Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Aludjatok lombkuckóban vagy a pusztában álló luxusjurtákban! – Csodás felnőttbarát szálláshelyek

2023.02.24 | 8 perc

Bújjatok be a fák lombjai közé a privát jakuzzis házikókba, bámuljátok meg a csillagokat a luxusjurták belsejéből vagy kövessétek történelmi alakok lábnyomait a festői Dunakanyarba! Felkészültetek? Akkor jöjjenek Magyarország szuper felnőttbarát wellness szállodái, vagyis olyan hotelek, ahol gyerekmentes környezetben pihenhettek.

Felnőttbarát szálláshelyek>>

 

Duna Relax Hotel**** (Ráckeve)

Hagyjátok magatok mögött a világot Ráckevén, a Duna Relax Hotelben! A nyugalomról, valamint a tökéletes feltöltődésről az ókori Rómát idéző, káprázatos wellnessoázis és az elegancia jegyében született mesés szobák gondoskodnak. A felnőttbarát wellness szálloda jóvoltából a 14 éven felüliek nyugodt fürdőzésekre, érzéki masszázsokra és szenzációs programokra számíthatnak. Tovább a Duna Relax Hotel szállásajánlataihoz>>

Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Duna Relax Hotel**** (Ráckeve)Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Duna Relax Hotel**** (Ráckeve)

 

 

Corvin Hotel (Gyula)

Engedjétek szabadjára a vágyaitokat a Corvin Hotelben! A kifejezetten 18 év felettieknek szóló szálláson mindent megtaláltok, ami egy romantikus kiruccanáshoz kell… és még sokkal többet is! A kényelmes szobák némelyike táncrudat, fürdőkádat, tükröket, sejtelmes baldachinokat rejt. Ráadásul több izgalmas szolgáltatással még tovább fokozhatjátok az intim perceket. Tovább a Corvin Hotel szállásajánlataihoz>>

Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Corvin Hotel (Gyula)Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Corvin Hotel (Gyula)

 

 

Aura Hotel (Balatonfüred)   

Utazzatok el Balatonfüredre gyerek nélkül az Aura Hotelbe, ahol a pihentető kikapcsolódás garantált! Az exkluzív környezet, az idilli szobakínálat és a számtalan élményelemmel gazdagított wellnessrészleg új színt csempész majd az életetekbe. A 12 éven felülieknek szóló szálláshelyen szenzációs étterem és bár is található, hogy a közös gasztrokirándulás se maradjon ki. Tovább az Aura Hotel szállásajánlataihoz>>

Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Aura Hotel (Balatonfüred)Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Aura Hotel (Balatonfüred)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Ahol a test és a lélek is újjászületik - forró szaunaszeánszok és szaunafelöntések wellness szállodában
Repüljetek el a nyugalom szigetére és kezdjétek a feltöltődést egy szuper pihentető és egészséges kikapcsolódással: a szaunázással! Csak annyi a dolgotok, hogy átböngészitek a most következő kiváló wellness szállodákat, melyek falai között érzékeket elbódító szaunafelöntéseket és egyedi programokat is találtok!

 

 

Patak Park Hotel*** (Visegrád)

A Pilisi Parkerdő megnyugtató közelsége, a halk vízcsobogás és a természet csendje a legjobb recept a lazításhoz. Foglaljatok szállást az erdővel körülölelt, felnőttbarát Patak Park Hotelbe, ahol a szobákból kilépve a környék pazar túraútvonalait és Visegrád kincseit is felfedezhetitek! Vegyétek igénybe a Relax Terasz szolgáltatásait, ami privát lehetőséget kínál a jakuzzizásra és a szaunázásra! Tovább a Patak Park Hotel szállásajánlataihoz>>

Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Patak Park Hotel*** (Visegrád)Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Patak Park Hotel*** (Visegrád)

 

 

Homoki Lodge Nature Quest Resort (Ruzsa)   

Fordítsatok hátat a dolgos hétköznapoknak és meneküljetek el a világ elől a Dél-Alföld eldugott szegletébe, Ruzsára! A Homoki Lodge Nature Quest Resortban nádtetős tanyasi épületben vagy különleges luxusjurtákban éjszakázhattok. A finom ízeket a Homoki Asztal étterem biztosítja, mely a tanyavilág egyedi ízeit varázsolja a tányérotokra – modern köntösben. Tovább a Homoki Lodge szállásajánlataihoz>>

Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Homoki Lodge Nature Quest Resort (Ruzsa)Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Homoki Lodge Nature Quest Resort (Ruzsa)

 

 

Aquasol Resort (Mosonmagyaróvár)  

Nevezzetek be egy kis gyerekmentes lustálkodásra az Aquasol Resortban! Az otthonos, szépen bútorozott, stílusos szobák kitűnő felszereltséggel rendelkeznek. Szép időben egy igazi villásreggelit fogyaszthattok el a napsütötte teraszon, hogy legyen elég erőtök az egész napos wellnessezéshez. Ráadásul a köntösben is megközelíthető Flexum Therma & Spában Európa egyik legjobb gyógyvizében ejtőzhettek. Tovább az Aquasol Resort szállásajánlataihoz>>

Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Aquasol Resort (Mosonmagyaróvár)Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Aquasol Resort (Mosonmagyaróvár)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10 kihagyhatatlan látnivaló és kirándulóhely a Mátrából
A varázslatos Mátra megannyi kirándulóhelye és eldugott látnivalója kimeríthetetlen forrás egy-egy mozgalmas hétvége eltöltéséhez. Cikkünkben 10 olyan helyszínt gyűjtöttünk össze, amiért mindenképp megéri útra kelni és felkeresni a hegység legszebb nevezetességeit.

 

 

Idill Hotel (Cserszegtomaj)   

A gyermekmentesség helyett sokkal inkább a felnőttbarátságon van a hangsúly az Idill Hotelben, mely sok élménnyel, romantikával és természetesen pihenéssel segít megfűszerezni a mindennapokat. Káprázatos wellnessvilág, harmóniára hangolt masszázsok és izgalmas bekészítések egész sora várja a meghitt pillanatra vágyókat ezen a szálláson. Rózsákkal borított ágy, felnőttbarát társas, ágyban reggeli… jöhet? Tovább az Idill Hotel szállásajánlataihoz>>

Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Idill Hotel (Cserszegtomaj)Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Idill Hotel (Cserszegtomaj)

 

 

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro**sup (Visegrád)   

Látogassatok el a vadregényes Dunakanyarba fekvő Mr. Görgey Art Hotel & Bistroba, ahol megelevenedik előttetek a történelem! A 14 év feletti vendégekre összpontosító szálloda minden porcikáját átjárja a kultúra. Üljetek be egy zongoraestre, színházi előadásra, majd kalandozzatok a borospincében! A kulináris utazás után pedig irány a medencét és szaunát felvonultató wellness vagy a kerti pezsgőfürdő! Tovább a Mr. Görgey Art Hotel szállásajánlataihoz>>

Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Mr. Görgey Art Hotel & Bistro**sup (Visegrád)Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Mr. Görgey Art Hotel & Bistro**sup (Visegrád)

 

 

Bonvital Wellness & Gastro Hotel****sup (Hévíz)

6 csodálatos, remekül felszerelt szobatípusból választhattok a Balatonhoz közel eső Bonvital Wellness & Gastro Hotelben. Merüljetek el a gyerekzsivajtól mentes spa-részleg csodálatos szolgáltatásaiban: próbáljátok ki az élménymedencét, a jakuzzit, a szaunákat, valamint Well-being pultot is! Persze a szuper gyógy- és kozmetikai kezeléseket sem szabad kihagyni! Tovább a Bonvital Wellness & Gastro Hotel szállásajánlataihoz>>

Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Bonvital Wellness & Gastro Hotel****sup (Hévíz)Csodás felnőttbarát szálláshelyek - Bonvital Wellness & Gastro Hotel****sup (Hévíz)

 

 

TreeHouses (Noszvaj)  

Meghitt nyugalom a természet ölelésében, egy lombkuckóban? Ez a noszvaji TreeHouses, ahol prémium környezetben, tökéletesen felszerelt házikókban bújhattok össze. Élvezzétek a privát jakuzziból vagy a panorámás szaunából az erdő látványát! Jó hír, hogy ez a felnőttbarát szállás egy négycsillagos szálloda felszereltségével rendelkezik. Tovább a TreeHouses Noszvaj szállásajánlataihoz>>

Csodás felnőttbarát szálláshelyek - TreeHouses (Noszvaj)Csodás felnőttbarát szálláshelyek - TreeHouses (Noszvaj)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Jártál már itt? Mutatunk 5 gyönyörű hazai tengerszemet
Vibráló kékségük, magával ragadó szépségük vetekszik bármely tengerszemmel – ám valójában bányatavak. Mindezek ellenére a természetjárók kedvelt helyszínei ezek a mesterséges tavak, melyekből most gyűjtöttük ötöt, talán a legszebbeket.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ha eddig nem tudtuk, melyek azok a vidéki éttermek, amik a legmagasabb minőség felé törekszenek, akkor a Michelin Guide ajánlására támaszkodva a legjobb konyhák fogásait kóstolhatjuk. Lássuk, melyek azok a vidéki éttermek, akik 2022-ben a Michelin tányér minősítéssel büszkélkedhetnek.
Egy hosszabb felújítás utána minden csúszdarajongót vár Bükfürdőn a Greenfield Hotel - itt találjátok ugyanis Nyugat-Magyarország legnagyobb, közel 74 méter hosszú vízicsúszdáját. A négycsillagos wellness szállodában azonban nem csak ez az újdonság vár titeket.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.