Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Teljes szakaszon használható a megújult Balatoni Bringakör

A balatonrendesi összekötő szakasz elkészültével immár teljes szakaszon használható a Balatoni Bringakör.

Az elmúlt években bruttó 6,1 milliárd forint értékben újult meg a 205 kilométeres kerékpárút több mint fele, elősegítve ezzel a térség szempontjából jelentős kerékpáros turizmust.

Forrás: MTI

Kerékpárút Balatongyörök közelében / Fotó: MTI/Vasvári TamásKerékpárút Balatongyörök közelében / Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Kerékpáros Balatonrendesnél / Fotó: MTI/Vasvári TamásKerékpáros Balatonrendesnél / Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Kerékpárút Balatongyörök közelében / Fotó: MTI/Vasvári TamásKerékpárút Balatongyörök közelében / Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Könnyed nyáresti hangulat a pécsi belváros szívében! Az újragondolt Hild udvar exkluzív környezetet nyújt a szórakozni vágyóknak a nyári Hild Music Garden programsorozat keretében. A nyitóesemény Kéméndi Tamás és Pokorny Lia közös estje lesz május 30-án.
„Bor, mámor, Provence” – pontosabban Eger, Tokaj vagy Villány vár, ha ellátogatunk az ország valamelyik neves borvidékére. Felsorolni is nehéz, hány szálláshely áll a bor kedvelőinek rendelkezésre, így most a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk nyolcat, ahol felhőtlenül élvezhetjük a kóstolással egybekötött pihenést.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Pecázók paradicsoma: 5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel
Néha legszívesebben fognátok magatokat és kisétálnátok a szürke hétköznapokból, hogy élményekkel színesítsétek meg az életet? Akkor vigyetek magatokkal pecabotot is, és lassuljatok le a most következő szállásokon, ahol még saját horgásztó is rejtőzik!
Balatonfüredi bakancslista 8 bámulatos látnivalóval
Az elmúlt hetekben több cikk is született Balatonfüredről a görög falu bontása kapcsán: az egykori bulinegyed teljes felszámolása, és az azt megelőző kudarc és elhagyatottság járta be a sajtót. Ám az, hogy a görög falu végül nem lett hosszú távú sikertörténet, még egyáltalán nem kell, hogy elkedvetlenítsen a következő füredi kiruccanásod megtervezésétől, sőt. Ehhez gyűjtöttünk most egy inspiráló listát. Böngéssz belőle kedvedre!
A 20 legjobb szálláshely a Balaton északi partján
2022.08.15 | 13 perc | Szállások | Utazási tippek
Fantasztikus szálláshelyek várják a Balaton és az északi part szerelmeseit. Míg valaki számára a kilátás vagy a wellness szolgáltatások, addig másnak az aktív kikapcsolódási lehetőségek élveznek prioritást. Összeállításunkban változatos szálláshelyeket hoztunk nektek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.