Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bükfürdőn a Greenfield Hotelben nyílt meg Nyugat-Magyarország szállodai vízicsúszdája

2023.02.27 | 5 perc

Egy hosszabb felújítás utána minden csúszdarajongót vár Bükfürdőn a Greenfield Hotel - itt találjátok ugyanis Nyugat-Magyarország legnagyobb, közel 74 méter hosszú vízicsúszdáját. A négycsillagos wellness szállodában azonban nem csak ez az újdonság vár titeket.

Nézz szét a Greenfield Hotel ajánlatai között>>

 

207 szoba, 3500 négyzetméteres wellnessrészleg és golfkomplexum 

A bükfürdői szálloda teljes egészében megújult, és teljes egészében birtokba vehetik újra a vendégek. Kipróbálhatják például a spa mozit és a játékszimulátorokat is. „Jó látni, hogy a vendégek milyen örömmel használják a Greenfield Hotelt, ez számunkra a leghitelesebb visszaigazolása annak, hogy a szálloda megújulása remekül sikerült” – mondta Klára Ágnes, a szálloda igazgatója.

Megújult a Greenfield Hotel****sup Bük, BükfürdőMegújult a Greenfield Hotel****sup Bük, Bükfürdő

 

Óriási wellnessbirodalom

A hotel wellnessrészlegében 20 méteres úszómedence, egy külső és két belső élménymedence, babapancsoló és két termálvizes medence várja a felfrissülni vágyókat. "A legújabb kedvenc a december végén átadott 10 méteres toronyból induló, 73,6 méter hosszú csúszda, melynek különlegessége, hogy az év 365 napján használható, hiszen az új vízi élményelem egyedülállónak számít a régióban, hiszen ekkora csúszdával egyik környékbeli hotel sem rendelkezik” – nyilatkozta Póczik-Zelenák Enikő, a Greenfield Hotel spa managere. Hozzátette, hogy az uszodatér felett kialakítottak a 16 éven felüli vendégek számára egy új, exkluzív pihenőgalériát is, ahová el lehet vonulni, ha valaki nyugodtabb környezetben szeretne relaxálni.

A szépülni vágyókat a Beauty részlegben felkészült kozmetikusok várják, és aki egy alapos masszázsra vágyik, a Greenfieldben annak sem kell csalódnia, hiszen többféle thai- és gyógymasszázs közül választhat. A szállodában arra is külön figyelnek, hogy bármilyen minden vendég megtalálja a személyre szabott, bőrtípusának megfelelő kezelést.

Nézz szét a Greenfield Hotel ajánlatai között>>

 

 

 

Nem lehet teljes a wellness szauna nélkül

A Greenfield ebben is biztosra megy: a megújult, hatalmas szaunavilágban arra érdemes figyelni, hogy ne tévedjünk el, és garantált, hogy megtaláljuk majd a hangulatunkhoz illő szaunatípust, hőfokot.

Spa & Harmony – Az ellazulás fellegvára!

Ha valaki még ennél is exkluzívabb miliőre vágyik, annak jó választás a 25 fő befogadásáig maximalizált Spa & Harmony wellnessrészleg. Teljesen átszellemülhetnek az idelátogató vendégek, hiszen itt minden a háborítatlan pihenésről szól. Olyan különlegességeket lehet kipróbálni, mint például az egészségmegőrző hatású kőszauna, a nem mindennapi spa mozi, az ellazító pezsgőfürdő, valamint a napozószoba. Ebben igazán különleges élményben lehet része a vendégeknek: végigkövethetnek egy napfelkeltétől naplementéig tartó ciklust fél óra leforgása alatt. Elbóbiskolni nem csak lehet, de erősen ajánlott!

Chill & Fun Club – Induljon a móka!

Nem feledkeztek meg a kisgyermekes családokról, illetve azokról sem, akik az aktív pihenést kedvelik. Az újjászületés részeként kialakították a Chill & Fun Clubot, ami rögtön a vendégek egyik nagy kedvencévé vált. A modern játékok szerelmeseinek igazán nagy élmény lehet a golf- és multisport szimulátor. Azok sem fognak unatkozni, akik inkább a hagyományos játékokat szeretik, hiszen a repertoárban megtalálható még a csocsó, a bowling, a biliárd és a darts is.

Nézz szét a Greenfield Hotel ajánlatai között>>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Bújjatok be a fák lombjai közé a privát jakuzzis házikókba, bámuljátok meg a csillagokat a luxusjurták belsejéből vagy kövessétek történelmi alakok lábnyomait a festői Dunakanyarba! Felkészültetek? Akkor jöjjenek Magyarország szuper felnőttbarát wellness szállodái, vagyis olyan hotelek, ahol gyerekmentes környezetben pihenhettek.
Remetelakot, erődítményt vagy Árpád-kori műemléket is találunk Magyarország legkülönlegesebb templomai között. Cikkünkben összegyűjtöttük 10 olyan csodaszép épületet, amiket mindenképpen érdemes megnézni!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.