Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyermekbarát vizes játszóterek – szuper nyári szórakozás kánikulában is

Játékos, többórás élményt kerestek a gyerekeknek a családi nyaraláson, ahol nem kell megküzdenetek a nyári hőséggel? Akkor fedezzétek fel Magyarország legjobb vizes játszótereit, ahol a lurkókat ezer pancsolós kaland várja, amíg a felnőttek a napvitorlák vagy a fák alatt lazítanak! Bár könnyen meglehet, hogy titeket is elbűvölnek majd a mókás vízi játékok!

 

Kispesti Vizes Játszótér (Budapest)

Tengerparti hatást keltő homokozó, árnyas napvitorlák, hűsítő csobogók, világítótoronyra hajazó mászóka szerves részét képezi a Kispesti Vizes Játszótérnek. Budapest legnagyobb, ingyenes játszóterét 2-14 éves gyerekek számára alakították ki. Ügyelve rá, hogy egy mesterséges patak is csörgedezzen a talpuk alatt.

Gyermekbarát vizes játszóterek - Kispesti Vizes Játszótér/ Fotó: ittjartam.huGyermekbarát vizes játszóterek - Kispesti Vizes Játszótér/ Fotó: ittjartam.hu

 

 

 

Malomtörténeti Élménypark (Tata)

A frissen átadott tatai Malomtörténeti Élményparkban játékos módon nyerhettek betekintést az egykori molnárok munkájába és sokat megtudhattok a malomipar történetéről is. Miután meglestétek a látványőrlést és a 3D mozit, fedezzétek fel együtt a mesés vízi játszóteret, ahol malomköveken egyensúlyozhattok és a víz útját is terelgethetitek!

Gyermekbarát vizes játszóterek - Fotó: Malomtörténeti ÉlményparkGyermekbarát vizes játszóterek - Fotó: Malomtörténeti Élménypark

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.

 

 

Vizek háza élménypark (Siófok)

Egy kis vizes kaland a balatoni pancsolás mellé mindig jólesik. Látogassátok meg a siófoki Vizek háza élményparkot, ami egyszerre nyújt szórakoztató és informatív kikapcsolódást! A szuperkedves animátor és a kiváló, kreatív eszközök gondoskodnak róla, hogy a többórás program végig lekösse a lurkókat.

 

 

Győri Vizes Játszótér

Győr belvárosától pár lépésnyire, a Bisinger József sétány hűs árnyékot kínáló fái alatt kapott helyet a Vizes Játszótér. A vízköpő kakashinta, a fröcskölő spirál, a forgatható vízi kerék, illetve a gyerkőcök által szabályozható zsilipek mind remek mókát ígérnek. Sőt, pár lépésre innen egy kalózhajónak álcázott játszótér is akad csúszdával, mászókákkal.

 

 

 

 

Keszthelyi Vízi játékpark

A Városi strandtól karnyújtásnyira fekvő Csík Ferenc sétány ősfái közé mindig öröm bemenekülni a rekkenő hőségben. Különösen igaz ez akkor, ha a természetben egy klassz vízi játékpark is lapul! A gyerekek saját kezükbe vehetik az irányítást és az interaktív eszközök segítségével maguk fedezhetik fel a víz erejét. Miközben a csemeték biztonságosan játszanak, ti pihenhettek a rattanfotelekben a napvitorlák alatt!

Keszthelyi Vízi játékpark / Forrás: keszthely.hu Keszthelyi Vízi játékpark / Forrás: keszthely.hu

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Magyarország csodálatos tájain barangolva a hegyek uralta Bükk-vidék és a napáztatta Alföld összefonódásánál lelhettek rá arra a különleges tájegységre, melyet Matyóföldnek hívnak. Annak ellenére, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén peremén billegő területet mindössze három település − Mezőkövesd, Tard és Szentistván − alkotja, mégis olyan mélyen élő hagyományokkal, látnivalókkal rendelkezik, amik biztosan benneteket is ámulatba ejtenek majd! Úti célunk ezúttal Mezőkövesd, Matyóföld szíve lesz.
„Nem csak a húszéveseké a világ!” – énekelte egykor Aradszky László, hiszen mindig van lehetőség új élményeket, emlékeket szerezni. Megmártózni Magyarország mesés fürdőiben? Felfedezni a hatalmas birtokon elterülő, titokzatos kastélyokat? Utazni a nosztalgia hullámain a jobbnál jobb múzeumokban? Gondosan összeállított programjaink után a Balaton-felvidék magyaros, házias konyháiba is betérünk. Szépkorúak, útra fel!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!