Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők – I. rész

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy kis hazánk telis tele van élmény-, gyógy- és strandfürdőkkel. Most a családbarát élményfürdőket vesszük górcső alá.

Aki utazott már kisgyerekkel, az pontosan tudja, hogy egy ilyen kiruccanás mennyi felkészüléssel jár. A rengeteg extra holmi bekészítése, a harapnivalók összeállítása, az indulás előtti harmadik WC szünet, és így tovább. És bár ezekben nem tudunk segíteni, de abban igen, hogy ajánljunk néhány kiváló családbarát élményfürdőt, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki jól fogja magát érezni!

 
 

Debrecen Aquaticum

debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő hatalmas strandfürdőjében 16 különböző funkciójú medence gondoskodik arról, hogy a család minden generációja megtalálja a neki való helyet. Az egészen picik egy 0-40 cm mély, fokozatosan mélyülő gyerekpancsolóban tudják lehűteni magukat, amit fröcskölő állatfigurák és bébicsúszdák tesznek még izgalmasabbá. A nagyobb gyerkőcöket már léghajódokkoló várja víziágyúkkal, többféle csúszdával, vízeséssel, kötélmászókával. Külön figyelmet fordítanak az árnyékolástechnikára is, de a családi öltöző és a babapelenkázó is mind azt a célt szolgálja, hogy az egész család zökkenőmentesen tudjon szórakozni.

Nézd meg a debreceni szállásajánlatainkat>>
Harapnál valamit? Étteremajánlónk Debrecenben>>

A legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők - debreceni Aquaticum fürdőA legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők - debreceni Aquaticum fürdő

 

 

Zalakarosi Fürdő

Míg a legapróbbak a kis medencében tipegnek, addig a kicsit idősebbeknek a csúszdák és a függőhidak olyan élményt nyújtanak, ami túlmutat egy egyszerű fürdőzésnél. Persze, egy idő után a víz is unalmas lehet, de szerencsére akkor sem kell aggódni: a parton is van mit csinálni, köszönhetően a játszótérnek. Ha még így sem fáradtak el eléggé a gyerekek, akkor a 40-45 fokosra melegített gyermekszaunában biztosan elpillednek majd, így nem lesz gond este az alvással. Az összesen több, mint 60 féle vízi attrakció mellett semmiképp sem lesz monoton a pancsolás a zalakarosi fürdőben.

Zalakarosi étteremajánlónk>>
Szállást keresel? Nézd meg a szállásajánlatainkat Zalakaroson>>

A legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők - Zalakarosi FürdőA legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők - Zalakarosi Fürdő

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők – II. rész
Újabb 5 olyan hazai élményfürdőt mutatunk be nektek, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztály megtalálja az élményteli szórakozási lehetőségeket.

 

 

Virágfürdő Kaposvár

Egész évben várja a babákat a fedett gyerekmedence és csúszda, de jó időben a szabadtéri strandon is van hol fürdeniük a kaposvári Virágfürdőben. Az árnyékolás, valamint a játszótér is itt megtalálható, és ezenfelül ingyenes igénybe vehető a pelenkázó, anyukák és kimamák számára külön mosdó és zuhanyzó, elkülönített szoptatósarok, játszószőnyeg, továbbá kisszékek kisasztallal. A kicsik két pancsolás között színezővel, társasjátékokkal, vagy épp plüssfigurákkal tudják elfoglalni magukat.

Szuper szálláshelyek várnak Kaposváron és környékén>>
Ha megéheznél, válassz a remek éttermek közül>>

A legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők - Virágfürdő KaposvárA legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők - Virágfürdő Kaposvár

 

 

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárváron egy 5000 négyzetméteres épületkomplexum hozza el nekünk a tengerparti hangulatot, ráadásul a legváltozatosabb eszközökkel. Találunk itt bébimedencét babacsúszdával, valamint csúszdákkal, víziágyúkkal, spriccelőkapuval tarkított gyermekmedencét, ami mellett egy óriási jakuzziban ázva anya és apa szemmel tudják tartani gyerkőceiket. A széles családi csúszdát közösen is ki lehet próbálni, és amíg a gyerekekre a játszóházban az óvónénik vigyáznak, addig a szülők a bowling pályán vagy a napozóteraszon tudnak kikapcsolódni.

Szállásajánlataink Sárváron>>
Ezeket az éttermeket ajánljuk a városban>>

A legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők - Gyógy- és Wellnessfürdő SárvárA legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők - Gyógy- és Wellnessfürdő Sárvár

 

 

Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő

Szekszárdon hét medencével, óriás csúszdákkal, és hatalmas zöldfelülettel várják a családokat a szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben, ahol mindenki talál magának való programot. A babákat a kismedence és a játszótér várja, míg a nagyobbak és a felnőttek az élmény-, az ugró- vagy az úszómedencét is választhatják, de a négy óriáscsúszda is csak rájuk vár. A mozogni vágyók a strandkézi- és a röplabdapályákon hódolhatnak kedvenc sportjuknak, aki pedig csak pihenne, az elüldögélhet a pezsgőmedencében, vagy a finn szaunában.

Szállásajánlatok a környékén>>
Remek éttermek várnak Szekszárdon>>

A legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők - Szekszárdi családbarát strand és élményfürdőA legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők - Szekszárdi családbarát strand és élményfürdő

 

Bármelyiket is választjátok a családi kikapcsolódáshoz, biztos, hogy szuper napotok lesz, amit nem csak a szülők, de a gyerekek is nagyon élvezni fognak. Ha pedig olyan szálláshelyet kerestek, amiből közvetlen átjárás van az élményfürdőbe, nézzetek szét itt>>

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Szinte mindennapos hír, hogy valamelyik világhírű színésszel összefuthat az ember egy gyanútlan séta során, hiszen a filmstúdiók egyre gyakrabban választják Magyarországot forgatási helyszínnek.
Klasszikus vitaindító a magyar tenger rajongói között, hogy a Balaton északi, vagy a déli partja a jobb. Döntést mi sem hozunk, adunk viszont 5 érvet mindkét tábor mellett.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.