lesznek a balatoniak. Sosem lehet megunni! Pláne úgy, ha 2018-ban egy kicsit más programokat szervezel: ha idén apartmant béreltél, jövőre szállj meg hotelben, vagy, ha 2017-ben a déli parton nyaraltál, jövőre gondolkodj az északiban!

Nevezd el 2018-at mondjuk a belföldi hegyek évének! Csapd fel a térképet, jelöld be azokat a magyarországi helyeket, amelyek legmagasabb pontjait meg szeretnéd hódítani, gondold ki, az év mely időszakai lennének erre a legalkalmasabbak, és már indulhat is az utazásszervezés!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Kész stressz a nyaralásra készülődés? Azt sem tudod, hogy kezdj a pakoláshoz? Vagy szinte biztos vagy abban, hogy valami otthon marad? Akkor most dőlj hátra és relax: írtunk helyetted, pontosabban neked egy listát!
Ha te azok közé tartozol, akik télen szeretnek a termálvízben pihenni, szaunázni, akkor ez a cikk tetszeni fog, ugyanis olyan wellness szállodákat mutatunk neked, ahova azonnal kedved támad elutazni.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
Ide utazz a tavaszi hosszú hétvégéken!
2018.02.22 | 6 perc | Szállások | Hová utazzak? | Események
Mi a hasonlóság a március 15-e, a húsvét és a pünkösd között? Igazad van, ha rögtön rávágod: mind ünnep, amit érdemes jól ki is használni egy olyan helyen, ahol minden perc rólad szól.
Fürödj tejben-vajban húsvétkor is!
2018.02.16 | 4 perc | Szállások | Hová utazzak? | Események
Eszedbe ne jusson a négy fal között tölteni a 4 napos húsvéti hosszú hétvégét! Ne feledd, hegymászós programokban ugyan nem tudunk segíteni, abban viszont igen, hogy melyik szállodában szusszanhatnál egy nagyot.
Húsvéti hagyományok a nagyvilágban - edénytöréstől az óriás omlettig
2020.04.10 | 4 perc | Események
A tavasz beköszöntével nem csak a felmelegedést várjuk, hanem a kétség kívül egyik legnépszerűbb ünnepünket is, a húsvétot. Vajon mi a helyzet a különleges tradíciókkal a nagyvilágban?