Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Programajánló: Pokorny Liával és Kéméndi Tamással indul az idei Hild Music Garden Pécsett

Könnyed nyáresti hangulat a pécsi belváros szívében! Az újragondolt Hild udvar exkluzív környezetet nyújt a szórakozni vágyóknak a nyári Hild Music Garden programsorozat keretében. A nyitóesemény Kéméndi Tamás és Pokorny Lia közös estje lesz május 30-án.

 

Hild Music Garden (Pécs)

A Művészetek és Irodalom Háza impozáns belső kerthelyisége bensőséges hangulatú könnyűzenei koncertekkel várja a látogatókat a nyár során, összesen nyolc alkalommal. Az étel- és italkínálatról az Eleven Bor és Tapas Bár gondoskodik.

A programsorozat Kéméndi Tamás és Pokorny Lia közös estjável indul május 30-án / Fotó: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.A programsorozat Kéméndi Tamás és Pokorny Lia közös estjável indul május 30-án / Fotó: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

 

A május 30-ai nyitóesten Kéméndi Tamás harmonikaművész és Pokorny Lia színművész várja a közönséget. "Ezen a rendhagyó koncerten nem csak a zeneműveké lesz a főszerep. Szeretném, ha megismernék a személyt, az embert, aki a 'színfalak mögött van', aki sok-sok éven át dolgozott azért, hogy elérjen oda, ahol most tart. Szeretném, hogy megismerjék a kétségeit, a nehézségeit és azt a büszkeséget és örömöt, amivel ez a szakma jár. Így a zene, a próza és a vers mellett ezen az esten a párbeszéd is fontos szerepet kap. Zenélünk, beszélgetünk, ismerkedünk – egymással és Önökkel.” (Kéméndi Tamás)



További fellépők:
> május 30. 19.00-től: Találkozások. Kéméndi Tamás és Pokorny Lia est
> június 6. 19.00-től: Juci&Hunor (Németh Juci és G. Szabó Hunor estje)
> június 13. 19.00-től: Henri Gonzo és a papírsárkányok
> július 11. 19.00-től: Ohnody
> július 20. 19.00-től: Ian O'Sullivan
> július 27. 19.00-től: Hét Hat Klub
> augusztus 11. 19.00-től: Jávorkai trió
> augusztus 17. 19.00-től: Son Trés

Jegy és részletek>>

Hild Garden Pécs / Fotó: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.Hild Garden Pécs / Fotó: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Kapos folyó mentén fekvő festői város a Dunántúl legfontosabb kulturális és gazdasági központja és látogatására mindenképpen érdemes több napot szentelni. Inspirációként összegyűjtöttük azokat a nevezetességeket, melyek Kaposvár utcáit járva semmiképpen nem maradhatnak ki.
A balatonrendesi összekötő szakasz elkészültével immár teljes szakaszon használható a Balatoni Bringakör.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
5 izgalmas óriás akvárium és ócenárium Magyarországon, amit látnotok kell
Bár Magyarország a tavak és folyók mellett sajnos nem bővelkedik tengerpartokban és óceánokban, szerencsére nem kell messzire utaznotok, ha kicsit belesnétek a sósvízi élőlények titkos életébe is. Itthon is találhattok ugyanis olyan ócenáriumot és óriás akváriumot, amelyek közelebb hozzák a víz alatti világ lakóit. Szuper program kicsiknek és nagyoknak, ahol rengeteget megtudhattok a tengeri- és édesvízi élőlényekről.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Álomszép japánkertek és cseresznyefa-virágzás Magyarországon
A Kelet varázslatos világa akár Magyarországon is megérintheti az embert, köszönhetően azoknak a titokzatos japánkerteknek, melyekbe elkalauzolunk benneteket. Ha pedig már elindultok, akkor a bámulatos cseresznyefa-virágzást is érdemes megnézni - mutatjuk, hogy hol.
Interaktív kiállítások gyerekeknek
2024.01.24 | 10 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gyermekekkel
Télen sem unatkozhatunk, így irány az ország számos fantasztikus kiállítótere, ahol interaktív játékokon keresztül ismerhetjük meg a tudományos világ megannyi rejtélyét. A gyerekek, ha kedvük tartja, egy rövid időre kipróbálhatjuk magunkat „felnőttként”, vagy tesztelhetik bátorságukat és ügyességüket a természettudományok különös világában.
Ünnepeljétek wellnesszel az év első hosszú hétvégéjét! − 10 kedvezményes szállásajánlat március 15-re
A március 15-i hosszú hétvége legjobb szállásajánlatai után kutattok? Szeretnétek különleges csomagban foglalni, ahol extra meglepetést is tartalmaznak a kedvezményes árak? Wellness mellé jöhet egy kis lovagi torna vagy túra a bormúzeumban? Akkor ez a cikk Nektek szól! Szuper szállástippek következnek március 13-17. között!