Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy igazán menő nyaralás 7 kelléke - ezeket otthon ne hagyd!

2018.07.06 | 4 perc

Ha már megvan a vakáció időpontja, mi több, már el is kezdted a készülődést, akkor gondold végig, milyen extrákkal dobhatnád még fel a nyaralást! Megmutatjuk, hogy mely 7 dolgot nem érdemes otthon hagynod.

Ha gondolatban már rajtad van a fürdőruha és a napszemüveg, és már a válladra csaptad az óriás strandtáskát is benne a naptejjel és a törölközővel, akkor jöhet a többi 7 dolog, ami igazán felejthetetlenné teheti a strandolós kalandokat.

 

Óriás úszógumi

Ha még nem próbáltad, azért, ha pedig már lubickoltál vele, akkor ezúttal valószínűleg azért csomagolod be az óriás úszógumit. Maradhatsz a teljesen egyszerű verziónál, de ha szeretnéd, ma már csokis fánkként, flamingóként vagy akár unikornisként is lebeghetsz a Balatonban.

 

Társasjáték

Ha családdal vagy barátokkal mész nyaralni, a kedvenc társasjátékok semmiképp se maradjanak ki a csomagból! Nosztalgiázzatok együtt a Gazdálkodj okosan!-nal vagy a Ki nevet a végén?-nel, de (nem csak) ilyen alkalmakkor az Activity is jó murinak bizonyul.

 

Tollas

Ha már játék, akkor ne feledd a parton vagy a parkban használhatókat sem! Vidd magaddal hát a tollast is, rázódjatok bele együtt az adok-kapokba. Úgy biztosan nem marad ki senki a szórakozásból, ha egymás között még versenyt is rendeztek.

Felfújható strandfotel

Ha eldöntötted, hogy az idei nyaralásod igazi kényelemben töltöd, akkor szállásfoglalás után a tóparti kényeztetésről is hasznos gondoskodnod. Ehhez pedig tökéletes választás egy vagány kis felfújható strandfotel.

Hűtőtáska

Ha a szünidőre meglepetés finomságokkal készültél, akkor a hűtőtáska sem maradhat otthon. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy az idei nyaralásra szerzel magadnak egy elegáns darabot! Vége ugyanis a snassz, egyszínű táskák divatjának, ma már olyan csinos kis hidegen tartó alkalmatosságokat találsz, amiknek egyszerűen nem lehet ellenállni.

Koktél alapanyagok

Ha a hűtőtáska megvan, mehet bele a kedvenc koktélod. Úgyhogy ne felejtsd el magaddal vinni az ital hozzávalóit, plusz a shakert, ha éppen arra is szükség van a finom kortyok elkészítéséhez!

Bluetooth hangfal

Ha már minden bent van a táskádban, ami nélkül számodra elképzelhetetlen a nyaralás, ellenőrizd, hogy bekészítetted-e a minihangfalad arra az esetre, ha a tökéletes kikapcsolódáshoz már csak a zene hiányzik. Azért arra persze figyelj, hogy a kedvenc dalaiddal ne zavarj másokat!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ennyi jó hely van a Balatonon, nem csoda, ha nehéz választani. És ha már a magyar tenger, akkor egyértelmű, hogy strandolnál is. Hogy hol? A mintegy 90 közül most 5 strandon kalandozunk.
Noha valószínűleg már többször is süttetted a hasad Siófokon, akadhat néhány dolog, amit talán nem tudtál e Balaton-parti városról. Például a következő igencsak izgalmas, érdekes 5+1 tényt.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.