Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kalandok a Hortobágy és a Hajdúság határán, megfizethető luxussal - Hotel Kamilla**** Balmazújváros

Hűsítő medencében elmerülni, ízletes ételeket kóstolni, kényelmes szobákban sziesztázni, pezsgőfürdőben lazítani a városnézés vagy kirándulás után. Valamennyi élményben részetek lehet a kulturális- és természeti kincsekben gazdag Balmazújvárosban. Bár az is lehet, hogy nem kívántok majd semerre menni, ha az ár-érték arányban tökéletes Hotel Kamilla**** vendéglátását élvezhetitek.

 

Feladatok helyett igazi kikapcsolódás

A hagyományőrző Balmazújváros nyugodt városkája, szépen rendezett terei, káprázatos épületei mind kalandra csábítják a látogatókat. A látványos városnézés után azonban még mindig bőven kijut a látnivalókból azoknak, akik szívesen időznek el a természet csendjében horgászva, kirándulva, csónakázva, kerékpározva vagy a felröppenő madárrajokat figyelve. A Hortobágy és a Hajdúság peremén fekvő Balmazújváros kifogyhatatlan élményei mellé pedig olyan szálláshelyet ajánlunk, ahol csipetnyi luxust is csempészhettek a pihenésbe!

 

Remek elhelyezkedés a könnyű utazáshoz

A Hotel Kamilla**** Balmazújváros szívében, mindenhez közel, mégis csendes környezetben gondoskodik róla, hogy megfelelő helyen, minőségi feltöltődésben legyen részetek a nagy kirándulások után. Budapestről indulva mindezért csak kicsivel több, mint 2 órát kell autózni. Ha viszont busszal vagy vonattal tervezitek az utazást, akkor is egyszerű lesz a szálloda megközelítése, ami egyből a Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő szomszédságában fekszik. Ennek a kiváló elhelyezkedésnek pedig sok más előnye is van.

Foglalok a Hotel Kamillába>>

 

 

Wellness élmények a Kamilla Fürdőben

A négycsillagos szálláshelyről pár lépés megtétele után egyből egy vízi oázisban találhatjátok magatokat az Alföld közepén, ahol 1300 négyzetméternyi wellness élmény áll a rendelkezésetekre ‒ strand- és termálfürdővel. Ezen kívül melegen ajánljuk a szaunafalu csodálatos szolgáltatásainak kipróbálását is.

Hűsölésre vágyók kedvelni fogják a strandfürdő 25 méteres úszómedencéjét, de a télen-nyáron üzemelő 3 termálmedence is mindig nagy népszerűségnek örvend. A gyerekbarát komplexum gyermek- és strandmedencét is rejt. A fedett részen pedig további élményelemek, medencék és 10 személyes jakuzzi is helyet kapott. Miközben a pezsgőágyakon lustálkodtok, a páratlanul szép belsőépítészeti megoldásokban is gyönyörködhettek.

Igazi különlegesség a Kamilla Fürdő szauna részlege is, ahol a gőzkabin, a Hortobágy bioszauna, a tüzes szauna, az infrakabin és a tepidárium kényezteti a fáradt testet és lelket. Ám kuriózumnak számít a Magyar Országos Szauna Bajnokság döntőjének is helyet adó, 100 fő befogadására alkalmas, 200 éves finn ezüstfenyőrönkökből épített szauna is.

Különlegesség a Kamilla Fürdő szauna részlege isKülönlegesség a Kamilla Fürdő szauna részlege is

A fürdőkomplexum gyermek- és strandmedencét is rejtA fürdőkomplexum gyermek- és strandmedencét is rejt

Foglalok a Hotel Kamillába>>

 

 

Gyógyvízzel teli medencék az egészségért

A fürdő ásványi anyagokban gazdag, mesés gyógyvízzel rendelkezik, ami kifejezetten hatékony lehet a nőgyógyászati, illetve a húgyúti betegségek kezelésére. Ráadásul gyulladáscsökkentő hatása mellett a reumatikus betegségek esetén is erősen ajánlott. Még többet tehettek az egészségetekért, ha igénybe veszitek a fürdő szenzációs balneológiai szolgáltatásait is, mint a gyógyvizes-, a gyógyiszapos- vagy az ivókúrás kezelés.
A Hotel Kamillába visszatérő vendégek egyik kedvenc helye a ‒ szállodához tartozó, 24 órás nyitva tartással üzemelő ‒ gyógyvizes medence, ahol minden fáradtságotok pillanatok alatt elillan.

Gyógyvizes medencék a pihenés jegyében - Hotel Kamilla BalmazújvárosGyógyvizes medencék a pihenés jegyében - Hotel Kamilla Balmazújváros

 

 

A Hotel Kamillában kipihenhetitek magatokat

A balmazújvárosi négycsillagos Kamilla Hotel teljes kényelemmel, modern megjelenéssel, minimál stílusban berendezett szobákkal fogadja a városba érkezőket. A szállodában igény szerint több nagy légterű szobatípus közül választhattok.

Míg a Deluxe szoba az ággyá alakítható bőrkanapéjával válik a nagycsaládosok kedvencévé, addig a jakuzzival, szaunával felszerelt Lakosztály egyértelműen kivételes adottságaival nyűgözi le a vendégeket. 

Hotel Kamilla**** BalmazújvárosHotel Kamilla**** Balmazújváros

 

 

Szürkemarhagulyástól a sóskaramellás tiramisuig

Ezen a kitűnő szálláson nagy hangsúlyt fektetnek a gasztronómiai kalandokra is a svédasztalos reggeliktől, a hangulatos, gyertyafényes vacsorákig. Rendeljetek valamit a magyaros és a nemzetközi konyha kedvelt ételei közül, vasárnaponként pedig 12-15 óra között a korlátlan, svédasztalos ebédre ülhettek be az étterembe igazán kedvező áron!

 

Csomagajánlatok, kihagyhatatlan programokkal

Az alapvetően is kiváló ár-érték aránnyal rendelkező szállodában érdemes végigböngészni az egyedi ajánlatokat, hiszen ‒ a tematikus programok mellett ‒ a szobafoglalással együtt a fürdő és szaunakomplexum korlátlan használatát is élvezhetitek. Sőt, még az izgalmas szaunafelöntéseken is részt vettek!

Foglalok a Hotel Kamillába>>

 

Balmazújvárosi élmények, látnivalók és programok

Hortobágyi daruvonulás
Az őszi időszakban a Hortobágyi Nemzeti Park területét több tízezer daru keresi fel. A naponta ismétlődő „daruhúzásnak” is nevezett madárvonulás alkonyatkor egy egészen különleges látvánnyal szolgál. Az október végéig tartó esemény megtekintésére a park igazgatósága lebilincselő hétvégi túrákat tervez.

Mihalkó Kalaposház
A családi kézben lévő kalaposház története az 1800-as évekre nyúlik vissza. A kalaposműhelyben megtekinthetitek a régmúlt kalapviselési szokásait, és bepillantást nyerhettek a kalapkészítés fortélyaiba is.

Horgászparadicsom
A Sziki-tó, a Kemencés Horgásztó, a Keleti-főcsatorna, és a Kékvizű tavak egytől-egyig lehetőséget adnak arra, hogy hol könnyebben, hol nehezebben megszerezhető zsákmánnyal térjenek haza a vállalkozó szellemű horgászok.

Veres Péter Emlékház
Az 1850-es évek közepén épült lakóház adott otthont az író, politikus Veres Péternek. A műemléki házban ma az 1930-40-es évekre jellemző szegényparaszti élet körülményeit ismerhetitek meg, benne az író személyes tárgyaival.

Semsey Kastély
A város központjában található, szépen felújított épületben kapott helyet a Semsey Andor Múzeum. A tárlaton feltárul előttetek a város és híres szülötteinek története, illetve betekintést kaphattok a Semsey család életébe is.

Csapjatok le a legjobb programokra, látnivalókra, kalandokra és szállásra!
Ha idáig eljutottatok, akkor miért ne valósítanátok meg álmaitok nyaralását? Keressétek fel a Hotel Kamilla**** megfizethető luxust kínáló balmazújvárosi szálláshelyét, ahol mindig a vendégek az elsők!  

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Április végén indult útnak az Országos Kéktúrán Soós Ferenc kutyájával, Forinttal azzal a céllal, hogy egyben végigjárja az 1172 kilométert. A Balaton-felvidéken a turistamagazin.hu munkatársai is csatlakoztak a kercaszomori pároshoz.
Kolodko Mihály ukrán-magyar gerillaszobrász miniszobrairól ismert, melyekkel számtalan helyen találkozhatunk Budapesten, az ország nagyvárosaiban, de még külföldön is. Újabb alkotásával Csontváry munkássága előtt tiszteleg.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.