Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

A legnépszerűbb hazai családbarát élményfürdők – I. rész

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy kis hazánk telis tele van élmény-, gyógy- és strandfürdőkkel. Most a családbarát élményfürdőket vesszük górcső alá.

Aki utazott már kisgyerekkel, az pontosan tudja, hogy egy ilyen kiruccanás mennyi felkészüléssel jár. A rengeteg extra holmi bekészítése, a harapnivalók összeállítása, az indulás előtti harmadik WC szünet, és így tovább. És bár ezekben nem tudunk segíteni, de abban igen, hogy ajánljunk néhány kiváló családbarát élményfürdőt, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki jól fogja magát érezni!

 
 

Debrecen Aquaticum

debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő hatalmas strandfürdőjében 16 különböző funkciójú medence gondoskodik arról, hogy a család minden generációja megtalálja a neki való helyet. Az egészen picik egy 0-40 cm mély, fokozatosan mélyülő gyerekpancsolóban tudják lehűteni magukat, amit fröcskölő állatfigurák és bébicsúszdák tesznek még izgalmasabbá. A nagyobb gyerkőcöket már léghajódokkoló várja víziágyúkkal, többféle csúszdával, vízeséssel, kötélmászókával. Külön figyelmet fordítanak az árnyékolástechnikára is, de a családi öltöző és a babapelenkázó is mind azt a célt szolgálja, hogy az egész család zökkenőmentesen tudjon szórakozni.

Nézd meg a debreceni szállásajánlatainkat>>
Harapnál valamit? Étteremajánlónk Debrecenben>>

Remek strandolós programnak néznek elébe azok a családok, akik a debreceni Aquaticum fürdőt választják.Remek strandolós programnak néznek elébe azok a családok, akik a debreceni Aquaticum fürdőt választják.

 

Zalakarosi Fürdő

Míg a legapróbbak a kis medencében tipegnek, addig a kicsit idősebbeknek a csúszdák és a függőhidak olyan élményt nyújtanak, ami túlmutat egy egyszerű fürdőzésnél. Persze, egy idő után a víz is unalmas lehet, de szerencsére akkor sem kell aggódni: a parton is van mit csinálni, köszönhetően a játszótérnek. Ha még így sem fáradtak el eléggé a gyerekek, akkor a 40-45 fokosra melegített gyermekszaunában biztosan elpillednek majd, így nem lesz gond este az alvással. Az összesen több, mint 60 féle vízi attrakció mellett semmiképp sem lesz monoton a pancsolás a zalakarosi fürdőben.

Zalakarosi étteremajánlónk>>
Szállást keresel? Nézd meg a szállásajánlatainkat Zalakaroson>>

Zalakaroson élményfürdőkánaánnal várják a látogatókat, a legkisebbektől a legnagyobbakig.Zalakaroson élményfürdőkánaánnal várják a látogatókat, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

 

 

Virágfürdő Kaposvár

Egész évben várja a babákat a fedett gyerekmedence és csúszda, de jó időben a szabadtéri strandon is van hol fürdeniük a kaposvári Virágfürdőben. Az árnyékolás, valamint a játszótér is itt megtalálható, és ezenfelül ingyenes igénybe vehető a pelenkázó, anyukák és kimamák számára külön mosdó és zuhanyzó, elkülönített szoptatósarok, játszószőnyeg, továbbá kisszékek kisasztallal. A kicsik két pancsolás között színezővel, társasjátékokkal, vagy épp plüssfigurákkal tudják elfoglalni magukat.

Szuper szálláshelyek várnak Kaposváron és környékén>>
Ha megéheznél, válassz a remek éttermek közül>>

Élményekkel teli családi programot ígér a kaposvári fürdő egész évben.Élményekkel teli családi programot ígér a kaposvári fürdő egész évben.

 

 

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárváron egy 5000 négyzetméteres épületkomplexum hozza el nekünk a tengerparti hangulatot, ráadásul a legváltozatosabb eszközökkel. Találunk itt bébimedencét babacsúszdával, valamint csúszdákkal, víziágyúkkal, spriccelőkapuval tarkított gyermekmedencét, ami mellett egy óriási jakuzziban ázva anya és apa szemmel tudják tartani gyerkőceiket. A széles családi csúszdát közösen is ki lehet próbálni, és amíg a gyerekekre a játszóházban az óvónénik vigyáznak, addig a szülők a bowling pályán vagy a napozóteraszon tudnak kikapcsolódni.

Szállásajánlataink Sárváron>>
Ezeket az éttermeket ajánljuk a városban>>

A sárvári fürdőben garantálan jól fogja érezni magát a család minden tagja.A sárvári fürdőben garantálan jól fogja érezni magát a család minden tagja.

 

Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő

Szekszárdon hét medencével, óriás csúszdákkal, és hatalmas zöldfelülettel várják a családokat, ahol mindenki talál magának való programot. A babákat a kismedence és a játszótér várja, míg a nagyobbak és a felnőttek az élmény-, az ugró- vagy az úszómedencét is választhatják, de a négy óriáscsúszda is csak rájuk vár. A mozogni vágyók a strandkézi- és a röplabdapályákon hódolhatnak kedvenc sportjuknak, aki pedig csak pihenne, az elüldögélhet a pezsgőmedencében, vagy a finn szaunában.

Szállásajánlatok a környékén>>
Remek éttermek várnak Szekszárdon>>

Tökéletes helyszín a sportos, vagy pihenős családi pancsoláshoz a szekszárdi fürdő.Tökéletes helyszín a sportos, vagy pihenős családi pancsoláshoz a szekszárdi fürdő.

 

Bármelyiket is választjátok a családi kikapcsolódáshoz, biztos, hogy szuper napotok lesz, amit nem csak a szülők, de a gyerekek is nagyon élvezni fognak. Ha pedig olyan szálláshelyet kerestek, amiből közvetlen átjárás van az élményfürdőbe, nézzetek szét itt>>