Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Forró nyárra hűsítő kalandok: ezek az ország legjobb vízi élményparkjai…

Napfény, frissítő csobbanások, nagy nevetések, izgalmas kalandok… Mindezekben részed lehet, ha felkeresed az ország legklasszabb vízi élményparkjait, ahol a kicsik és a nagyok egyszerre merülhetnek el a szórakozásban!

 

Katapulttól a kötélhintáig: Wibit vízi élménypark (Csopak és Vonyarcvashegy)

Eljött a Te időd, mert most egyszerre teheted próbára az ügyességed, a bátorságod és a kitartásodat is, ha ellátogatsz a csopaki vagy a vonyarcvashegyi Wibit vízi élményparkok egyikébe! Hódítsd meg a mászófalat, küzdj meg az egyensúly gerendán, juss át a vizes árkon vagy a céltábla kihíváson, de vigyázz: egy óvatlan mozdulat után könnyen a Balaton hullámai között találod magad! Próbáld ki a katapultot és a kötélhintát is, melyek valódi adrenalin bombát ígérnek! Az sem gond, ha a szárazföldi kalandok nyomába erednél, mert mindkét fürdőhely maximálisan családbarát, így hatalmas zöld területekkel, játszóterekkel, és további szuper kikapcsolódási lehetőségekkel találkozhatsz a csopaki strandon és a vonyarcvashegyi Lidón is! Miért hagynád ki?

Szállásajánlatunk Vonyarcvashegyen: a Villa Plattensee mediterrán környezetben, 150 méterre a Balatontól várja az üdülni vágyókat. A felfrissülést nagy méretű kültéri medence és 2 drink bár garantálja, a gyerekeket pedig gyerekmedencével és játszótérrel várják. Tovább>>

További vonyarcvashegyi szállásajánlatok>>

Szuper szállások várnak Csopakon is>>

Elképesztő kalandok és élmények várnak Csopakon és Vonyarcvashegyen a Wibit vízi élményparkban.Elképesztő kalandok és élmények várnak Csopakon és Vonyarcvashegyen a Wibit vízi élményparkban.

 

 

Hatalmas csobbanások „Budapest tengerpartján”: Lupa-tó (Budakalász)

Igazán szerencsés helyzetben vagy, ha a fővárosban élsz (vagy épp ott pihensz), ugyanis bármikor leruccanhatsz a budakalászi Lupa-tóhoz új élményeket szerezni. Bérelj SUP-ot, nyerd meg a röplabda csatát vagy frizbizz a forró homokban, utána viszont ne felejtsd el kipróbálni az 1200 négyzetméternyi vízi várat, ahol kúszhatsz, mászhatsz és mindeközben nagyokat is nevethetsz! A parton ráadásul vízi dodgem, trambulin, kalózhajó és óriás sakk is várja a gyerkőccel érkezőket.

Szállásajánlatok Budapesten>>

A főváros vonzáskörzetének egyik legnépszerűbb strandja a Lupa Beach, ahova Budapestről közvetlen buszjáratokkal is eljuthattok.A főváros vonzáskörzetének egyik legnépszerűbb strandja a Lupa Beach, ahova Budapestről közvetlen buszjáratokkal is eljuthattok.

 


Mindenki a fedélzetre: Feketeszakáll élménypark (Tiszalök)

Tudtad, hogy a Tisza folyó mentén is rejtőznek frissítő kikapcsolódási lehetőségek, ahol a szárazföldi és a vízi élményeknek egyszerre hódolhatsz? Nem? Akkor feltétlen utazz el egyszer Tiszalökre a Feketszakáll élményparkba, mert ezen a településen 200 méter hosszú extrém akadálypálya és 20 izgalmas elemből álló vízi kalandpálya is helyet kapott. Persze érdemes indiánkenuzni és bringóhintózni is, ha már ráuntál vízi biciklizésre…

Szállásajánlatok a környéken>>

Aki a vízi kaland- és akadálypályákért rajong, vagy csak kipróbálná, feltétlenól látogasson el Tiszalökre!Aki a vízi kaland- és akadálypályákért rajong, vagy csak kipróbálná, feltétlenól látogasson el Tiszalökre!

 


Időjárás-biztos kikapcsolódás: Waterplay vízi élménypark (Hódmezővásárhely)

Szerencsére, ma már nem kell az időjáráshoz igazítani a nyaralás programjait – még akkor sem, ha történetesen vízi élményparkba vágysz. A hódmezővásárhelyi  Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda 50 méteres, fedett medencéjében hatalmas, felfújható pálya gondoskodik arról, hogy jól érezd magad. Amikor kellően elfáradtál a Waterplay vízi élményparkban, akkor pedig a strand vagy az élményfürdő hűsítő hullámai között lazíthatsz.

Egyetek-igyatok egy jót Hódmezővásárhelyen>>

Szállás tippünk:Hotel Ginkgo**** Hódmezővásárhely központjában, a belváros szívében, lobby bárral, mélygarázzsal és büféreggelivel, wellness- és fitnessrészleggel várja vendégeit. A vendégek kényelmét szolgálják a lakosztályok, a konyhával felszerelt apartmanok, valamint rendelkezésre állnak mozgássérültek részére kialakított szobák is. Tovább>>

A Waterplay vízi élménypark tökéletes program az egész családnak.A Waterplay vízi élménypark tökéletes program az egész családnak.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Készülj fel, mert ezúttal Győrbe kalauzolunk el, ahol lehetetlen unatkozni, hiszen rengeteg látnivaló vár. Szegődj velünk a legendák nyomába, kóstold meg a legfinomabb falatokat, nézz körül a Püspökvár mesés kilátójából és less be a dzsungelbe a barokk belváros közepén! Mehetünk?
Maximális kényelem, ínycsiklandó ételek, színes wellness kínálat, ráadásul mindez a természetben, kültéri medencével? IGEN! Ezeket a szolgáltatásokat mind biztosítják azok a hotelek, amik felkerültek a TOP5-ös listánkra.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.