Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Balatoni Riviérától a magyar Rómáig ‒ 10 szállástipp belföldi nyaraláshoz

A legjobb szállástippeket keresitek egy magyarországi nyaraláshoz? Akkor pillantsatok rá legfrissebb összeállításunkra, amiben 10 gyönyörű belföldi hotel és panzió is főszerepet kapott! Találjátok meg az igényeitekhez leginkább passzoló szálláshelyet a Balaton-parttól a Dunakanyarig!

 

Holiday Hotel (Csopak)

Pár perc sétára a Balaton hűsítő vizétől könnyen rátalálhattok a 90 szobás, csopaki Holiday Hotelre. A felújított lakóterek egytől egyig rendelkeznek LCD TV-vel, illetve erkéllyel is, de a kiváló étterem félpanziós ellátására sem lesz panasza annak, aki ide foglal. Csücsüljetek ki a Holiday presszó hangulatos teraszára és élvezzétek a pihenés minden percét egy zamatos limonádé vagy karakteres sör mellett! Tovább a Holiday Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Holiday Hotel (Csopak)10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Holiday Hotel (Csopak)

 

 

Hunguest Hotel Erkel**** (Gyula)

Tökéletes szimfóniaként áll össze a nyaralás a Gyula szívében fekvő, gyermekbarát Hunguest Hotel Erkelben. A Várfürdővel közvetlen kapcsolatban álló szálláshelyet ősfák ölelik körül, az elegáns szobák egy része pedig a mesés tóra és várra tekint. A szállodában természetesen saját wellnessrészleget is kialakítottak beltéri élménymedencével, forró szaunákkal és jakuzzival a testi-lelki feltöltődésért. Tovább a Hunguest Hotel Erkel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Hunguest Hotel Erkel**** (Gyula)10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Hunguest Hotel Erkel**** (Gyula)

 

 

Ensana Thermal (Sárvár)

Az éltető gyógyvíz kiapadhatatlan forrása a híres fürdőváros, Sárvár, melynek központjában egy kiváló szálloda kapott helyet. Nem más ez, mint az arborétum szomszédságában álló Ensana Thermal, mely saját gyógyászati- és wellnessközponttal is bír. Hagyjátok, hogy átjárja a testeteket a gyógymedence vizének ereje és a szauna melege! Egy frissítő úszást követően pedig a Nádor Étterem sokrétű ételkínálatát tehetitek próbára. Tovább az Ensana Thermal szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Ensana Thermal (Sárvár)10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Ensana Thermal (Sárvár)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Kényeztető wellness és felejthetetlen élmények: programok és látnivalók Sárváron
Tündérkertre hajazó arborétum? Aranymosás a kalandparkban? Daloló szökőkút a vacsora mellé? Ezt mind meglelhetitek, ha Sárvár kincseit kutatjátok. A remek programok és csodás látnivalók mellé pedig finom ízeket és pihentető wellnesst is ajánlunk!

 

 

Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)

Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a Colosseum Wellness Hotelről, melynek egyik legnagyobb vonzereje, hogy közvetlen átjárást biztosít a Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe. Ezt egészíti ki a Spa & Wellness részleg 6 mesés medencéje, illetve a masszázs- és beauty szolgáltatások választéka. Na és a letisztult, otthonos szobákról, valamint a kulináris kalandokról is hosszan lehetne még beszélni! Tovább a Colosseum Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)

 

 

Gotthard Therme Hotel & Conference**** (Szentgotthárd)

Különleges szálloda bújik meg az Őrség kapujában, ami a Gotthard Therme Hotel & Conference nevet viseli. Innen akár köntösben is átruccanhattok a St. Gotthard Spa & Wellness trópusokat idéző élményfürdőjébe. A lehengerlő gasztrofogások és az exkluzív szobák pedig minden korosztályt elkápráztatnak majd. Tovább a Gotthard Therme Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Gotthard Therme Hotel & Conference**** (Szentgotthárd)10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Gotthard Therme Hotel & Conference**** (Szentgotthárd)

 

 

Club Tihany Hotel**** (Tihany)

Vajon a Balaton partján sorakozó 160 darab faház vagy a 330 csodás szoba egyikébe foglalnátok szívesebben? Nehéz döntés, hiszen a tisztaságra és a kényelemre egyik helyen sem lesz panasz a Club Tihany Hotelben. A nagyszerű felnőtt- és gyermekprogramok, a privát balatoni strand, valamint a hatalmas wellness mindenkit megigéz. Tovább a Club Tihany Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Club Tihany Hotel**** (Tihany)10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Club Tihany Hotel**** (Tihany)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Fedezd fel a Balaton-felvidék kihagyhatatlan kincseit
A Balaton-felvidék az év minden szakaszában rengeteg látnivalót nyújt. Látogass el a Csobánc-hegy várromjaihoz, barangold be a szentbékkállai Kőtengert, vagy merülj el a balatoni panorámában a Millenniumi kilátó tetejéről - de a felfedeznivalók sorának itt még nincs vége! Tarts velünk, és látogasd végig a legimpozánsabb látnivalókat.

 

 

Ensana Thermal Aqua**** (Hévíz)

A nyaralás legjobb programjait tálcán kínálja számotokra az all inclusive ellátást garantáló Ensana Thermal Aqua. A világos színekbe öltözött, napsütötte, tágas szobák lazításra csábítanak, ahogy a varázslatos vízi világ is. A termál-, élmény- és gyermekmedencék minden korosztály öröméről gondoskodnak. Ha szeretnétek letesztelni a nagyszerű gyógykezeléseket, akkor itt az idő! Tovább az Ensana Thermal Aqua szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Ensana Thermal Aqua**** (Hévíz) 10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Ensana Thermal Aqua**** (Hévíz)

 

 

Thermal Panzió*** (Igal)

Az Igali Gyógyfürdőtől csak pár lépés választ el benneteket a Thermal Panzióban, ahol családias légkörben szakadhattok ki a mindennapok mókuskerekéből. A szálláshely saját wellnessrészlegében szauna, illetve pezsgőfürdő segítségével relaxálhattok. A bőséges, finom vacsora után nyugodt és édes álmok várnak rátok a makulátlanul tiszta szobáitokban. Tovább a Thermal Panzió Igal szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Thermal Panzió*** (Igal)10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Thermal Panzió*** (Igal)

 

 

Hungarospa Thermal Hotel*** (Hajdúszoboszló)

A tökéletes nyaralásról szőtt álmaitokat a Hungarospa Thermal Hotelben válthatjátok valóra, mely korlátlan átjárást biztosít a Hungarospa Gyógy- és Strandfürdőbe, az Aqua-Palace Élményfürdőbe, valamint az Árpád Uszodába is. A kulináris élvezeteknek a szálloda éttermében hódolhattok, de a drinkbár is bőven megér egy látogatást. Ráadásul a szuper külső- és belső gyógyvizes medencéken kívül helyben vehetitek igénybe a méregtelenítő szaunákat is. Tovább a Hungarospa Thermal Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Hungarospa Thermal Hotel*** (Hajdúszoboszló)10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Hungarospa Thermal Hotel*** (Hajdúszoboszló)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Vízparti álomnyaralás: balatoni szállodák saját stranddal
Olyan nyaralást tervezel, amikor a szállodából ki sem kellene mozdulnod? Semmi akadálya! A Balatonon tucatnyi saját strandos hotelt találsz, így tényleg csak egy-két lépést kell tenned a vízpartig.

 

 

Hotel Bellevue**** (Esztergom)

Fedezzétek fel a magyar Róma, azaz Esztergom csodáit, ami után jár a lazítás a Bellevue Hotelben! A barátságos, remek felszereltséggel rendelkező szobákban élmény lesz sziesztázni – különösen, ha előtte elfogyasztotok egy mennyei vacsorát a magyar és nemzetközi fogásokat kínáló Tiffany Étteremben. A káprázatos wellnessoázisban pedig pezsgőpadok, sodrófolyó, trópusi élményzuhany, valamint színes szaunapaletta kényezteti az utazókat. Tovább a Hotel Bellevue szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Hotel Bellevue**** (Esztergom)10 szállástipp belföldi nyaraláshoz - Hotel Bellevue**** (Esztergom)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Heteken belül nyit a Balaton legújabb topszállodája: 140-en dolgoznak jelenleg is azon, hogy az Adventor szállodalánc legújabb beruházása, a keszthelyi Sirius Hotel a tervezett menetrend szerint, május 1-jén megnyithasson. Bihari Dávid, a Balaton-parti négy csillag superior szálloda igazgatója a cél közeledtével a zöldmezős beruházás érdekességeit osztotta meg.
Félmilliomodik látogatóját várja a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont állandó tárlata. A kiállítóhely alig több mint 7 évvel az átadását követően fogadhatja állandó kiállításának 500 ezredik vendégét. Átadása óta 77 olyan hónap telt el, amelyben nyitva tartott a kastély (összesen 8 hónapot volt zárva a koronavírus-járvány miatt). Ezek mindegyikében közel 6500 látogató tekintette meg az egykori főúri épületben kialakított állandó tárlatot.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.