Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A húsvéti hosszú hétvége kivételével karbantartás miatt zárva tart áprilisban a Sasbérci Kilátó

Áprilisra bezár a Sasbérci Kilátó karbantartás-felújítás miatt, azonban a húsvéti hosszú hétvégén fogad látogatókat.

 

2023. április 4-én a Facebook oldalán osztotta meg a hírt a Sasbérci Kilátó, miszerint áprilisra bezár karbantartási és felújítási munkálatok miatt. A kilátó várható nyitása május 6-7., azonban akik nem szeretnének eddig várni, a húsvéti hosszú hétvégén még meglátogathatják, ugyanis április 8-10. között nyitva tart. A nyitás pontos dátuma miatt érdemes a kilátó Facebook oldalára posztolt bejegyzéseket figyelni.

Tudtad? A Sasbérci Kilátó a Cserhát legmagasabb pontján áll, 466 méter magasságban. A kőtorony különlegességét a tetejére épített lakórész adja, ahonnan szép időben a Börzsönytől egészen a Mátráig tárul elénk a panoráma, sőt, akár még a Tátrát is megpillanthatjuk.

Karbantartás miatt zárva tart áprilisban a Sasbérci KilátóKarbantartás miatt zárva tart áprilisban a Sasbérci Kilátó

Karbantartás miatt zárva tart áprilisban a Sasbérci KilátóKarbantartás miatt zárva tart áprilisban a Sasbérci Kilátó

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
2023. április 5-én nyílik kiállítás a Kárpát-medence borvidékeiről és borászati tradícióiról az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. A kiállítás címének Hamvas Béla jeligéjét - "Végül is ketten maradnak, Isten és a bor" - választották.
A múlt nyomasztó titkait felfedezni nem mindennapi kaland, így aki egy bunkertúrára vállalkozik, azelőtt tapinthatóvá válik számos drámai helyzet, fájdalmas emlék. Ám ezek a túrák igazi időutazások is egyben, a történelem elevenedik meg a szemünk láttára, kiváló programlehetőségként kicsiknek és nagyoknak.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
Kirándulás a Bakony fővárosában: a mesés Zirc látnivalói
Ha még nem jártál Zircen és a környékén, akkor ne is lapozz tovább, mert most megmutatjuk, hogy miért is nevezik a bájos települést egyenesen a Bakony fővárosának. Grandiózus történelmi emlékek, kalandos turistautak és finom sör vár minket, ha eltöltünk néhány napot a község vendégszeretetét élvezve.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.