Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hamarosan nyit a Balaton legújabb négycsillagos wellness szállodája, a keszthelyi Sirius Hotel

2023.04.18 | 4 perc

Heteken belül nyit a Balaton legújabb topszállodája: 140-en dolgoznak jelenleg is azon, hogy az Adventor szállodalánc legújabb beruházása, a keszthelyi Sirius Hotel a tervezett menetrend szerint, május 1-jén megnyithasson. Bihari Dávid, a Balaton-parti négy csillag superior szálloda igazgatója a cél közeledtével a zöldmezős beruházás érdekességeit osztotta meg.

Foglalj le egy mesés kikapcsolódást a hamarosan nyíló keszthelyi Sirius Hotelben****sup>>

 

Az Adventor Hotels beruházásában, Keszthelyen, a Balaton-partján épülő Sirius Hotel tervezése, majd építése 2020-ban indult. A festői kilátással rendelkező szállodát 2023. május 1-jén nyitják meg, így jelenleg az utolsó simításokat végzik az épületben és a kertben. A komplexum zöldmezős beruházás, és az építés során felhasznált anyagok, elkészített felületek mennyisége önmagában is beszédes:

-7.500 köbméter beton, 1.000 tonna betonacél
-21.000 négyzetméter festett és 3.000 négyzetméter tapétázott felület
-610 négyzetméter fa falburkolat
-10.000 négyzetméter hidegburkolat és közel 4.700 négyzetméter melegburkolat
-2.200 négyzetméter homlokzati üvegfelület, 1.160 négyzetméter homlokzati üveg
-56 kilométer gépészeti vezeték, 300 kilométer elektromos vezeték.

Hamarosan nyit a Balaton legújabb négycsillagos wellness szállodája, a keszthelyi Sirius Hotel (A fotó látványterv)Hamarosan nyit a Balaton legújabb négycsillagos wellness szállodája, a keszthelyi Sirius Hotel (A fotó látványterv)

 

Az éjszakai égbolt legfényesebb csillagáról elnevezett négycsillag superior szálloda tervezésénél külön figyeltek a természeti értékek megőrzésére is. Bihari Dávid igazgató kiemelte, hogy a 11.052 négyzetméter alapterületű hotelhez 14.500 négyzetméter zöldterület tartozik, és a kertben összesen 28.000 virágot, cserjét, évelő fát ültettek.

A keszthelyi Hotel Sirius 128 szállodai szobával, 159 parkolóval várja május 1-től a vendégeket 1.500 négyzetméteres spa&wellness részleggel (külső és belső élménymedencékkel), étteremmel és bárral, valamint rendezvényeket és konferenciákat kiszolgáló szekcióval. A Sirius Hotel az Adventor Hotels szállodalánc legújabb tagja. A portfólióhoz tartozik a szintén négycsillag superior soproni Fagus Hotel, valamint a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa. Az Adventor Hotels ingatlanfejlesztőként és szállodaüzemeltetőként a vendégek minőségi kiszolgálására törekszik, és elkötelezett kényelmük, elégedettségük iránt.

Hamarosan nyit a Balaton legújabb négycsillagos wellness szállodája, a keszthelyi Sirius Hotel (A fotó látványterv)Hamarosan nyit a Balaton legújabb négycsillagos wellness szállodája, a keszthelyi Sirius Hotel (A fotó látványterv)

 

Sirius Hotel ****sup

Keszthely legújabb négy csillag superior szállodája közvetlenül a Balaton partján fekszik, káprázatos kilátással, elegáns lobby recepcióval és Capella bárral, SunRise étteremmel, szemet gyönyörködtető panorámával. A szálloda 128 elegánsan berendezett, tágas szobával és 1500 négyzetméter alapterületű exkluzív Spa és Wellness világgal várja a vendégeket. A FineBistro a’la carte étkezési lehetőséget, megannyi aktív kikapcsolódási lehetősséget kínál. A hotelben a kicsiket játszószoba, a nagyobb gyerekeket Fun Corner – szórakoztató övezet várja. A Wellness Bar étel és italkínálata, játszótér, valamint saját kert biztosítja a vendégek zavartalan feltöltődését.

Hamarosan nyit a Balaton legújabb négycsillagos wellness szállodája, a keszthelyi Sirius Hotel (A fotó látványterv)Hamarosan nyit a Balaton legújabb négycsillagos wellness szállodája, a keszthelyi Sirius Hotel (A fotó látványterv)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A borkóstolók hangulata utánozhatatlan, a finom ételek és italok kóstolása, akár pincéről-pincére járva, az őszi időszak végén még aktuálisabb program. Az ország számtalan olyan pincesorral rendelkezik, ahol élhetünk ennek a szenvedélyünknek, már csak azt kell eldöntenünk, hogy melyik tájegység borait fogyasztjuk a legszívesebben.
A legjobb szállástippeket keresitek egy magyarországi nyaraláshoz? Akkor pillantsatok rá legfrissebb összeállításunkra, amiben 10 gyönyörű belföldi hotel és panzió is főszerepet kapott! Találjátok meg az igényeitekhez leginkább passzoló szálláshelyet a Balaton-parttól a Dunakanyarig!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.